header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De grote buitenruimte: Het potentieel van de markt voor buitenmeubilair benutten

Jul 14, 2023 4:27 PM ET

Markt Overzicht

De markt voor buitenmeubilair zal naar verwachting een jaarlijkse groei (CAGR) van 6% bereiken in de verwachte prognoseperiode. Bovendien zal de marktwaarde naar verwachting oplopen tot 29,32 miljard USD in de prognoseperiode van 2022-2030.

Voornamelijk de toeristische plekken naar voren gekomen als de belangrijkste motor voor de boost in de Outdoor Furniture Market Growth. De aanzienlijke toename van de koopkracht van consumenten, zoals internationaal reizen, verhoogt de vraag op de markt. De toename van het aantal internationale reizen stimuleert de vraag op de markt aanzienlijk.

Tegelijkertijd stimuleren openbare tuinen, hotels, resorts en open ruimten voor comfortabele zitplaatsen de markt. De behoefte aan hoge kwaliteit neemt echter toe om meer potentiële klanten aan te trekken. Al deze factoren helpen de markt voor buitenmeubilair te stimuleren in de verwachte prognoseperiode.

Daarnaast hebben de veranderingen in weersomstandigheden ook een grote impact. Als gevolg hiervan zal de vraag naar buitenmeubilair naar verwachting ook vertragen. Bovendien wordt de vraag gestimuleerd door de snelle vraag naar verstedelijking en de uitbreiding van de stedelijke bevolking. In de afgelopen jaren zijn de producten van buitenmeubilair ook naar voren gekomen als een van de aantrekkelijke items voor residentiële en commerciële plaatsen.

Bovendien zal de impuls in de vastgoedsector tegelijkertijd de markt voor buitenmeubilair positief beïnvloeden. De vraag naar extra ruimte in achtertuinen, balkons en binnentuinen zal de vraag naar buitenmeubilair doen toenemen om het gebied esthetischer te maken.

Als gevolg van de opgelegde lockdown hebben bedrijven te maken met aanzienlijke complicaties bij het ontmoeten van hun partners en het verbeteren van hun supply chain. Dit heeft de inkomsten van de bedrijven in deze sector beïnvloed. Daarnaast hebben de lage beschikbaarheid van grondstoffen en de opzegging door de detailhandel geleid tot een aanzienlijke daling van de marktgroei.

Download gratis voorbeeldrapport – https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2077

Markt Segmentatie

De markt voor buitenmeubilair wordt gesegmenteerd in product, materiaaltype en eindgebruiker.

Op basis van het type product is de markt onderverdeeld in vijf hoofdcategorieën, namelijk hout, metaal, textiel, kunststof en overige.

Er wordt ook verwacht dat de categorie zitsets en stoelen in het segment producttype een aanzienlijke groei zal doormaken.

De markt is ook gesegmenteerd op basis van de eindgebruiker, namelijk commercieel en residentieel.

Regionale indeling

De Markt voor Tuinmeubelen is bestudeerd voor 6 belangrijke regio’s: Azië-Pacific, Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten en Noord-Amerika.

Er is een aanzienlijke vraag naar buitenmeubilair in Noord-Amerika. Dit gebied zal zich naar verwachting sneller ontwikkelen als gevolg van de toenemende vraag naar luxe voedsel en de hoge bevolkingsdichtheid. Daarnaast maakt Europa een robuuste groei door in de prognoseperiode. Vooral dankzij het gunstige klimaat en de gemakkelijke beschikbaarheid van hout heeft de Europese regio een aanzienlijke impuls.

Nieuws uit de industrie

In 2021 lanceerde het Britse meubelmerk Very Good and Proper de markt voor buitenmeubilair. Dit merk levert duurzaam buitenmeubilair voor het zomerseizoen. Ze bieden ook duurzame meubeloplossingen met esthetische ontwerpen die geschikt zijn voor stedelijke gebieden.

Nu kopen – https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=2077

Neem contact met ons opWantstats Research and Media Private Limited99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van AmerikaVerkoop: 1 628 258 0071(VS)

Contactgegevens:

Contact Us

Wantstats Research and Media Private Limited

99 Hudson Street,5Th Floor

New York, New York 10013

United States of America

Sales: +1 628 258 0071(US)
Keywords:  Outdoor Furniture Market,Outdoor Furniture