header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde Mobile Mapping-markt zal naar verwachting USD 66,21 miljard bereiken met een AGR van 12,31 tegen 2027 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Jul 14, 2023 5:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige Inzichten

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde Mobile Mapping markt naar verwachting een CAGR van ~12,31 registreren van 2022 tot 2027 en een waarde vertegenwoordigen van meer dan USD 66,21 miljard in 2027. De Mobile Mapping Market verwijst naar het gebruik van mobiele apparaten, zoals smartphones en tablets, die zijn uitgerust met GPS, LiDAR en beeldsensoren om geospatiale gegevens vast te leggen en gedetailleerde en nauwkeurige kaarten te maken. Mobiele karteringsoplossingen maken real-time gegevensverzameling, kartering en visualisatie mogelijk, wat toepassingen vergemakkelijkt op gebieden als stadsplanning, transportbeheer en vermogensbeheer.

De COVID-19 pandemie heeft zowel positieve als negatieve gevolgen gehad voor de mobiele cartografie markt. Aan de ene kant heeft de pandemie de behoefte aan digitale cartografie en locatiegebaseerde diensten versneld om werk op afstand, contactloze leveringen en noodhulp te ondersteunen.

Gratis voorbeeld PDF brochure –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5747

De vraag naar nauwkeurige cartografische en navigatieoplossingen is toegenomen omdat organisaties zich proberen aan te passen aan veranderende omstandigheden. Aan de andere kant heeft de pandemie de toeleveringsketens verstoord, de inzet van hardware vertraagd en de activiteiten in het veld beperkt, wat de groei van de markt voor mobiele cartografie heeft beïnvloed. Reisbeperkingen en lockdown-maatregelen hebben het verzamelen van gegevens belemmerd, met name voor karteringsprojecten en enquêtes buitenshuis.

Wereldwijde markt voor mobile mapping belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn

  • Trimble Inc
  • Mitsubishi Electric Corporation
  • Google
  • Pasco Corporation
  • Sanborn Map Company Inc.
  • Huron Geomatics Inc.
  • Topcon Corporation
  • 3D-lasermapping
  • Apple Inc.
  • NavVis
  • Telefonaktiebolaget LM Ericsson

Koop nu het Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Regionale analyse

Noord-Amerika domineert de mobiele cartografie markt vanwege de aanwezigheid van grote technologiebedrijven en de vroege adoptie van geavanceerde cartografie technologieën. Europa heeft een aanzienlijk aandeel in de markt, gedreven door de vraag naar nauwkeurige geospatiale gegevens in stadsplanning, transport en infrastructuurbeheer.

De regio Azië-Pacific maakt een snelle groei door in de markt voor mobiele cartografie, gestimuleerd door toenemende investeringen in smart city-initiatieven, infrastructuurontwikkeling en transportprojecten. Latijns-Amerika kent ook groei in de markt, gedreven door de behoefte aan cartografische en landmeetkundige oplossingen in sectoren zoals mijnbouw, olie en gas en landbouw. In het Midden-Oosten en Afrika wordt geleidelijk overgeschakeld op mobiele cartografische oplossingen, gedreven door infrastructuurontwikkelingsprojecten en de groeiende vraag naar locatiegebaseerde diensten.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (186 pagina’s, grafieken, tabellen, cijfers) over Mobile Mapping Market –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/mobile-mapping-market-5747

Segmentatie van de markt

De wereldwijde Mobile Mapping markt is onderverdeeld in Component, Oplossing, Toepassing en Eindgebruiker

Op basis van component: Hardware, Software en Diensten

Naar oplossing: Op locatie gebaseerde, indoorkartering, activabeheer en 3D-kartering

Op toepassing: Landmeetkunde en Luchtkartering

Op eindgebruiker: Onroerend goed & Bouw, IT & Telecom

Blader door meer Informatie- en Communicatietechnologie Onderzoeksrapporten.

Gerelateerde rapporten

AI CCTV-markt AI CCTV-markt zal naar verwachting groeien van USD 17,4 miljard in 2023 tot USD 54,0 miljard in 2032

Markt voor zelfherstellende netwerken De organisatiegrootte van de markt voor zelfherstellende netwerken zal naar verwachting groeien van USD 1,1 miljard in 2023 tot USD 11,3 miljard in 2032

AI in IoT-markt De AI in IoT-markt zal naar verwachting groeien van USD 8,3 miljard in 2023 tot USD 60,8 miljard in 2032.

AI in Cybersecurity-markt De AI in Cybersecurity-markt zal naar verwachting groeien van USD 19,0 miljard in 2023 tot USD 96,3 miljard in 2032.

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak datagestuurde beslissingen met Wantstats.

Neem contact met ons op:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Global Mobile Mapping Market,Mobile Mapping Market,Mobile Mapping Market Size,Mobile Mapping Market Share,Mobile Mapping Market Growth,Mobile Mapping Market Trends