header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De Yoghurt Poeder Markt wordt gedreven door een snel toenemende vraag naar handige en veelzijdige zuivelproducten met een gezonde CAGR van 6,9 tijdens de prognoseperiode van 2022 tot 2030.

Jul 14, 2023 10:00 AM ET

Inzicht inde yoghurtpoeder markt

Volgens de analyse van MRFR zal de Yoghurt Poeder Markt naar verwachting een CAGR van 6,9 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 1,83 miljard in 2030.

De Yoghurt Poeder Markt verwijst naar de wereldwijde industrie die betrokken is bij de productie, distributie en verkoop van yoghurtpoeder als voedselingrediënt of zelfstandig product. Yoghurtpoeder is een droge vorm van yoghurt die wordt verkregen door het vocht uit verse yoghurt te verwijderen.

Yogurt Powder Market

De markt voor yoghurtpoeder groeit gestaag als gevolg van verschillende factoren. De toenemende vraag naar gemakkelijke en kant-en-klare voedingsproducten, de stijging in gezondheidsbewuste consumentenvoorkeuren en de populariteit van yoghurt als een gezonde snackoptie zijn de drijvende krachten achter de groei van de markt.

De COVID-19 pandemie had een aanzienlijke impact op de yoghurtpoeder markt. De pandemie leidde tot verstoringen in de wereldwijde toeleveringsketens als gevolg van sluitingsmaatregelen, reisbeperkingen en een verminderde beschikbaarheid van arbeidskrachten. Dit resulteerde in uitdagingen bij het verkrijgen van grondstoffen en ingrediënten, wat de productie en distributie van yoghurtpoeder beïnvloedde.

Ontvang een gratis PDF-voorbeeldbestand @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8105

Regionale analyse

De grootste regio in de yoghurtpoeder markt is Azië-Pacific. In deze regio is de consumptie van yoghurtpoeder aanzienlijk toegenomen als gevolg van verschillende factoren, zoals een grote bevolking, veranderende eetgewoonten, stijgende besteedbare inkomens en de toenemende populariteit van kant-en-klare levensmiddelen.

Vooral China heeft zich ontpopt als een belangrijke markt voor yoghurtpoeder, gedreven door de toenemende vraag naar zuivelproducten, het stijgende gezondheidsbewustzijn en de verstedelijking. De groeiende middenklasse in het land en hun voorkeur voor gezonde en gemakkelijke voedingsopties hebben bijgedragen aan de expansie van de markt.

Segmentatie van de markt

De Yoghurt Poeder Markt is onderverdeeld in producttype, eindgebruik en verkoopkanaal.

Op basis van het producttype is de markt onderverdeeld in magere yoghurtpoeder, halfvolle yoghurtpoeder en hele yoghurtpoeder.

Op basis van het eindgebruik is de markt onderverdeeld in lactosevrij en conventioneel.

Op basis van het verkoopkanaal is de markt onderverdeeld in winkelverkoop en niet-winkelverkoop.

Lees meer over de details van het rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/yogurt-powder-market-8105

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • ACE International LLP (India)
  • MSK Ingredients Ltd. (VK)
  • WinCrest Bulk Foods Inc (VS)
  • Jarrow Formulas Inc (VS)
  • Epi Ingredients (Frankrijk)
  • Easiyo Products Limited (Nieuw-Zeeland)
  • Otto Suwelack Nachf. GmbH & Co. KG (Duitsland)
  • Lyo-San Inc. (Canada)
  • Bempressa (Polen)
  • Prolactal (Oostenrijk)
  • Bluegrass Dairy & Food Inc (VS)
  • Batory Foods (VS)
  • CP Ingredients Ltd. (Ierland)

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Voeding, Dranken & Nutrition, door Market Research Future:

Geitenmelkderivaten Marktonderzoeksrapport: Informatie per type (volle-melkpoeder, magere-melkpoeder, geitenwei-eiwitconcentraat, gedemineraliseerd geitenweipoeder, geitenlactose en andere), toepassing (zuigelingenvoeding, kaas, yoghurt, ijs en andere) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Onderzoeksrapport overStremsel Marktinformatie per bron (dierlijk en microbieel), vorm (poeder, vloeibaar en andere), toepassing (kaas, yoghurt, dessert en andere) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – voorspelling tot 2027

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de invloed ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5Th Floor.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Yogurt Powder Industry,Yogurt Powder Market Opportunities,Yogurt Powder Market Application,Yogurt Powder Market Review,Yogurt Powder Industry Growth