header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De efficiëntie revolutie: Energie-efficiënte gebouwen voor een duurzame toekomst

Jul 14, 2023 4:18 PM ET

Markt Overzicht

De markt voor energie-efficiënte gebouwen zal naar verwachting groeien van 131,24 miljard dollar in 2023 tot 208,08 miljard dollar in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,93 tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032). De toegenomen aandacht voor energie-efficiëntie door overheden over de hele wereld heeft geresulteerd in een sterke vraag naar energie-efficiënte gebouwen. De populariteit van energie-efficiënte gebouwen neemt snel toe dankzij een toename van het aantal initiatieven dat de afgelopen jaren is gelanceerd door infrastructuur- en ontwikkelingsorganisaties. Als gevolg hiervan zijn fabrikanten en ontwikkelaars genoodzaakt om zich meer te richten op groene bouwinitiatieven. Verwacht wordt dat de wereldwijde markt voor energie-efficiënte gebouwen gestaag zal groeien als gevolg van verschillende factoren, waaronder een toename van het aantal groene gebouwen, een grotere behoefte aan een goed energiebeheer van gebouwen en de toepassing van slimme gebouwen en duurzame oplossingen. Overheden over de hele wereld leggen nu de nadruk op energie-efficiëntie en het behoud van hulpbronnen, wat de groei van de markt stimuleert.

Regels, beleid en programma’s voor groen bouwen worden regelmatig aangepast en geüpdatet om het gebruik van energie-efficiënte gebouwen en de transformatie van bestaande en nieuw gebouwde structuren aan te moedigen. Toegenomen bezorgdheid over het milieu, strengere bouwvoorschriften en een groeiend verlangen om natuurlijke energie te besparen zijn slechts enkele van de factoren die een winstgevend potentieel bieden voor leveranciers in de wereldwijde markt voor energie-efficiënte gebouwen.

Download nu een voorbeeldrapport – https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8697

Segmentatie van de markt

Op basis van het type gebouw is de wereldwijde markt voor energie-efficiënte gebouwen onderverdeeld in residentiële, commerciële en industriële gebouwen.

Op basis van de componenten is de wereldwijde markt voor energie-efficiënte gebouwen onderverdeeld in ventilatiesystemen, verlichtingstechnologieën, energiebeheersystemen en controlesystemen.

Op basis van de regio is de wereldwijde markt voor energie-efficiënte gebouwen gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten & Afrika en Zuid-Amerika.

Regionale indeling

Tijdens de historische voorspellingsperiode hadden Europa en Noord-Amerika het grootste aandeel in de wereldwijde markt als gevolg van strenge regelgeving op het gebied van energie-efficiëntie gericht op het bereiken van duurzame groei. Duurzame ontwikkeling in termen van energiebesparing is een primair doel in deze twee regio’s, wat de vraag naar energie-efficiënte gebouwen stimuleert. Bovendien heeft de groeiende bouwsector in Europa, die bestaat uit high-tech bouw- en renovatieactiviteiten, intelligente bouwoplossingen winstgevend gemaakt. Dit hoge adoptietempo kan worden toegeschreven aan de stijgende energieprijzen per hoofd van de bevolking, vooral in commerciële en industriële gebouwen. Tijdens de projectieperiode zal de markt voor energie-efficiënte gebouwen in Azië-Pacific zich echter naar verwachting het snelst ontwikkelen. Dit komt door de groeiende behoefte aan energie-efficiëntie in ontwikkelingslanden zoals China, India en de ASEAN-landen. Daarnaast wordt voorspeld dat grootschalige bouwactiviteiten in het Midden-Oosten en Afrika de regionale markt voor energie-efficiënte gebouwen zullen ondersteunen en aanzienlijk zullen bijdragen aan de groei ervan.

Nieuws uit de industrie

De belangrijkste spelers op de markt zijn Cleantech Group, Johnson Controls, Ameresco Inc., Serious Energy Inc., Architectural Energy Corporation, Knauf Insulation en KMC Controls Inc. De toegenomen vraag naar energie heeft ook bijgedragen aan de expansie van de markt en heeft de belangrijkste spelers geholpen om naar voren te komen en de groei van de markt bevorderd. Bovendien zal het groeiende aantal bouwprojecten de vraag naar energie-efficiëntie waarschijnlijk doen toenemen.

Nu kopen – https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=8697

Neem contact met ons opWantstats Research and Media Private Limited99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van AmerikaVerkoop: 1 628 258 0071(VS)

Contactgegevens:

Contact Us

Wantstats Research and Media Private Limited
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
Keywords:  Energy-Efficient Building Market,Energy-Efficient Building