header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde markt voor draagbare elektronica zal naar verwachting 810 miljard dollar bereiken in 2030, met een CAGR van 10,00 tijdens de voorspellingsperiode 2023-2030.

Jul 14, 2023 6:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige Inzichten

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor draagbare elektronica van 2023 tot 2030 naar verwachting een CAGR van ~ 10,00% laten zien en tegen 2030 een waarde van meer dan USD 810 miljard vertegenwoordigen. De wereldwijde markt voor draagbare elektronica verwijst naar de industrie die een breed scala aan elektronische apparaten omvat die zijn ontworpen voor handig gebruik onderweg. Deze apparaten zijn meestal klein van formaat, licht van gewicht en bieden draagbaarheid en mobiliteit aan gebruikers. De markt omvat producten zoals smartphones, tablets, laptops, e-readers, draagbare spelconsoles, draagbare mediaspelers, draagbare apparaten en diverse accessoires. De markt voor draagbare elektronica is in de loop der jaren aanzienlijk gegroeid door de technologische vooruitgang, de toenemende vraag van consumenten naar draagbare apparaten en de groeiende behoefte aan connectiviteit en mobiliteit. De omvang van de markt blijft toenemen naarmate er meer innovatieve en veelzijdige producten op de markt komen.

Belangrijkste spelers op de markt van draagbare elektronica

  • Apple
  • Dell, Inc.
  • Samsung Electronics Co.
  • Sony Corporation
  • Toshiba
  • HP
  • Nokia
  • Motorola
  • Eastman Kodak Company
  • Palm, Inc.

Vraag een gratis proefexemplaar aan via https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4126

Regionale analyse van de markt voor draagbare elektronica

Noord-Amerika is van oudsher een leidende markt voor draagbare elektronica vanwege de hoge koopkracht van consumenten, technologische vooruitgang en een sterke vraag naar innovatieve producten. De regio is de thuisbasis van verschillende grote spelers in de draagbare elektronica-industrie, waaronder Apple, Microsoft en Google. De belangrijkste productcategorieën die de markt in Noord-Amerika stimuleren zijn smartphones, tablets, laptops en draagbare apparaten. De marktgroei in de regio wordt verder gestimuleerd door de toepassing van geavanceerde technologieën zoals 5G-connectiviteit en kunstmatige intelligentie.

Europa is een andere belangrijke markt voor draagbare elektronica, gedreven door een technisch onderlegde bevolking en een sterke vraag naar geavanceerde gadgets. Landen als Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk leveren de grootste bijdrage aan de markt. In deze regio worden veel smartphones, tablets en draagbare apparaten gebruikt. De Europese markt wordt ook beïnvloed door strenge regelgeving met betrekking tot consumentenveiligheid en milieunormen, die de productontwikkeling en ontwerpkeuzes bepalen.

De regio Azië-Pacific is de grootste en snelst groeiende markt voor draagbare elektronica. Landen als China, Japan, Zuid-Korea en India dragen in belangrijke mate bij aan de groei van de markt. De regio profiteert van een grote bevolking, stijgende besteedbare inkomens en toenemende verstedelijking. De vraag naar smartphones, tablets en andere draagbare apparaten is bijzonder groot in deze regio. Daarnaast draagt de aanwezigheid van grote productiecentra voor elektronische apparaten, zoals Shenzhen in China, bij aan de groei van de markt in Azië-Pacific.

Koop nu het eersteklas onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=4126

Segmentatie van de markt voor draagbare elektronica

De wereldwijde markt voor draagbare elektronica is onderverdeeld in producten en eindgebruikers.

Product: Mobiele telefoons, persoonlijke digitale assistenten, laptops, mediaspelers, gameconsoles, digitale camera’s, powerbanks, flashdrives, navigatiesystemen.

Eindgebruiker: Residentieel, Industrieel, Medisch, Commercieel

Korting controleren @

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/-4126

Gerelateerde rapporten:

Micro-LED Display Market Research Report Wereldwijde voorspelling tot 2027

Onderzoeksrapport overde markt voor buitenverlichting – Voorspelling tot 2030

Near Field Communication (NFC) Marktonderzoeksrapport Voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Neem contact met ons op:Market Research Future®,99 Hudson Street, 5Th Floor,New York, New York 10013,Verenigde Staten van AmerikaTelefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK)E-mail: [email protected]


Keywords:  Portable Electronics Market,Portable Electronics Market Demand,Portable Electronics Market Analysis