header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor haar- en nagelaccessoires groeit met een CAGR van 6,9% in de prognoseperiode 2022-2030

Jul 14, 2023 10:34 AM ET

Haar- en nagelaccessoires marktinzichten:

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor haar- en nagelaccessoires naar verwachting een CAGR van ~6,9 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde vertegenwoordigen van meer dan USD 36,2 miljard in 2030.

De markt voor haar- en nagelaccessoires omvat een breed scala aan producten die zijn ontworpen om haar en nagels te verbeteren en te stylen. Het omvat producten zoals haarborstels, kammen, haarclips, haarspelden, haarbanden, haarextensies, nagellak, nagelkunstgereedschap en meer. Deze accessoires worden door mensen gebruikt voor persoonlijke verzorging, styling en om hun creativiteit te uiten. De COVID-19 pandemie had een aanzienlijke impact op de markt van haar- en nagelaccessoires. Door sluitingen en sociale distantiëringsmaatregelen daalde de vraag naar deze producten omdat mensen minder vaak naar een salon gingen en minder sociale bijeenkomsten bezochten. De sluiting van niet-essentiële bedrijven en de beperkte toegang tot schoonheidsdiensten hadden een negatieve invloed op de markt. De pandemie wakkerde echter ook de belangstelling voor schoonheidsroutines thuis en zelfzorg aan. Veel mensen begonnen te experimenteren met doe-het-zelf-kapsels en nagelkunst, wat leidde tot een stijging van de vraag naar haar- en nagelaccessoires, vooral die voor thuisgebruik. Deze trend werd aangewakkerd door de populariteit van virtuele vergaderingen, online evenementen en sociale mediaplatforms, waar mensen hun persoonlijke verzorgingsstandaarden wilden handhaven.

Toen de beperkingen afnamen en salons weer opengingen, herstelde de markt zich doordat consumenten hun schoonheidsroutines hervatten en professionele diensten zochten. De vraag naar haar- en nagelaccessoires herstelde, zij het in een langzamer tempo.

Ontvang een proefexemplaar van dit rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10439

Belangrijkste spelers:

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn Goody Products Inc, Claire’s, Conair Corporation, H & M, Always 21, Fromm International, Annie International Inc, ERICKSON, Silke London en Invisibobble.

Markt Segmentatie:

De wereldwijde haar- en nagelaccessoires markt is gesegmenteerd in type en distributiekanaal

Naar type: Haaraccessoires en Nagel Accessoires

Distributiekanaal: Winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd

Koop nu het volledige rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=10439

Regionale analyse:

Noord-Amerika en Europa zijn de belangrijkste regio’s voor haar- en nagelaccessoires, gedreven door een grote nadruk op persoonlijke verzorging en modetrends. Deze regio’s hebben een goed gevestigde schoonheidsindustrie en een groot consumentenbestand dat op zoek is naar innovatieve en stijlvolle haar- en nagelaccessoires. In Azië-Pacific groeit de markt voor haar- en nagelaccessoires aanzienlijk door de stijgende bevolking, het stijgende besteedbare inkomen en de invloed van schoonheidsculturen. In landen als China, Japan en Zuid-Korea neemt de vraag naar haar- en nagelaccessoires toe omdat schoonheidsrituelen in deze samenlevingen van groot belang zijn. Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika zijn opkomende markten voor haar- en nagelaccessoires. De groeiende middenklasse, verstedelijking en toenemende invloed van sociale media op schoonheidstrends stimuleren de vraag in deze regio’s.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de consumenten- en detailhandelindustrie door Market Research Future:

Artificial Nails Market Research Report Information per Type (Wrap, Press-On, and Others), Distributiekanaal (Store-Based [Hypermarkets and Supermarkets, Speciality Stores, and Others] en Non-Store-Based), en Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld)-Forecast tot 2030

Wereldwijd Organic Hair Color Market Research Report Informatie per producttype (langhoudend en vergankelijk in licht), per structuur (poeder, crème en andere), per eindgebruik (particulier en bedrijf) en per regio (Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa en de rest van de wereld) – Forecast tot 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldberoemd marktonderzoeksbureau dat een breed scala aan diensten aanbiedt, compleet met nauwkeurige en precieze analyses over diverse markten, deelmarkten en doelgroepen. Onze aanpak is een combinatie van uitgebreide informatie en meerdere gegevensbronnen die helpen de klant een uitputtend begrip te geven van de laatste belangrijke ontwikkelingen, naast toekomstige gebeurtenissen en welke maatregelen en beslissingen er op basis daarvan genomen moeten worden.

Ons snelgroeiende marktonderzoeksbureau is gewapend met een deskundig team van onderzoeksanalisten dat zich richt op het verzamelen van bruikbare gegevens en analyses op het gebied van economische en technologische vooruitgang. Onze deskundige analisten voeren industriële bezoeken uit in een poging om betrouwbare en nauwkeurige informatie van gevestigde marktdeelnemers te verkrijgen. Een van onze belangrijkste doelstellingen is om de klant goed op de hoogte te houden van alle lucratieve kansen en uitdagingen rondom verschillende wereldwijde markten. We bieden onze klanten een stapsgewijze begeleiding door middel van consulting en strategische diensten, zodat ze tot een praktische en doeltreffende beslissing kunnen komen.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),99 Hudson Street, 5Th Floor,New York, New York 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071Email: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com/

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor,
New York, New York 10013
United States of America
+1 628 258 0071
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com/
Keywords:  Hair and Nail Accessories Market,Hair and Nail Accessories Market Size,Hair and Nail Accessories Market Share,Hair and Nail Accessories Market Trends,Hair and Nail Accessories Market Outlook,Hair and Nail Accessories Market Insights,Hair and Nail Accessories Market Overview