header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Cloud Robotics-markt naar verwachting 15,36 miljard dollar in 2032, met een CAGR van 23,20%.

Jul 14, 2023 7:00 PM ET

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), “Cloud Robotics Market Analysis by Type (Peer Based, Proxy Based, Clone Based), by Connectivity (Wi-Fi, Bluetooth, 3G, 4G, 5G, RF, Infrared), by Application (Defense, Manufacturing, Retail, Agriculture, Healthcare) – Forecast to 2032″ zal de waardering tegen 2032 naar verwachting USD 15,36 miljard bedragen, met een AGR van 23,20 tijdens de voorspellingsperiode (2023-2032).

Marktoverzicht Cloud Robotics

Aangesloten robotica speelt een oorzakelijke rol bij het leveren van superieure prestaties in de communicatie-infrastructuur van datacenters door de prestaties van verschillende geautomatiseerde systemen en controllers te verbeteren. Cloud-gebaseerde oplossingen bieden volledig inzicht in productieactiviteiten waardoor schaalbare productie mogelijk wordt. Robotica in netwerken breidt de reken- en informatie-uitwisselingsmogelijkheden van een robotarchitectuur in de cloud uit.

Gratis voorbeeld PDF-brochure:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2327

Concurrentieanalyse van de cloud robotica markt

Dominante spelers op de Cloud Robotics-markt zijn:

  • Apple Inc. (VS)
  • Ortelio Ltd. (VK)
  • Rockwell Automation Inc. (VS)
  • Kuka AG (Duitsland)
  • ABB Groep (Zwitserland)
  • Fanuc Corporation (Japan)
  • Motion Controls Robotics (VS)
  • Calvary Robotics (VS)
  • Yaskawa Electric Corporation (Japan)
  • Rapyuta Robotics Co. Ltd. Ltd. (Japan)

De cloud robotics-architectuur ondersteunt het ontladen van taken en het delen van informatie in robotapplicaties, door gebruik te maken van dynamisch toegewezen bronnen uit een gedeelde resourcepool in de cloud. Het maakt gebruik van een virtuele ad-hocwolk die wordt gevormd door machine-naar-machine (M2M) communicatie te combineren met een infrastructuurwolk die wordt ondersteund door machine-naar-cloud (M2C) communicatie tussen robots.

Opkomende communicatieprotocollen en computermodellen voor verschillende toepassingen, zoals berekeningen, communicatie en beveiliging, illustreren het potentieel van cloudrobotica voor verschillende toepassingen. Automobielbedrijven en ontwikkelaars van platforms voor elektrische voertuigen (EV) maken steeds meer gebruik van robotassemblagemogelijkheden om naar commerciële productie te evolueren.

Cloud-gebaseerde robotproductiesystemen vormen de digitale ruggengraat van productieassemblagelijnen en bieden de mogelijkheid om klantspecifieke productieactiviteiten te beheren. Als gevolg hiervan worden cloud-gebaseerde robot assemblagelijnen steeds vaker geïmplementeerd in sterk gedigitaliseerde productiefabrieken. Het implementeren van lijnbesturing helpt bij het creëren van verdere efficiëntie en maakt besparingen mogelijk door de toepassing van het Manufacturing Execution System (MES).

Efficiëntie en optimalisatie zijn van cruciaal belang in de productie, en een tekort aan arbeidskrachten kan de groei van bedrijven belemmeren. Sommige cloud-gebaseerde robotoplossingen hebben de mogelijkheid om niet alleen menselijke arbeidskrachten te optimaliseren, maar ook om ze collectief te optimaliseren op een zeer productieve en efficiënte manier. Efficiënte operaties kunnen ook tijd vrijmaken voor werknemers om nieuwe vaardigheden te leren die nodig zijn om de productie te verhogen.

Marktsegmenten voor cloud robotica

De cloud robotica-markt is onderverdeeld in types, connectiviteit, toepassingen en regio’s. Het type segment bestaat uit cloud robotics op basis van kloon, proxy en peer. Het segment connectiviteit bestaat uit 3G, 4G, Wi-Fi, Bluetooth, infraroodconnectiviteit en radiofrequentie. Het toepassingssegment bestaat uit gezondheidszorg, productie & detailhandel, transport, defensie & ruimtevaart, landbouw en andere. Het regionale segment bestaat uit het Midden-Oosten en Afrika, Azië-Pacific, Noord- en Zuid-Amerika, Europa en de rest van de wereld.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (100 pagina’s) over Cloud Robotics-markt :
https://www.marketresearchfuture.com/reports/cloud-robotics-market-2327

Regionale analyse van de cloudrobotica-markt

Noord-Amerika staat aan het hoofd van de wereldwijde cloud robotica-markt vanwege de grote populariteit van robotica in sectoren zoals defensie, gezondheidszorg en veiligheid. Daarnaast ondersteunen de hoge ontwikkelingen en automatisering in productie-eenheden in de regio de vraag op de markt. De toenemende focus op het verbeteren van de communicatiemogelijkheden die de defensiesector in deze regio nodig heeft, stimuleert de omvang van de markt voor cloud robotica.

