header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor elektronische isopropylalcohol zal naar verwachting stijgen met een CAGR van 5,27 gedurende 2023-2030

Jul 14, 2023 2:00 PM ET

De wereldwijde markt voor isopropylalcohol van elektronicakwaliteit kent een robuuste groei naarmate de vraag vanuit de elektronica-industrie blijft stijgen. Isopropylalcohol, ook bekend als IPA, heeft zich ontpopt als een cruciale component in de productie- en reinigingsprocessen van elektronische apparaten, waardoor de expansie van de markt wordt gestimuleerd. Volgens industrie-experts zal de markt voor elektronische isopropylalcohol de komende jaren naar verwachting aanzienlijk groeien.

De omvang van de markt voor elektronische isopropylalcohol werd in 2022 geschat op USD 56,7 miljoen. De industrie voor elektronische isopropylalcohol zal naar verwachting groeien tot USD 85,6 miljoen in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,27%.

Het toenemende gebruik van elektronische apparaten in verschillende sectoren, zoals consumentenelektronica, auto’s, gezondheidszorg en telecommunicatie, heeft aanzienlijk bijgedragen aan de stijgende vraag naar isopropylalcohol van elektronicakwaliteit. Dit hoogzuivere oplosmiddel wordt veel gebruikt voor het reinigen, ontvetten en drogen van elektronische componenten en oppervlakken, en zorgt voor optimale prestaties en betrouwbaarheid van apparaten. De groeiende behoefte aan efficiënte reinigingsmiddelen om verontreinigingen zoals stof, olie en fluxresten te verwijderen, heeft de vraag naar isopropylalcohol van elektronicakwaliteit gestimuleerd.

Download een voorbeeld van het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11936

Bovendien heeft de snelle expansie van de elektronica-industrie, vooral in opkomende economieën, de groei van de markt gestimuleerd. Met de toenemende productie van elektronische componenten en apparaten zijn fabrikanten op zoek naar betrouwbare en effectieve reinigingsoplossingen, wat de vraag naar isopropylalcohol van elektronicakwaliteit stimuleert. Het vermogen van het product om een breed scala aan verontreinigingen op te lossen zonder resten achter te laten, heeft het gepositioneerd als een ideale keuze voor de elektronica-industrie.

Bovendien heeft de voortdurende vooruitgang in de technologie geresulteerd in de miniaturisatie van elektronische componenten, wat leidt tot een grotere complexiteit en gevoeligheid. Dit heeft de behoefte aan hoogzuivere oplosmiddelen zoals isopropylalcohol van elektronicakwaliteit verder aangewakkerd. De lage toxiciteit van het product, de uitstekende oplosbaarheid en de compatibiliteit met verschillende materialen maken het geschikt voor precisiereiniging van ingewikkelde elektronische onderdelen, waaronder printplaten, halfgeleiders, connectoren en displays.

Geografisch gezien laat Azië-Pacific een aanzienlijke groei zien in de markt voor isopropylalcohol van elektronicakwaliteit. De regio is de thuisbasis van verschillende grote elektronicaproductiecentra, waaronder China, Japan, Zuid-Korea en Taiwan. De snelle industrialisatie, in combinatie met de aanwezigheid van belangrijke fabrikanten van elektronische componenten, heeft de vraag naar isopropylalcohol van elektronicakwaliteit in de regio aanzienlijk gestimuleerd. Noord-Amerika en Europa zijn ook prominente markten voor isopropylalcohol van elektronische kwaliteit vanwege de hoge concentratie van elektronicafabrikanten en de groeiende toepassing van geavanceerde elektronische apparaten.

Deel uw vragen: https://www.marketresearchfuture.com/enquiry/11936

Om aan de stijgende vraag te voldoen, richten de belangrijkste spelers op de markt voor isopropylalcohol voor elektronische toepassingen zich op het uitbreiden van hun productiecapaciteit en het verbeteren van de productkwaliteit. Ze investeren ook in onderzoek en ontwikkeling om innovatieve oplossingen te introduceren die voldoen aan de veranderende behoeften van de elektronica-industrie. Enkele van de toonaangevende bedrijven op de markt zijn onder andere ExxonMobil, LCY Chemical, LG Chem, Mitsui Chemicals, Tokuyama, Dow Chemical Company, KMG Electronic Chemicals, Hefei TNJ Chemical Industry Co, Ltd, Linde Gas, MG Chemicals en Fujifilm.

Concluderend kan worden gesteld dat de markt voor elektronische isopropylalcohol een opmerkelijke groei doormaakt vanwege de toenemende vraag vanuit de elektronica-industrie. De superieure reinigingseigenschappen van het product, de compatibiliteit met verschillende materialen en het toenemende gebruik van elektronische apparaten zijn belangrijke factoren die bijdragen aan de expansie van de markt. Met de voortdurende vooruitgang in technologie en de opkomst van nieuwe elektronica productiecentra, is de markt klaar om aanhoudende groei te ervaren in de nabije toekomst.

Bekijk korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/11936

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Gerelateerd rapport

Chemische grondstoffenmarkt

Viscositeitsindexverbetermarkt

Kogelvrij glas markt

isobuteenmarkt

Contact:Market Research Future®99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van Amerika Telefoon: 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Electronic Grade Isopropyl Alcohol,Electronic Grade Isopropyl Alcohol Market,Electronic Grade Isopropyl Alcohol Market Size