header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De commerciële breedbandsatellietmarkt zal 21,8 miljard dollar bereiken tegen 2032 met maar liefst 20,40 AGR.

Jul 14, 2023 7:00 PM ET

Marktoverzicht:

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), “Commercial Satellite Broadband Market” information by Frequency Band, by Components, by End Users and Region – Forecast to 2032″ zal de marktomvang USD 21,8 miljard bereiken, met een samengestelde jaarlijkse groei van 20,40 y 2032.

Omvang van de markt:

De groeiende vraag naar hogesnelheidsinternetverbindingen en de toegenomen concurrentie tussen wereldwijde aanbieders van satellietbreedband om hogesnelheidsinternettoegang aan te bieden, leiden tot nieuwe bedrijfsmodellen en diensten.

Commerciële satellietbreedband biedt voordelen zoals snelle toegang, snelle installatie en uitrol, & wereldwijde dekking, die allemaal de expansie van de markt stimuleren.

De overheid, samen met een paar andere organisaties, zet de eerste stappen in de richting van het lanceren van snellere breedbanddiensten tegen een vergoeding die jaarlijks of maandelijks kan worden betaald. De breedbandsector kan voldoen aan en geven uitzonderlijke prestaties & kwaliteit diensten door het omarmen van Ka-technologie. Tijdens de voorspellingsperiode van de commerciële satellietbreedbandmarkt biedt het onderzoek naar breedbandmarketing een belangrijke kijk op de creatie van commerciële satellietbreedbandmarktinkomsten.

Belangrijkste spelers:

Dominante spelers op de commerciële satelliet breedband markt zijn:

  • Hughes Communications Ins.
  • Visat Inc (VS)
  • Avon Line Satellite Solutions Ltd (VK)
  • Speedcast International Ltd (Australië)
  • Skycasters LLC (VS)
  • Immarsat PLC (VK)
  • Iridium Communications Inc (VS)
  • Globalstar Inc (V. S)

Gratis PDF-voorbeeldbrochure:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4691

USP van de markt Exclusief omvat:

Markt Drivers:

Het vermogen om landelijke gebieden te bereiken stimuleert de marktgroei

De mogelijkheid om afgelegen gebieden met een zwakke netwerkconnectiviteit te bereiken, zal de marktgroei tijdens de prognoseperiode stimuleren. Deze satellietdiensten bieden ook een sterke band met industrieën zoals de auto-industrie, productie en gezondheidszorg.

Signaallatentie als marktbeperking

De signaallatentie kan tijdens de prognoseperiode als een marktbeperking fungeren.

Hoge installatiekosten vormen een uitdaging voor de markt

Hoge installatiekosten in combinatie met barre weersomstandigheden kunnen tijdens de prognoseperiode een uitdaging vormen voor de markt.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (100 pagina’s) over de commerciële markt voor satellietbreedband:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/commercial-satellite-broadband-market-4691

Segmentatie van de markt in het onderzoek:

De wereldwijde commerciële satellietbreedbandmarkt is onderverdeeld op basis van eindgebruikers, frequentie en component.

Per component zal satelliet de markt leiden tijdens de prognoseperiode.

Per frequentieband zal Ka de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

Per eindgebruiker is de wereldwijde commerciële satellietbreedbandmarkt onderverdeeld in openbare veiligheid, overheidsinstellingen, ziekenhuizen en onderwijs.

Regionale analyse:

Noord-Amerika beheerst commerciële satellietbreedbandmarkt

Noord-Amerika beheerste de markt in 2019 en zal dat naar verwachting de komende jaren opnieuw doen, met een robuuste CAGR. De Verenigde Staten en Canada leveren de belangrijkste bijdrage aan de groei van de regio in deze periode. De expansie is te danken aan de grote aanwezigheid van topaanbieders van commerciële satellietbreedband in landen als de Verenigde Staten en Canada. Verhoogde investeringen door deze bedrijven in het leveren van hogesnelheidsinternetverbindingen voor landelijke gebieden dragen bij aan de groei van de NA-regio. De groei in deze periode wordt aangedreven door de groeiende technologische vooruitgang in internettechnologie en de groeiende activiteiten van de Amerikaanse overheid op het gebied van breedbandsatellieten. Omdat er verschillende onderzoekers zijn die enorme investeringen doen, wordt voorspeld dat Noord-Amerika het grootste marktaandeel in commerciële satellietbreedband zal hebben. De overheid van de Verenigde Staten biedt aanzienlijke steun aan de regio, waaronder zeer geavanceerde satellietbeelden, en is dus verantwoordelijk voor de groei van de regio. Dit zijn de meest gevestigde regio’s, met uitstekende internetconnectiviteit en snelle datadiensten. Noord-Amerika domineerde deze markt in 2020 en dit zal waarschijnlijk zo blijven gedurende de voorspellingsperiode. Dit is te danken aan een toename van overheidsprogramma’s om verschillende delen van Noord-Amerika van satelliettechnologie te voorzien, evenals de groeiende acceptatie van cloud-gebaseerde technologie op het hele continent.