Europa is een andere lucratieve markt voor cloud robotica wereldwijd. De groeiende implementatie van robotoplossingen in een groot aantal industrieën in de regio doet de marktwaarde stijgen. Daarnaast beïnvloeden de gevestigde automobielsector en de gestaag stijgende behoefte aan geautomatiseerde autofabricageprocessen in de regio de marktinkomsten. Bovendien hebben de toenemende O&O-activiteiten en investeringen in de ontwikkeling van robotica een impact op de marktdynamiek.

De APAC-cloudmarkt voor robotica ontwikkelt zich snel tot een winstgevende markt. De aanwezigheid van veel grote technologieleveranciers en ontwikkelingscentra stimuleert het marktaandeel van de regio, waardoor geavanceerde robotica in een vroeg stadium kunnen worden toegepast. Bovendien stimuleren de groeiende industrialisatie en productiesectoren de groei van de regionale markt.

Industriële trends

De toenemende industrialisatie en automatisering in industriële sectoren wereldwijd creëren een aanzienlijke vraag op de markt. Nu veel organisaties in toenemende mate cloudinfrastructuur gebruiken voor snelle bedrijfsprocessen, stijgt de vraag naar cloud robotica-systemen in veelvoud. Bovendien heeft de verbetering van internetconnectiviteit onder leiding van grote implementaties van cloudnetwerken een positieve invloed op het marktlandschap.

De ontwikkeling in softwarestructuren en de vooruitgang in draadloze technologie bepalen het groeiende marktlandschap, waardoor de afhankelijkheid van industrieën van robotica-cloudsystemen toeneemt. Cloud robotica-platforms bieden on-demand automatiseringsoplossingen voor materiaalverwerking en voorraadbeheer in magazijntoepassingen.

Het toenemende gebruik van cloud-robotica in een groeiend aantal productie-, distributie- en fulfillmentcentra voor verschillende materiaalhanteringstaken biedt grote kansen voor marktspelers. Bovendien heeft de verbetering van de officiële veiligheidsnormen voor het ontwerp en de productie van industriële mobiele robots een positieve invloed op de groei van de markt.

Vraag het aan een expert :
https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/2327

De gevestigde cloud robotics-markt lijkt gefragmenteerd door de aanwezigheid van verschillende belangrijke bedrijven. Technologieaanbieders nemen strategische initiatieven zoals samenwerking, fusies & overnames, expansie en productlanceringen om een concurrentievoordeel te behalen. Ze richten zich op innovaties en de ontwikkeling van nieuwe oplossingen, waardoor de toch al hevigere concurrentie op de markt wordt aangewakkerd.

Zo kondigde Rapyuta Robotics, Co., Ltd., een pionier op het gebied van cloud robotics, op 26 april 2022 aan dat het 51 miljoen USD zou ophalen in Series C-financiering, die zou worden gebruikt om de uitbreiding van robotica-oplossingen en kunstmatige intelligentie-technologieën te versnellen.

Rapyuta heeft toonaangevende collaborative pick-assist robots of magazijnrobots ontwikkeld en geleverd – Rapyuta PA-AMR. Het bedrijf richt zich op het maken van robotica die nodig is in de logistiek en het bieden van ondersteuning voor de ontwikkeling, implementatie en werking van robotica-oplossingen. Rapyuta is van plan haar missie om robots toegankelijker te maken voor logistieke toepassingen en levens te verrijken met nieuwe cloud robotica-oplossingen, verder uit te bouwen.

Rapyuta.io, het cloud robotica platform van de volgende generatie, verbetert de efficiëntie en veiligheid van magazijnoperaties. De oplossingen van Rapyuta zijn ontwikkeld met behulp van ‘s werelds meest geavanceerde besturings- en kunstmatige intelligentietechnologieën om meerdere robots in staat te stellen harmonieus samen te werken en een naadloos & ecosysteem van op afstand bestuurde robots te creëren.

Gerelateerde rapporten:

Connected Workplace Markt zal 56,74 miljard USD bereiken, met een AGR van 10,36 in 2030

VSAT-markt voor ondernemingen zal naar verwachting USD 14,39 miljard bereiken met een AGR van 9,24 tegen 2032

Analytics-as-a-Service-markt zal naar verwachting USD 40,1 miljard bereiken met een AGR van 27,82 tegen 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en accurate analyse biedt van diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

We lanceren ook“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor statistieken over Privileged Access Management (PAM) Solutions Farm Management Software marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses, regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak datagestuurde beslissingen met Wantstats.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

ContactMarket Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Cloud Robotics,Cloud Robotics Market,Cloud Robotics Market Size,Cloud Robotics Market Share,Cloud Robotics Market Report,Cloud Robotics Market Growth,Cloud Robotics Market Trends,Cloud Robotics Market Analysis,Cloud Robotics Industry,Cloud Robotics Market Applications,Cloud Robotics Market Developments