header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt van UV-uithardende harsen zal naar verwachting USD 8.331,31 miljoen bereiken in 2030, met een CAGR van 9,45%.

Jul 14, 2023 2:00 PM ET

De wereldwijde markt voor UV-uithardende harsen is getuige van een aanzienlijke opleving, gedreven door de toenemende vraag naar hoogwaardige coatings en lijmen in verschillende industrieën. UV-uithardende harsen worden steeds populairder vanwege hun uitstekende eigenschappen, zoals snelle uitharding, lage uitstoot van vluchtige organische stoffen (VOS) en verbeterde duurzaamheid. Volgens marktdeskundigen zal de markt voor UV-uithardende harsen de komende jaren naar verwachting een stijgende lijn blijven vertonen, wat lucratieve mogelijkheden biedt voor spelers in de sector.

De marktomvang van UV-uithardende harsen werd in 2022 geschat op USD 4.046,89 miljoen. De industrie van UV-uithardende harsen zal naar verwachting groeien van USD 4.318,03 miljoen in 2023 tot USD 8.331,31 miljoen in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 9,45%.

UV-uithardende harsen zijn geavanceerde materialen die uitharden wanneer ze worden blootgesteld aan ultraviolet licht. Dit snelle uithardingsproces maakt ze zeer wenselijk voor toepassingen in de coatings en kleefstoffen sector, waar productiviteit en efficiëntie van cruciaal belang zijn. De markt wordt gekenmerkt door een stijgende vraag vanuit onder andere de auto-industrie, elektronica, bouw en gezondheidszorg. De behoefte aan hoogwaardige coatings om oppervlakken te beschermen tegen zware omgevingsomstandigheden en de toenemende voorkeur voor milieuvriendelijke lijmoplossingen zijn de belangrijkste drijfveren achter de groei van de markt.

Download een proefexemplaar van het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11943

Een van de belangrijkste voordelen van UV-uithardende harsen is hun vermogen om de productietijd en -kosten te verlagen. Door het snelle uithardingsproces kunnen fabrikanten hun activiteiten stroomlijnen, wat resulteert in een hogere productiviteit. Bovendien hebben UV-uithardende harsen geen oplosmiddelen nodig en produceren ze minimale VOC-emissies, waardoor ze milieuvriendelijke alternatieven zijn voor conventionele coating- en kleefmaterialen. Deze factoren hebben geleid tot hun wijdverspreide toepassing in verschillende industrieën, waardoor de groei van de markt voor UV-uithardende harsen wordt gestimuleerd.

De auto-industrie is veelbelovend voor UV-uithardende harsen, omdat ze een uitzonderlijke kras- en slijtvastheid, hoge glans en weerbestendigheid bieden. De vraag naar UV-uithardende coatings op auto-onderdelen zoals interieurbekleding, exterieuronderdelen en auto-elektronica neemt snel toe. Bovendien maakt de elektronica-industrie gebruik van UV-uithardende harsen voor het inkapselen van gevoelige elektronische componenten, die bescherming bieden tegen vocht, chemicaliën en mechanische stress.

In de bouwsector worden UV-uithardende harsen gebruikt voor vloercoatings, houtcoatings en betonverzegeling, omdat ze een uitstekende hechting, duurzaamheid en weerstand tegen chemicaliën en UV-straling bieden. De gezondheidszorg omarmt UV-uithardende harsen ook voor coatings van medische apparatuur, tandheelkundige materialen en systemen voor medicijnafgifte, vanwege hun biocompatibiliteit en sterilisatiemogelijkheden.

Deel uw vragen: https://www.marketresearchfuture.com/enquiry/11943

Prominente marktspelers investeren actief in onderzoek en ontwikkeling om nieuwe UV-uithardende harsen met verbeterde eigenschappen te introduceren en hun toepassingsgebieden uit te breiden. De markt wordt gekenmerkt door hevige concurrentie, waarbij bedrijven zich richten op productinnovaties, strategische samenwerkingen en fusies en overnames om een concurrentievoordeel te behalen.

De belangrijkste spelers zijn BASF SE, Arkema, Allnex GmbH, Resonac Corporation, DIC Corporation, iGM Resins, Troy Corporation en Covestro.

De regio Azië-Pacific zal naar verwachting de markt voor UV-uithardende harsen domineren, gedreven door snelle industrialisatie, toenemende infrastructuurprojecten en de aanwezigheid van grote fabrikanten van auto’s en elektronica. Noord-Amerika en Europa zullen naar verwachting ook een aanzienlijke groei doormaken vanwege de sterke vraag naar milieuvriendelijke coatings en kleefstoffen.

Over het geheel genomen is de markt voor UV-uithardende harsen klaar voor een opmerkelijke groei omdat de industrie op zoek is naar duurzame, hoogwaardige oplossingen. De markt biedt lucratieve mogelijkheden voor fabrikanten, leveranciers en investeerders die willen profiteren van de groeiende vraag naar UV-uithardende harsen in coatings en kleefmiddelen.

Bekijk korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/11943

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Gerelateerd rapport

Onderzoeksrapport overisolatiematerialen voor koeling – Wereldwijde voorspelling tot 2030

Onderzoeksrapport over de markt voorsuikerrietwas – voorspelling voor 2030

Onderzoeksrapport overde acrylamidemarkt – voorspellingen voor 2030

Onderzoeksrapport overde cyclopentaanmarkt – voorspellingen voor 2030

Onderzoeksrapport overde glycoproteïnemarkt – voorspellingen voor 2030

Onderzoeksrapport over de markt voororganische siliciumpolymeren (polysiloxaan) – voorspellingen voor 2030

Contact:Market Research Future®99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van Amerika Phone: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  UV Curable Resins,UV Curable Resins Market,UV Curable Resins Market Size