header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor laboratoriumgebaseerd vlees wordt gedreven door een snel toenemende vraag van consumenten naar duurzame en ethische voedselalternatieven met een gezonde CAGR van 5,5 tijdens de prognoseperiode van 2022 tot 2030.

Jul 14, 2023 10:00 AM ET

Inzichten inde markt voor laboratoriumgebaseerd vlees

Volgens de analyse van MRFR zal de markt voor laboratoriumvlees naar verwachting een CAGR van 5,5 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde vertegenwoordigen van meer dan 22,8 miljard USD in 2030.

Vlees uit laboratoria, ook bekend als kweekvlees, synthetisch vlees of celvlees, verwijst naar vleesproducten die worden geproduceerd door het kweken van dierlijke cellen in een laboratorium in plaats van met traditionele dierlijke landbouwmethoden.

Lab-Based Meat Market

Vlees uit laboratoria heeft de afgelopen jaren veel aandacht gekregen en er is veel in geïnvesteerd, omdat het een oplossing kan bieden voor verschillende problemen die samenhangen met de conventionele vleesproductie, zoals de grote impact op het milieu, zorgen over het dierenwelzijn en problemen met de voedselveiligheid. De markt voor laboratoriumvlees wordt gedreven door de groeiende vraag naar duurzame en ethische voedingsopties en het toenemende bewustzijn van de negatieve gevolgen van de industriële veeteelt.

De COVID-19 pandemie had aanzienlijke gevolgen voor de markt voor laboratoriumvlees. De pandemie heeft de kwetsbaarheid en de risico’s van de conventionele vleesproductie, met inbegrip van zoönotische ziekten zoals COVID-19, onder de aandacht gebracht. Dit heeft geleid tot meer interesse en investeringen in alternatieve eiwitbronnen, zoals laboratoriumvlees. Veel investeerders en bedrijven erkennen het potentieel van vlees uit laboratoria voor een veerkrachtiger en duurzamer voedselsysteem.

Ontvang een gratis PDF-voorbeeldbestand @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8203

Regionale analyse

De Verenigde Staten worden beschouwd als de grootste regio in de markt voor labgebaseerd vlees. De Verenigde Staten heeft een voortrekkersrol gespeeld in de labgebaseerde vleesindustrie, met tal van bedrijven en startups die daar actief zijn in het ontwikkelen en commercialiseren van labgebaseerde vleesproducten.

Het is belangrijk op te merken dat de markt voor laboratoriumgebaseerd vlees wereldwijd is en dat andere regio’s ook vooruitgang boeken op dit gebied. Europa, met name landen als Nederland en Israël, is actief betrokken bij onderzoek en ontwikkeling van laboratoriumvlees. De Aziatisch-Pacifische regio, met landen als Singapore en Japan, heeft ook een groeiende interesse getoond in labgebaseerde vleestechnologie en heeft aanzienlijke investeringen gedaan op dit gebied.

Segmentatie van de markt

De markt voor laboratoriumgebaseerd vlees is onderverdeeld in type en eindgebruik.

Op basis van het type vlees is de markt onderverdeeld in gevogelte, varkensvlees en rundvlees.

Op basis van het eindgebruik is de markt onderverdeeld in hamburgers, nuggets, hotdogs en gehaktballen.

Lees meer over de details van het rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/lab-based-meat-market-8203

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • MosaMeat (Nederland)
  • Finless Foods (VS)
  • Just Inc. (VS)
  • SuperMeat (Israël)
  • Memphis Meats (VS)
  • Integriculture Inc. (Japan)
  • Biotech Foods (Spanje)
  • Future Meat Technologies (Israël)
  • Higher Steaks (VK)
  • Aleph Farm (Israël)

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Voeding, Dranken & door Market Research Future:

OnderzoeksrapportBevroren Verwerkt Vlees Markt Informatie per Type (Varkensvlees, Rundvlees, Kip, en anderen), Proces (Gerookt en Gepekeld), Distributiekanaal [Winkelbasis (Supermarkten & Hypermarkten, Buurtwinkels, en anderen) en Niet-Winkelbasis], en Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld)-Voorspelling tot 2030

OnderzoeksrapportBevroren Vlees Markt Informatie Per Product Type (Bevroren Verwerkt Vlees en Bevroren Hele Snede), Per Eindgebruiker (Food Service en Retail Klanten), Per Distributiekanaal (Store Based en Non-Store Based), en Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en de Rest van de Wereld)-Voorspelling tot 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de invloed ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5Th Floor.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Lab-based meat Market,Lab-based meat Market Forecast,Lab-based meat Market Growth,Lab-based meat Market Trends,Lab-based meat Market Size,Lab-based meat Market Segments