header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor wiegen is in 2030 goed voor $2.132,3 miljoen – slimme wiegen zullen de verkoop doen stijgen, aldus MRFR.

Jul 14, 2023 10:28 AM ET

Overzicht van de markt voor babywiegen:

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor babywiegen naar verwachting een CAGR van ~4,95 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde vertegenwoordigen van meer dan USD 2.132,3 miljoen in 2030.

Een babywieg is een klein bedje dat speciaal is ontworpen voor baby’s om een comfortabele en veilige slaapomgeving te bieden. Het is meestal gemaakt van stevige materialen zoals hout of metaal en heeft vaak functies zoals schommelen of zwaaien. Wiegjes zijn populair bij ouders omdat ze baby’s helpen kalmeren en beter laten slapen. De COVID-19 pandemie heeft een gemengd effect gehad op de markt voor wiegen. Aan de ene kant heeft de toegenomen tijd die thuis wordt doorgebracht als gevolg van sluitingsdagen en werk op afstand geleid tot een grotere vraag naar babyproducten, waaronder wiegen. Veel ouders wilden thuis een veilige en knusse ruimte voor hun baby’s creëren.

De pandemie bracht echter ook economische onzekerheden met zich mee, waarbij sommige gezinnen te maken kregen met financiële beperkingen. Dit kan hebben geleid tot een daling van de discretionaire uitgaven, wat de markt beïnvloedt. Daarnaast kunnen verstoringen in wereldwijde toeleveringsketens en productieprocessen tijdens de pandemie hebben geleid tot vertragingen en tekorten in de beschikbaarheid van babywiegen.

Download het rapport (100 pagina’s PDF met inzichten) op: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10785

Belangrijkste spelers:

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn Artsana S.p.A. (Italië), Babybjörn AB (Zweden), Delta Children’s Products Corp. (New York), Dream On Me (New Jersey), East Coast Nursery Ltd (VK) en Goodbaby International Holdings Limited (China).

Marktsegmentatie:

De wereldwijde markt voor wiegen is onderverdeeld in producttype, materiaaltype, vorm en categorie

Op producttype: Hangmatwieg en Schommelwieg

Op materiaaltype: Stof, metaal en hout

Op vorm: Rechthoekig, Rond en Ovaal

Per categorie: Handmatig en elektrisch

Koop nu: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=10785

Regionale analyse:

Noord-Amerika en Europa zijn prominente markten voor wiegen, gedreven door een hoge levensstandaard en een sterke nadruk op de veiligheid en het comfort van kinderen. Deze regio’s hebben een gevestigde babyverzorgingsindustrie en een hoge adoptiegraad van innovatieve en hoogwaardige babyproducten. In Azië-Pacific groeit de markt voor wiegen aanzienlijk als gevolg van de stijgende bevolking, het stijgende besteedbare inkomen en de veranderende levensstijl. In landen als China, India en Japan stijgt de vraag naar wiegen omdat ouders op zoek zijn naar handige en veilige slaapoplossingen voor hun baby’s. Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika zijn opkomende markten voor wiegen. De groeiende middenklasse, verstedelijking en een toenemend bewustzijn over het belang van de ontwikkeling van jonge kinderen stimuleren de vraag in deze regio’s.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de consumenten- en detailhandelindustrie door Market Research Future:

Onderzoeksrapport overde markt voor babyveiligheidsproducten Informatie per producttype (autostoeltjes, wandelwagens, monitoren en andere), per distributiekanaal (offline en online) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

OnderzoeksrapportBaby speelgoed markt informatie per producttype (Bordspellen, Zacht speelgoed & Poppen, Actiespeelgoed, Kunst & Knutselspeelgoed, Bouwspeelgoed, Voertuigen, Muzikaal speelgoed & Rammelaars, en anderen), per eindgebruiker (baby’s en peuters), distributiekanaal (winkelbasis {supermarkten & hypermarkten, speciaalzaken en andere} en niet-winkelbasis) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, rest van de wereld)-Voorspelling tot 2028

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldberoemd marktonderzoeksbureau dat een breed scala aan diensten aanbiedt, compleet met nauwkeurige en precieze analyses over diverse markten, deelmarkten en doelgroepen. Onze aanpak is een combinatie van uitgebreide informatie en meerdere gegevensbronnen die helpen de klant een uitputtend begrip te geven van de laatste belangrijke ontwikkelingen, naast toekomstige gebeurtenissen en welke maatregelen en beslissingen er op basis daarvan genomen moeten worden.

Ons snelgroeiende marktonderzoeksbureau is gewapend met een deskundig team van onderzoeksanalisten dat zich richt op het verzamelen van bruikbare gegevens en analyses op het gebied van economische en technologische vooruitgang. Onze deskundige analisten voeren industriële bezoeken uit in een poging om betrouwbare en nauwkeurige informatie van gevestigde marktdeelnemers te verkrijgen. Een van onze belangrijkste doelstellingen is om de klant goed op de hoogte te houden van alle lucratieve kansen en uitdagingen rondom verschillende wereldwijde markten. We bieden onze klanten een stapsgewijze begeleiding door middel van consulting en strategische diensten, zodat ze tot een praktische en doeltreffende beslissing kunnen komen.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),99 Hudson Street, 5Th Floor,New York, New York 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071Email: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com/

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor,
New York, New York 10013
United States of America
+1 628 258 0071
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com/

Keywords:  Baby Cradle Market,Baby Cradle Market Size,Baby Cradle Market Share,Baby Cradle Market Trends,Baby Cradle Market Overview,Baby Cradle Market Insights,Baby Cradle Market Analysis,Baby Cradle Market Outlook,Baby Cradle Market Growth