header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor de logistiek van gevaarlijke goederen zal zich tegen 2030 met 6,45 AGR ontwikkelen in de verpakkingsindustrie | Market Research Future Releases Forecast for 2022 – 2030

Jul 14, 2023 7:00 PM ET

Inzichten van Future Market Research

De logistieke markt voor gevaarlijke goederen werd in 2021 geschat op 200,97 miljard dollar. Met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 6,45 tijdens de projectieperiode zal de logistieke sector van gevaarlijke producten naar verwachting stijgen van 212,87 miljard USD in 2022 tot 351,09 miljard USD in 2030. (2022 – 2030). Chemisch gereguleerde stoffen brengen eigendommen van mensen in gevaar en schaden het milieu wanneer ze als gevaarlijke goederen worden vervoerd.

Batterijen en benzine zijn twee van de goederen die het meest over de hele wereld worden vervoerd. Daarom zijn bij het vervoer van gevaarlijke stoffen extra veiligheidsmaatregelen, een zorgvuldige behandeling en voldoende verpakking nodig. Er zijn ook strenge wetten en normen voor het veilig vervoeren van gevaarlijke goederen via pijpleidingen, treinen, snelwegen, de lucht en de zee. Er zijn strenge regels voor de behandeling en opslag van gevaarlijke goederen.

Werknemers moeten een grondige opleiding volgen om gevaarlijke goederen zoals explosieven, radioactieve materialen, ontvlambare stoffen en biologisch gevaarlijk afval veilig te vervoeren en op te slaan. Daarom zijn bij het vervoer van gevaarlijke stoffen extra veiligheidsmaatregelen, een zorgvuldige behandeling en voldoende verpakking nodig. Het transport van gevaarlijke materialen via pijpleidingen, het spoor, de weg, door de lucht en over zee is onderworpen aan extra veiligheidsnormen en -voorschriften.

Onder andere internationale organisaties, lokale instellingen, de luchtvaart en scheepvaartafdelingen hebben nieuwe, strenge regels ontwikkeld om het beheer van risicovolle goederen te verbeteren.

Internationale en binnenlandse organisaties, instellingen, de luchtvaart en scheepvaartafdelingen hebben strenge suggesties gedaan voor een veiliger beheer van gevaarlijke producten voor de overdracht van gevaarlijke goederen in de scheepvaart. Tijdens de projectieperiode wordt voorspeld dat de goedkeuring van dit beleid de opkomst van de logistieke markt voor gevaarlijke producten zal stimuleren. Een toename van het transport van nucleaire farmaceutische producten, virusmonsters en aanverwante producten tijdens de COVID-19 pandemie, evenals een toename van de wet- en regelgeving van de overheid met betrekking tot de doorvoer van gevaarlijke goederen, zijn enkele van de oorzaken die de expansie van de markt stimuleren.

Om deze redenen wordt verwacht dat de markt voor het beheer van gevaarlijk afval en dus ook de logistiek van gevaarlijke producten snel zal groeien. Als gevolg van factoren zoals strenge regels en voorschriften voor het vervoer en de opslag van gevaarlijke goederen, een scheur in de digitalisering, een toename in het gebruik van drones voor het leveren van gevaarlijke goederen en een stijging in de olie- en gasindustrie, zal de logistieke markt voor gevaarlijke goederen naar verwachting groeien tijdens de prognoseperiode. De groeiende behoefte aan diensten voor het beheer van medisch afval en de toenemende acceptatie van kernenergie zullen naar verwachting beide een impuls geven aan de logistieke sector voor gevaarlijke stoffen. Vanwege de bovengenoemde factoren wordt verwacht dat de logistieke sector voor gevaarlijke goederen zal groeien met een CAGR van 6,45 van 2022 tot 2030.

