header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor veganistische zure room wordt gedreven door een snel toenemend gebruik van veganistische en plantaardige diëten met een gezonde CAGR van 9,10 tijdens de voorspellingsperiode van 2020 tot 2027.

Jul 14, 2023 10:00 AM ET

Inzicht inde markt voor veganistische zure room

Volgens de analyse van MRFR zal de markt voor veganistische zure room naar verwachting een CAGR van 9,10 registreren van 2020 tot 2027 en een waarde vertegenwoordigen van meer dan USD 143 miljoen in 2027.

De markt voor veganistische zure room verwijst naar het segment van de voedingsmiddelenindustrie dat zich richt op de productie, distributie en verkoop van plantaardige alternatieven voor traditionele zure room op basis van zuivel. Omdat de vraag naar veganistische en plantaardige voedingsopties blijft groeien, is de markt voor veganistische zure room de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid.

Vegan Sour Cream Market

Factoren die bijdragen aan de groei van de markt voor veganistische zure room zijn onder andere het toenemende consumentenbewustzijn over de ethische, milieu- en gezondheidsimplicaties van dierlijke landbouw, de stijgende vraag naar plantaardige alternatieven en de ontwikkeling van innovatieve en smaakvolle veganistische zure roomproducten door fabrikanten.

De COVID-19 pandemie had een aanzienlijke impact op de markt voor veganistische zure room. De pandemie heeft het bewustzijn over het belang van een gezonde levensstijl en een gezond dieet vergroot. Veel mensen zijn zich bewuster geworden van hun voedselkeuzes en kiezen voor plantaardige alternatieven, waaronder veganistische zure room, als onderdeel van hun gezondere eetgewoonten.

Ontvang een gratis voorbeeld PDF-bestand @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/9989

Regionale analyse

De grootste regio van de markt voor veganistische zure room is Noord-Amerika. Noord-Amerika, met name de Verenigde Staten en Canada, wordt vaak beschouwd als een belangrijke regio in de markt voor veganistische zure room. De vraag naar veganistische zure room is gestaag toegenomen in Noord-Amerika als gevolg van het stijgende gezondheidsbewustzijn, dieetbeperkingen en de beschikbaarheid van een breed scala aan veganistische voedingsopties.

Europa is een andere prominente regio in de markt voor veganistische zure room. Landen als Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Zweden en Nederland zien een groeiende vraag naar plantaardige alternatieven, waaronder veganistische zure room. Europa heeft een sterke vegetarische en veganistische cultuur en consumenten in de regio kiezen steeds vaker voor een plantaardig dieet.

Segmentatie van de markt

De markt voor veganistische zure room is onderverdeeld in type, eindgebruik en verkoopkanaal.

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in soja, cashew en kokos.

Op basis van het eindgebruik is de markt onderverdeeld in naturel en gearomatiseerd.

Op basis van het verkoopkanaal is de markt onderverdeeld in winkelverkoop en niet-winkelverkoop.

Lees meer over de details van het rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/vegan-sour-cream-market-9989

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • The Kroger Co (VS)
  • Kite Hill (VS)
  • WayFare Health Foods (VS)
  • Tofutti Brands Inc (VS)
  • Good Karma Foods Inc (VS)
  • Forager Project LLC (VS)
  • The Dairy Free Co (VS)
  • Earth Island (Canada)
  • DAIYA FOODS INC. (Canada)
  • Volg je hart (VS)

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Voeding, Dranken & Nutrition, door Market Research Future:

Onderzoeksrapport over demarkt van gearomatiseerde siropen: Informatie per smaaktype (fruit, koffie, chocolade, vanille, munt, noten, karamel en mengsels), per categorie (conventioneel en biologisch), per distributiekanaal (foodservice en foodretail) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Barbecuesaus Marktonderzoeksrapport Informatie Per Vorm (Vloeistof en Pasta), Per Smaak (Gekweekte Zoete, Zure, Kruidige en Andere), Per Distributiekanaal (Winkelgebaseerd en Niet-Winkelgebaseerd), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld) -Marktvoorspelling tot 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de invloed ervan op verschillende bedrijfstakken en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en bedrijfstakken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5Th Floor.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Vegan Sour Cream Market,Vegan Sour Cream,Vegan Sour Cream Market Share,Vegan Sour Cream Industry,Global Vegan Sour Cream Market,Vegan Sour Cream Market Research,Vegan Sour Cream Market Analysis,Vegan Sour Cream Market Size,Vegan Sour Cream Market Research Report,Vegan Sour Cream Market Forecast,Vegan Sour Cream Market Trends