header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor vruchtenthee wordt gedreven door een snel evoluerend segment van voedingsmiddelen, dranken en voeding met een gezonde CAGR van 8,10 tijdens de prognoseperiode van 2022 tot 2030.

Jul 14, 2023 11:00 AM ET

Inzicht in de markt voor vruchtenthee

Volgens de analyse van MRFR zal de markt voor vruchtenthee naar verwachting een CAGR van 8,10 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde vertegenwoordigen van meer dan USD 2,34 miljard in 2030.

De markt voor vruchtenthee verwijst naar het segment van de drankenindustrie dat zich richt op de productie, distributie en consumptie van theeproducten op basis van fruit. Fruitthee, ook wel kruidenthee of tisane genoemd, is een soort drank die wordt gemaakt door verschillende vruchten, kruiden, bloemen en specerijen in heet water te laten trekken.

Fruit Tea Market

De markt voor vruchtenthee is de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid als gevolg van verschillende factoren. Er is een stijgende interesse van consumenten in gezondere dranken en natuurlijke ingrediënten. Fruitthee wordt vaak gezien als een gezondere keuze in vergelijking met suikerhoudende frisdranken of dranken met een kunstmatige smaak.

Tijdens de pandemie is men zich meer bewust geworden van het belang van gezondheid en immuniteit. Als gevolg hiervan zijn consumenten op zoek gegaan naar gezondere dranken, waaronder vruchtenthee. De waargenomen gezondheidsvoordelen van vruchtenthee, zoals de antioxiderende eigenschappen en mogelijke immuunversterkende effecten, hebben de vraag naar deze producten doen toenemen.

Ontvang een gratis PDF-voorbeeldbestand @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8611

Regionale analyse

Azië-Pacific (APAC) wordt beschouwd als een van de grootste en snelst groeiende regio’s op de markt voor vruchtenthee. Landen als China, Japan, Zuid-Korea en India hebben een lange cultuur van theeconsumptie en een grote verscheidenheid aan vruchtentheesmaken. De populariteit van traditionele kruiden- en vruchtenthee in deze landen heeft bijgedragen aan de groei van de markt.

Europa is een andere prominente regio in de fruittheemarkt. Landen als Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Rusland hebben een gevestigde theecultuur en vruchtenthee heeft aan populariteit gewonnen als gezonder alternatief voor traditionele zwarte of groene thee. De Europese markt wordt gekenmerkt door een gevarieerd aanbod van smaken, melanges en verpakkingsvormen van vruchtenthee.

Segmentatie van de markt

De markt voor vruchtenthee is onderverdeeld in type, eindgebruik en verkoopkanaal.

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in citroen, framboos, veenbes, appel en perzik.

Op basis van het eindgebruik is de markt onderverdeeld in conventioneel en biologisch.

Op basis van het verkoopkanaal is de markt onderverdeeld in winkelverkoop en niet-winkelverkoop.

Lees meer over de details van het rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/fruit-tea-market-8611

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • Twining and Co. Ltd. (VK)
  • Martin Bauer Groep (Duitsland)
  • Tata Global Beverages (Tetley) (India)
  • The London Tea Company (Verenigd Koninkrijk)
  • Unilever plc (Tazo) (Verenigd Koninkrijk)
  • Dilmah Ceylon Tea Company plc (Sri Lanka)
  • Hain Celestial Group Inc. (Celestial Seasonings) (VS)
  • Typhoo Tea Ltd. (Verenigd Koninkrijk) (VK)
  • Harney & Sons Fine Teas (VS)
  • McLeod Russel India Ltd. (India)

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Voeding, Dranken & Nutrition, door Market Research Future:

OnderzoeksrapportFunctionele Thee Markt: Informatie per type (groene thee, kruidenthee, andere), per vorm (losse bladeren, zakjes, poeder), per functie (immuniteit, ontgifting, gewichtsverlies, darmgezondheid, multifunctioneel, andere), distributiekanaal (winkelbasis (supermarkten, buurtwinkels, speciaalzaken, andere) en niet-winkelbasis) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Green Tea Market Research Report Information Per Soort (Groene Theezakjes, Instant Thee Mengsels, Ijsthee, Losbladige Thee), Per Smaak (Aloë-Vera, Kaneel, Citroen, Vanille, Basilicum, en Anderen), Per Distributiekanaal (Online, Buurtwinkels, Supermarkten, en Hypermarkten), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest Van De Wereld) – Marktvoorspelling Tot 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5Th Floor.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Fruit Tea,Fruit Tea Market,Global Fruit Tea Market,Fruit Tea Industry,Fruit Tea Market Size,Fruit Tea Market Share,Fruit Tea Market Trends,Fruit Tea Market Report