header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde markt voor silicium fotonica zal naar verwachting 8,6 miljard dollar bereiken in 2030, met een CAGR van 26,00 tijdens de voorspellingsperiode 2023-2030.

Jul 14, 2023 6:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige Inzichten

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor silicium fotonica naar verwachting een CAGR van ~ 26,00 registreren van 2023 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 8,6 miljard in 2030. De wereldwijde markt voor silicium fotonica verwijst naar de markt voor de technologie die de manipulatie van licht mogelijk maakt met behulp van silicium gebaseerde materialen. Silicium fotonica is een gebied dat silicium elektronica en fotonica combineert, waardoor de transmissie, manipulatie en detectie van lichtsignalen mogelijk wordt met behulp van geïntegreerde circuits (IC’s). Het heeft de afgelopen jaren veel aandacht en investeringen gekregen vanwege zijn potentieel om een revolutie teweeg te brengen in verschillende industrieën, waaronder telecommunicatie, datacenters, gezondheidszorg en consumentenelektronica.

De belangrijkste spelers op de silicium fotonicamarkt

  • Infinera Corporation
  • Cisco Systems Inc.
  • Intel Corporation
  • IBM Corporation
  • Mellanox Technologies Ltd
  • Hamamatsu Fotonica K.K
  • STMicro-elektronica NV
  • Finisar Corporation
  • FLIR-systemen
  • IPG Fotonica Corporation
  • NKT Fotonica

Ontvang een gratis proefexemplaar@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2809

Regionale analyse van de markt voor silicium fotonica

Noord-Amerika is een belangrijke markt voor silicium fotonica door de aanwezigheid van verschillende belangrijke spelers en technologische vooruitgang in de regio. Vooral in de Verenigde Staten is er een aanzienlijke groei in silicium fotonica, gedreven door de vraag naar hogesnelheids datacommunicatie, cloud computing en datacenters. Silicium fotonicatechnologie heeft ook toepassingen gevonden op gebieden zoals telecommunicatie, luchtvaart en defensie. Er wordt verwacht dat de regio zijn dominante positie in de markt zal behouden als gevolg van lopende onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten en toenemende investeringen in silicium fotonica.

Europa is een prominente markt voor silicium fotonica, met landen als Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk die de adoptie van de technologie leiden. De regio is sterk gericht op onderzoek en ontwikkeling en heeft aanzienlijke investeringen gedaan in projecten op basis van silicium fotonica. De vraag naar gegevensoverdracht met hoge snelheid, de vooruitgang in telecommunicatienetwerken en de groeiende behoefte aan energie-efficiënte oplossingen stimuleren de groei van de markt in Europa. Daarnaast dragen de aanwezigheid van belangrijke marktspelers en samenwerkingsverbanden tussen academische instellingen en industriële spelers bij aan de ontwikkeling van de markt in deze regio.

Azië-Pacific is een snelgroeiende markt voor silicium fotonica, aangewakkerd door de toenemende vraag naar hogesnelheidscommunicatienetwerken, datacenters en clouddiensten. Landen als China, Japan, Zuid-Korea en Taiwan lopen voorop bij de toepassing van silicium fotonica in de regio. De bloeiende halfgeleiderindustrie, vooruitgang in de telecommunicatie-infrastructuur en overheidsinitiatieven ter bevordering van digitalisering en smart city-projecten stimuleren de groei van de markt in deze regio. Bovendien draagt de aanwezigheid van grote fabrikanten en leveranciers van silicium fotonica in Azië-Pacific bij aan de expansie van de markt.

Koop nu het eersteklas onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=2809

Segmentatie van de markt voor silicium fotonica

De wereldwijde markt voor silicium fotonica is onderverdeeld in producten, componenten en eindgebruikers.

Product: Optische Motoren, Variabele Optische Verzwakkers, Optische Multiplexers. Actieve optische kabel, zendontvangers

Componenten: Micro Optische Filters, Mux/Demux Modules, Optische Isolatoren, AWG Terminals

Eindgebruiker: Militaire & defensie-industrie, commerciële industrie, IT & telecommunicatie-industrie

Korting controleren @

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/-2809

Gerelateerde rapporten:

Wereldwijd Onderzoeksrapport overde Filmcondensatormarkt – Voorspelling 2027

SerDes marktonderzoeksrapport Wereldwijde voorspelling tot 2027

Automatisch Optisch Inspectiesysteem Marktonderzoeksrapport Voorspelling tot 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Neem contact met ons op:Market Research Future®,99 Hudson Street, 5Th Floor,New York, New York 10013,Verenigde Staten van AmerikaTelefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK)E-mail: [email protected]


Keywords:  Silicon Photonics Market,Silicon Photonics Market Trends,Silicon Photonics Market Growth,Silicon Photonics Market Scope