header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor tegen UAS-systemen zal tegen 2032 USD 8,19 miljard waard zijn, met een CAGR van 25%.

Jul 14, 2023 11:00 PM ET

Toekomstige inzichten marktonderzoek

De Counter-UAS markt zal naar verwachting een CAGR van ~25 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 8,19 miljard in 2032.

De Counter-UAS (Unmanned Aerial Systems) markt verwijst naar de industrie en het marktsegment dat zich richt op het ontwikkelen en leveren van technologieën, systemen en oplossingen voor het detecteren, identificeren, volgen en beperken van de dreiging die uitgaat van onbemande luchtvaartuigen (UAV’s) of drones. Counter-UAS-systemen zijn ontworpen om kritieke infrastructuur, openbare veiligheid en gevoelige gebieden te beschermen tegen ongeautoriseerde of kwaadwillige droneactiviteiten.

Deze systemen maken gebruik van verschillende sensoren, zoals radar, radiofrequentiescanners (RF), elektro-optische/infraroodcamera’s (EO/IR) en akoestische sensoren om drones in het luchtruim te detecteren en te lokaliseren.

De COVID-19 pandemie had aanzienlijke gevolgen voor de markt voor counter-UAS. De pandemie benadrukte het belang van de bescherming van kritieke infrastructuur, openbare ruimtes en gevoelige gebieden. Dit toegenomen veiligheidsbewustzijn heeft geleid tot een grotere vraag naar Counter-UAS oplossingen om zich te beschermen tegen potentiële bedreigingen die uitgaan van drones, zoals ongeoorloofde surveillance of levering van schadelijke stoffen.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7430

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn Saab AB (Zweden), Lockheed Martin Corporation (VS), IAI (Israël), Northrop Grumman Corporation (VS), Rheinmetall AG (Duitsland), Raytheon Company (VS), DroneDefence (VK) , Harris Corporation (VS), Elbit Systems Ltd (Israël), Thales Group (Frankrijk), ROHDE & SCHWARZ (Duitsland), DRONESHIELD (VS).

Segmentatie van de markt

De markt voor counter-UAS is onderverdeeld in type, technologie en toepassing.

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in lucht-, grond- en marinemarkt.

Op basis van de technologie is de markt onderverdeeld in lasersystemen, kinetische systemen en elektronische systemen.

Op basis van de toepassing is de markt onderverdeeld in detectieradar, RF-scanners en EO/IR en akoestische systemen.

Regionale analyse

Noord-Amerika, met name de Verenigde Staten, is een van de grootste regio’s op de markt voor counter-UAS. De VS is sterk gericht op veiligheid en defensie en er is een grote behoefte aan Counter-UAS oplossingen om kritieke infrastructuur, militaire installaties en de openbare veiligheid te beschermen. Het Amerikaanse ministerie van Defensie heeft samen met federale en staatsagentschappen geïnvesteerd in de ontwikkeling en inzet van Counter-UAS technologieën.

Ga naar het volledige rapport op https://www.marketresearchfuture.com/reports/counter-uas-market-7430

Europa is ook een prominente regio op de markt voor counter-UAS. Landen als het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland en Nederland hebben aanzienlijke vooruitgang geboekt in Counter-UAS technologieën en hebben deze systemen actief ingezet om veiligheidsproblemen aan te pakken. De Europese markt wordt gedreven door de noodzaak om luchthavens, openbare gelegenheden en grote evenementen te beschermen tegen mogelijke dreigingen van drones.

Gerelateerde rapporten:

Military Airborne Laser Market Research Report Per Product Type (LIDAR, 3D Scanning, Laser Weapon, Laser Range Finder en Laser Altimeter), Technologie (Fiber-Optic, Solid-State, Chemical, CO2 en Semiconductor), Platform (Fixed Wing en Rotary Wing), Toepassing (Defensie en Binnenlandse Veiligheid) en Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten & Afrika en Latijns-Amerika) – Voorspelling tot 2030.

Airborne LiDAR Market Report Information per Type (Topografisch & Bathymetrisch), per Platform (Vliegtuigen met vaste vleugels, Vliegtuigen met draaibare vleugels & Onbemande luchtvaartuigen), per Oplossing (Systeem (Hardware & Software) & Diensten), & Regio – Prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en uitgebreide en nauwkeurige analyses biedt met betrekking tot verschillende markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Ons marktonderzoek per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stelt onze klanten in staat om meer te zien, meer te leren en meer te doen, en helpt zo uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.comFollow Ons: LinkedIn | Twitter

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Follow Us: LinkedIn | Twitter
Keywords:  Counter UAS Industry,Counter UAS Market,Counter-drone technology,counter-UAS,C-UAS,Counter-UAV,Counter-UAV technology