Praat met een expert:
https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/4691

APAC kent een bewonderenswaardige groei in de commerciële markt voor satellietbreedband

Door een toename in het gebruik van satellietinternet door verschillende leveranciers om snel met hun personeel en klanten te communiceren, wordt voorspeld dat Azië-Pacific zich in de projectieperiode in hoog tempo zal ontwikkelen. Bovendien is de Chinese overheid begonnen met het investeren in de oprichting van een overheidsbedrijf voor de ontwikkeling en exploitatie van een satellietbreedbandconstellatie, wat een potentiële marktkans biedt. Omdat deze regio’s bestaan uit plattelandsgebieden en minder netwerkservicegebieden, nemen de regio’s Azië-Pacific en andere regio’s een aanzienlijk commercieel marktaandeel in satellietbreedband voor hun rekening in termen van gebruik en toepassing van dergelijke breedbanddiensten. Ze maken in elke fase van het proces gebruik van consultancyoplossingen om strategische planning uit te voeren.

COVID-19 Impact op de Wereldwijde Commerciële Satelliet Breedband Markt

Verstoringen in de toeleveringsketen, schommelingen in het aandeel van de vraag, economische situaties en het onmiddellijke & langetermijneffect van het nieuwe coronavirus hadden een negatieve impact op de groei van de commerciële satellietbreedbandmarkt. Deze uitbraak heeft een halt toegeroepen aan de economische activiteit, waardoor de economie over de hele wereld in een steile recessie terechtkwam. Omdat de wortels in China liggen, wordt de toeleveringsketen over de hele wereld geconfronteerd met een ongekende verstoring. Met de ontspanning in lockdowns & beperkingen over de hele wereld, zal de markt waarschijnlijk weer normaal worden in de komende dagen.

Koop dit rapport:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=4691

Aan de andere kant zal de lancering van COVID-19 naar verwachting een gunstige invloed hebben op de groei van de commerciële satellietbreedbandmarkt. Vanwege de stijgende behoefte aan een verscheidenheid aan data-, spraak- en broadcastcommunicatieoplossingen voor overheidsklanten, bedrijven en consumenten over de hele wereld, zullen de uitgaven aan de satellietinternetindustrie waarschijnlijk toenemen in vergelijking met de geplande uitgaven vóór de epidemie. Bovendien zijn bedrijven en overheden bezig met het leveren van een verscheidenheid aan & ondersteuningsinitiatieven voor werknemers tijdens de pandemie. Wereldwijde ruimteagentschappen, zoals NASA, gebruiken satellieten om de effecten van COVID-19 over de hele aarde te laten zien. Bovendien verschoven de meeste werknemers in hun woonplaats, vooral op het platteland, als gevolg van de grotere verschuiving van het werk van thuis uit tijdens COVID-19, wat resulteerde in een uitbreiding van de markt.

Gerelateerde rapporten:

BIM-softwaremarkt zal tegen 2032 meer dan 25,61 miljard dollar aan inkomsten genereren: Een overzicht van de industrie

M2M-communicatiemarkt zal naar verwachting USD 27,41 miljard bereiken met een AGR van 8,32 in 2030

De markt voor gegevenscodering zal tegen 2030 een waarde bereiken van 38,5 miljard dollar, met een groei van 16,3 AGR.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

We lanceren ook“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor statistieken over Privileged Access Management (PAM) Solutions Farm Management Software marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses, regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak datagestuurde beslissingen met Wantstats.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

ContactMarket Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Commercial Satellite Broadband,Commercial Satellite Broadband Market,Commercial Satellite Broadband Market Growth,Commercial Satellite Broadband Market Report,Commercial Satellite Broadband Market Share,Commercial Satellite Broadband Market Size,Commercial Satellite Broadband Market Trends,Commercial Satellite Broadband Industry,Commercial Satellite Broadband Market Developments,Commercial Satellite Broadband Market Applications,Commercial Satellite Broadband Market Insights,Commercial Satellite Broadband Market Analysis,Commercial Satellite Broadband Market Forecast