header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De omvang van de ESIM-markt zal tegen 2030 naar verwachting USD 5,77 miljard bereiken met een AGR van 31,40 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Jul 14, 2023 4:00 PM ET

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR) zal de omvang van de eSIM-markt naar verwachting toenemen van USD 0,85 miljard in 2022 tot USD 5,77 miljard in 2030, met een voorspelde CAGR van 31,40% tijdens de voorspelde periode (2022 – 2030). De groei van de eSIM-markt wordt gestimuleerd door het toenemende gebruik van IoT-apparaten, de groeiende vraag naar externe provisioning en de stijgende populariteit van draagbare apparaten.

Het toenemende gebruik van IoT-apparaten is een van de belangrijkste factoren die de groei van de eSIM-markt stimuleren. Er wordt verwacht dat het aantal IoT-apparaten de komende jaren exponentieel zal groeien en eSIM is een belangrijke factor voor deze groei. eSIM zorgt ervoor dat IoT-apparaten verbonden kunnen worden met verschillende mobiele netwerken, wat essentieel is voor hun werking.

Klik hier om het beste rapport te krijgen op:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6619

Marktsamenvatting

ESIM, of embedded SIM, is een technologie die het mogelijk maakt om SIM-kaarten te beheren en in te zetten zonder fysieke kaarten te gebruiken. Om naadloze connectiviteit en SIM-beheer op afstand te bieden, worden ESIM’s geïntegreerd in apparaten zoals smartphones, tablets, wearables en Internet of Things (IoT)-apparaten. Traditionele SIM-kaarten zijn niet langer nodig dankzij deze technologie, die klanten en serviceproviders ook flexibiliteit, schaalbaarheid en gebruiksvriendelijkheid biedt.

ESIM heeft een breed scala aan toepassingen en doeleinden. Met ESIM kunnen consumenten op de consumentenmarkt van mobiele netwerkoperator veranderen zonder fysiek van SIM-kaart te hoeven wisselen. Daarnaast kunnen klanten eenvoudig op afstand nieuwe gadgets en diensten activeren. Met de mogelijkheid om de connectiviteit van een apparaat op afstand te implementeren, te controleren en te beheren, stroomlijnt ESIM het apparaatbeheer voor bedrijven. Daarnaast wordt ESIM gebruikt in de logistieke sector, smart cities, gezondheidszorg en de automobielsector, om effectieve en onderling verbonden systemen mogelijk te maken.

Concurrentielandschap van de markt:

De toonaangevende bedrijven in de sector voor onderwaterrobotica zijn onder andere

  • STMicroelectronics
  • Infineon Technologies AG
  • NXP Halfgeleiders
  • Deutsche
  • Telekom AG
  • Gemalto NV
  • NTT Docomo Inc.

Koop dit rapport (86 pagina’s PDF met inzichten, grafieken, tabellen en afbeeldingen):
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=6619

Behandelde markt USP:

Marktdrivers:

De ESIM-markt breidt zich uit als gevolg van talrijke factoren die de markt stimuleren. Ten eerste wordt de vraag naar effectieve en schaalbare verbindingsoplossingen aangewakkerd door het groeiende gebruik van IoT-apparaten en verbonden technologieën. ESIM’s zijn perfect voor IoT-implementaties omdat ze een naadloze en gestandaardiseerde methode bieden voor het beheren van connectiviteit tussen verschillende apparaten. Ten tweede zorgt de groeiende vraag naar mobiele werknemers en werk op afstand voor een grotere behoefte aan aanpasbare en eenvoudige connectiviteitsoplossingen. Werknemers kunnen verbonden blijven waar ze ook zijn dankzij ESIMs, die het ook makkelijker maken om over te schakelen tussen netwerken en serviceproviders. Tot slot wordt het gebruik van ESIM’s gestimuleerd door de groeiende behoefte aan veilige en betrouwbare connectiviteit in sectoren als de gezondheidszorg, de auto-industrie en de logistiek, omdat ze sterke beveiligingsfuncties en effectieve apparaatbeheermogelijkheden bieden.

Beperkingen van de markt:

De ESIM-markt wordt beïnvloed door een aantal beperkingen. Het gebrek aan standaardisatie tussen verschillende locaties en mobiele netwerkoperators is een belangrijk probleem. Om ESIM’s op grote schaal te kunnen toepassen, moet het probleem van interoperabiliteit met verschillende netwerken en apparaten worden opgelost. De sector wordt ook uitgedaagd door zorgen over gegevensbeveiliging en privacy. Om de ESIM-markt te laten groeien, is het essentieel om sterke beveiligingscontroles te implementeren en privacykwesties op te lossen, omdat ESIM’s gevoelige gebruikersgegevens beheren en beheer op afstand mogelijk maken.

COVID 19 Analyse

Op de ESIM-markt had de COVID-19 pandemie een tegenstrijdig effect. Aan de ene kant vergrootte de pandemie het toegenomen gebruik van werk op afstand en virtuele communicatie de behoefte aan aanpasbare connectiviteitsopties zoals ESIMs. De behoefte aan constante connectiviteit en apparaatbeheer op afstand nam toe. De productie en distributie van ESIM-apparaten werden echter beïnvloed door de pandemie, die de toeleveringsketen en industriële activiteiten verstoorde. Door de toenemende digitaliseringstrends en de vraag naar betrouwbare en veilige verbindingsoplossingen in een post-pandemische omgeving, zal de markt naar verwachting weer opleven in de post-COVID situatie.

Verkrijg de volledige rapportgegevens:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/esim-market-6619

Markt Segmentatie

Naar eindgebruiker

Per eindgebruiker in de markt omvat Automotive, Energie & Nutsbedrijven, Productie, Detailhandel, Consumentenelektronica, Transport & Logistiek

Regionaal inzicht

Vanwege de focus op gegevensbeveiliging en privacy ligt Europa in de ESIM-sector dicht achter op Noord-Amerika. De General Data Protection Regulation (GDPR), een van de strenge normen in de regio, heeft de focus op veilige en compliant netwerkoplossingen verhoogd. Europese bedrijven maken steeds meer gebruik van IoT-technologieën, met name in de auto-industrie en de gezondheidszorg, waardoor de vraag naar ESIM’s toeneemt. Het gebruik van gekoppelde oplossingen wordt ook gestimuleerd door de toewijding van de regio aan duurzaamheid en energie-efficiëntie, waardoor de ESIM-markt groeit.

De ESIM-markt groeit om verschillende redenen snel in de regio Azië-Pacific. Met een aanzienlijke bevolking en een hoge mate van smartphonegebruik in het gebied, hebben gekoppelde apparaten een aanzienlijke markt. De behoefte aan ESIM’s wordt gevoed door de groeiende investeringen in IoT-infrastructuur, die worden gedreven door initiatieven in industrieën zoals smart cities, productie en landbouw. Opkomende economieën in de regio Azië-Pacific, zoals China, India en Zuidoost-Aziatische landen, investeren aanzienlijk in infrastructuur en digitale transformatie, wat perspectieven biedt voor ESIM-aanbieders.

Belangrijkste rapporten: –

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

We lanceren “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  eSIM Market Size,eSIM Market Growth,eSIM Market Forecast,eSIM Market Segments