header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor luxe vinyltegels zal naar verwachting groeien met meer dan 10 AGR in de toekomst | MRFR

Jul 14, 2023 1:00 PM ET

Volgens de analyse van MRFR zal de markt voor luxe vinyltegels van 2022 tot 2030 naar verwachting een CAGR van 10 registreren en tegen 2030 een waarde vertegenwoordigen van meer dan USD 32 miljard.

De markt van luxe vinyltegels (LVT) verwijst naar de wereldwijde industrie die luxe vinyltegels produceert en verdeelt, een type vloermateriaal dat de look en het gevoel van natuurlijke materialen zoals hout en steen nabootst. LVT is gemaakt van meerdere lagen vinyl, waaronder een basislaag, een bedrukte designlaag en een beschermende toplaag die meestal gemaakt is van polyurethaan. De wereldwijde LVT-markt is de afgelopen jaren snel gegroeid door de toenemende vraag naar betaalbare en duurzame vloeroplossingen in zowel residentiële als commerciële omgevingen.

De COVID-19 pandemie had een aanzienlijke impact op de markt van Luxury Vinyl Tiles (LVT). De markt kende een vertraging door onderbrekingen in de toeleveringsketen als gevolg van fabriekssluitingen en transportbeperkingen. Dit leidde tot vertragingen in de productie, levering en installatie van LVT, waardoor projecten werden geannuleerd en uitgesteld.

Download een voorbeeld van het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8263

Regionale analyse

De grootste regio van de markt voor Luxury Vinyl Tiles (LVT) is Azië-Pacific (APAC. Deze factoren hebben bijgedragen tot de grote vraag naar LVT in de regio, vooral in de residentiële sector.

Noord-Amerika en Europa zijn ook belangrijke regio’s in de LVT-markt, gedreven door factoren zoals een groeiende focus op duurzaamheid en milieuverantwoordelijkheid, een toenemende vraag naar gemakkelijk te onderhouden en hygiënische vloeropties en een groeiende trend naar woningverbeteringsprojecten. De APAC regio blijft echter de grootste en snelst groeiende markt voor LVT, gedreven door factoren zoals bevolkingsgroei, verstedelijking en een robuuste bouwsector.

Deel uw vragen: https://www.marketresearchfuture.com/enquiry/8263

Markt Segmentatie

De markt van luxe vinyltegels is onderverdeeld in type en toepassing.

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in stug en flexibel.

Op basis van de toepassing is de markt onderverdeeld in residentieel en niet-residentieel.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • Mohawk Industries (VS)
  • Shaw Industries Group Inc. (VS)
  • Interface Inc. (VS)
  • Tarkett (Frankrijk)
  • Gerflor (Frankrijk)
  • Mannington Mills Inc. (VS)
  • Armstrong Flooring Inc. (VS)
  • Forbo Groep (Zwitserland)
  • James Halstead plc (VK) The Dixie Group Inc (VS)
  • Responsive Industries Limited (India)
  • Vinylasa (Mexico)
  • Adore Floors Inc. (VS)

Bekijk korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/8263

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de bouwsector door Market Research Future:

Truck Crane Market Research Report Information Per Type (Gemonteerde Kranen, Zijhefkranen, Boomkranen, en Andere), Per Toepassing (Bouw, Industrieën, Nutsbedrijven, en Andere), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Polycarbonaat Panelen Marktonderzoeksrapport Informatie per Type (Massieve Panelen, Meerwandige Panelen en Golfplaten), Per Toepassing (Bouw en Constructie, Elektrisch en Elektronisch, Auto, en Andere), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld) -Marktvoorspelling tot 2032.

Stand on Mini Skid Steer Loader Market Research Report Information per type (Skid Steer Loaders op wielen, Skid Steer Loaders op rupsbanden), per motorvermogen (tot 30 pk, 30 tot 40 pk, en 40 tot 50 pk), per toepassing (bouw, landbouw & bosbouw, grondonderhoud, en anderen), en per regio (Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Azië-Pacific, en het Midden-Oosten & Afrika) -Marktvoorspelling tot 2030

Contact:Market Research Future®99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van Amerika Phone: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Luxury Vinyl Tiles,Luxury Vinyl Tiles Market,Luxury Vinyl Tiles Market Size