Download het voorbeeldrapport: https: //www.marketresearchfuture.com/reports/dangerous-hazardous-goods-logistics-market-one-10099

Regionale analyse:

Europa blijft koploper op de markt voor de logistiek van gevaarlijke goederen

Europa zal tijdens de prognoseperiode koploper blijven op de markt van de logistiek van gevaarlijke/gevaarlijke goederen met als belangrijkste transportmodus het vrachtvervoer over de weg. Wat het wegvervoer betreft, is het vervoer van gevaarlijke goederen in de Europese Unie de afgelopen vijf jaar jaar jaar jaar na jaar blijven toenemen. In meer dan de helft van de Europese landen werd meer dan tweederde van het vervoer van gevaarlijke goederen binnen het nationale grondgebied uitgevoerd. Wat de goederengroep betreft, namen ontvlambare vloeistoffen meer dan de helft van het totaal voor hun rekening, gevolgd door bijtende stoffen en gassen.

Vraag naar maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/10099

Marktsegmentatie:

Op basis van het soort producten is de logistieke markt voor gevaarlijke stoffen onderverdeeld in brandbare vloeistoffen, samengeperste gassen, composieten, oxiderende verbindingen en andere. Een toename in het vervoer van brandbare vloeistoffen is de drijvende kracht achter de industrie. Recente marktcijfers laten zien dat het aandeel van gevaarlijke producten in de totale vracht snel toeneemt door de bloeiende chemische sector. Kerosine, benzine, LPG, nafta en andere vluchtige vloeistoffen uit aardolie worden allemaal vervoerd door tweederde van de vervoerders van gevaarlijke goederen. Vergeleken met andere vormen van transport komen ongelukken met dergelijke goederen vaker voor. Een aanrijding kan allerlei vreselijke gevolgen hebben, zoals brand, explosies, verwondingen, verlies van eigendommen en milieuschade.

De meeste vraag wordt veroorzaakt door het vervoer van brandbare stoffen. In Europa bijvoorbeeld zullen ontvlambare vloeistoffen, samengeperste gassen en bijtende stoffen in 2021 meer dan de helft uitmaken van de gevaarlijke goederen die over de weg worden vervoerd.

Op basis van het type dienstverlening zijn de marktgegevens voor gevaarlijke goederen logistiek onderverdeeld in drie subcategorieën: transport, opslag en distributie, en diensten met toegevoegde waarde. Transportlogistiek is veruit de populairste dienstencategorie, met een marktwaarde van 123,08 miljard USD in 2022. Slechts enkele bedrijven, zoals die in de medische, nucleaire, olie- en gas- en petrochemische sector, maken op grote schaal gebruik van gevaarlijke stoffen, of ze zich nu in een ontwikkelings- of een ontwikkeld land bevinden. gebruikt. Er is het juiste personeel, de juiste uitrusting en de juiste vrachtwagens nodig om gevaarlijke materialen veilig te vervoeren.

De logistiek van gevaarlijke goederen Er zijn drie categorieën eindgebruikers op de markt: industriële, medische en andere. Het grootste marktaandeel van deze drie eindgebruikers behoort tot de medische sector. Ziekenhuizen en andere zorginstellingen produceren elke dag veel potentieel schadelijk en besmettelijk afval. Als biomedisch afval en ziekenhuisafval verkeerd worden verwerkt tijdens de verwijdering of blootstelling, vormen ze een ernstig gevaar voor de gezondheid van mens en milieu. worden. De gevolgen van de pandemie voor de productie van testkits, het transport, het testen en de afvalverwijdering leidden ook tot een toename van medisch afval.

Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=10099

Belangrijkste spelers:

Ceva Logistics, Bollore Logistics, DHL, DSV, DB Schenker, Hellmann Worldwide Logistics, DGD Transport, Toll Group, YRC Worldwide Inc, United Parcel Service, GEODIS, Rhenus Logistics, Agility Logistics, Kuehne Nagel en XPO Logistics.

Gerelateerde rapporten:

Markt voor retouremballage

Markt voor Linerless Etiketten

Markt voor blisterverpakkingen

Markt voor elektrostatische ontladingsverpakkingen

Markt voor medische verpakkingen

Contact:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]

Keywords:  Dangerous-Hazardous Goods Logistics,Dangerous-Hazardous Goods Logistics Market,Dangerous-Hazardous Goods Logistics Market Share