header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor zelfklevende tapes wordt overwegend geleid door de groei met een CAGR van 5,4 tot 2030 in de verpakkingsindustrie | Market Research Future Releases Prognose voor 2022 – 2030

Jul 14, 2023 5:00 PM ET

Inzichten van Future Market Research

De markt voor plakband heeft een exponentiële groei. Het is een toepassingsgerichte markt die sterk afhankelijk is van het gebruik in sectoren zoals de voedingsmiddelenindustrie, de bouw en de automobielindustrie, wat de vraag op de markt stimuleert. Daarnaast is de groei van de markt te danken aan de wereldwijd toenemende verpakkingsindustrie en gezondheidszorg. Het toenemende verbruik van zelfklevende tapes in alle sectoren, zowel als standaard tapes als tapes voor speciale toepassingen, doet de marktgroei escaleren.

Volgens Market Research Future (MRFR) zal de wereldwijde markt voor zelfklevende tapes in 2030 naar verwachting een waarde van USD 79,9 miljard hebben bereikt, waarbij tijdens de evaluatieperiode (2022 -2030) een AGR van ongeveer 5,4 wordt geregistreerd. Veelzijdige zelfklevende tapes zijn geschikt voor uiteenlopende taken en bieden langdurige, effectieve isolatie. Als gevolg daarvan genieten zelfklevende tapes een enorme bekendheid en is de markt wereldwijd exponentieel gegroeid. Daarnaast stimuleert de robuuste groei in de bouwsector de vraag op de markt.

Verder stimuleren de vooruitgang in lijmtechnieken en de toenemende vraag naar effectieve en geavanceerde lijmtechnologie de marktomvang. De toenemende vraag naar duurzame en milieuvriendelijke zelfklevende tapes als gevolg van milieuregelgeving en consumentenvoorkeur stuwt de marktgroei op grote schaal.

Download het voorbeeldrapport: https: //www.marketresearchfuture.com/sample_request/1718

Regionale analyse:

Azië-Pacific (APAC) is de snelst groeiende markt voor zelfklevende tapes en het aandeel wordt toegeschreven aan de groeiende gezondheidszorgmarkt. Consumenten zijn zich steeds meer bewust van gezondheid en fitness. Dit stimuleert de vraag naar dergelijke tapes in de gezondheidszorg in de regio. Ook de toegenomen investeringen in infrastructuur en bouw ter ondersteuning van de grote bevolking en de verstedelijking kunnen de vraag naar zelfklevende tapes in de bouwsector stimuleren.

Noord-Amerika had echter het grootste marktaandeel in 2021 en zal naar verwachting de komende jaren in omvang toenemen. De stijgende productie van voertuigen die rijden op fossiele brandstoffen en alternatieve brandstoffen kan de regionale marktvraag stimuleren. De ontwikkelde regio’s van de VS en Canada en de uitbreiding van de gezondheidszorg en de automobielsector kunnen de behoefte aan zelfklevende tapes vergroten. Het wordt gevolgd door Europa, dat naar verwachting gestaag zal groeien in de voorspelde periode.

De Europese markt voor zelfklevende tapes wordt gedreven door de vraag in elektrische en elektronische sectoren. De economische groei van landen en de stijging van het niveau van het besteedbaar inkomen zijn belangrijke drijfveren voor de regionale markt. Hotmelt- en solventtechnologieën worden veel gebruikt in de regio. De langzame opleving van de vastgoedsector kan gunstig zijn voor de markt om geleidelijk uit te breiden.

Vraag naar maatwerk: https: //www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/1718

Marktsegmentatie:

De wereldwijde kleefbandmarkt is gesegmenteerd naar materiaal, technologie en toepassing.

Qua materiaal is de markt onderverdeeld in papier, polyvinylchloride en polypropyleen. Het polypropyleen segment zal naar verwachting een groot marktaandeel veroveren vanwege het gebruik in zelfklevende tapes voor auto’s. Het hechten van elektrische componenten kan de groei van het segment bevorderen.

Op basis van technologie is het segment onderverdeeld in oplosmiddel, smeltlijm en andere.

Qua toepassing is het segment onderverdeeld in bouw, gezondheidszorg, voedingsmiddelen & dranken, verpakking en andere. Het segment gezondheidszorg zal naar verwachting de leiding nemen in de wereldwijde markt voor zelfklevende tapes vanwege het gebruik in bewakingselektroden, chirurgische containers en andere medische hulpmiddelen.

Koop nu: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=1718

Belangrijkste spelers:

3M Company (VS), Rogers Corporation (VS), Tesa SE (Duitsland), Scapa Group PLC (Canada), Nitto Denko Corporation (Japan), Lintec Corporation (Japan), Berry Inc. (VS), Intertape Polymer Group (Canada), Lohmann GmbH (Duitsland) en Avery Dennison Corporation (VS).

Gerelateerde rapporten:

Synthetische Diamantmarkt

Markt voor synthetisch papier

Groene mijnbouwmarkt

Aluminiumfoliemarkt

Markt voor oppervlakteontsmettingsmiddelen

Contact:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]

Keywords:  Adhesive Tapes,Adhesive Tapes Market,Adhesive Tapes Market Analysis