header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Elektrische bedrijfsvoertuigen markttrends, omvang, aandeel, groeifactoren, kansen en uitdagingen 2030

Jul 14, 2023 2:02 PM ET

Overzicht van de markt voor elektrische bedrijfsvoertuigen :

De omvang van de markt voor elektrische bedrijfsvoertuigen zal naar verwachting 54,29 miljard dollar bedragen in 2030, met een CAGR van 29,90 tijdens de verwachte periode (2022 – 2030). De markt werd in 2022 geschat op USD 8,7 miljard. De markt voor elektrische bedrijfsvoertuigen is een van de belangrijkste zich ontwikkelende bedrijfssectoren over de hele planeet vanwege de bewustwording onder individuen in verband met natuurlijke gevaren en corruptie van het milieu veroorzaakt door gewone benzine- en dieselvoertuigen.

De elektrische bedrijfswagenindustrie staat bekend om voertuigen die plotseling een piek in de vraag naar stroom leveren, in tegenstelling tot gas, olie, diesel of andere neveneffecten. De vooruitgang in innovatie en de verschuiving van het gedrag van klanten naar klimaatvriendelijke voertuigen hebben bijgedragen aan de interesse in elektrische bedrijfsvoertuigen. De vooruitgang op het gebied van accu’s en het gebruik van de meest recente ontwikkelingen, zoals ADAS, AI, IoT, enzovoort, hebben de markt voor elektrische bedrijfsvoertuigen uitgebreid met een groot aantal enorme spelers die enorme inspanningen leveren voor de verbetering van dergelijke voertuigen, die voldoen aan de behoeften van de klant op het gebied van kwaliteit, welzijn en veiligheid en bovendien onschadelijk zijn voor het ecosysteem.

Klik hier voor een uitgebreid rapport:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6921

De meerderheid van de landen zoals Japan, China, India, de VS, Canada, Duitsland, enzovoort hebben kennis gemaakt met elektrische voertuigen in hun eigen land en deze ingevoerd. De omvang van de markt voor elektrische bedrijfsvoertuigen zal naar verwachting 2026 duizend eenheden bedragen in 2028, van ongeveer 129 duizend eenheden in 2020, met een normaal geaccumuleerd ontwikkelingstempo van 41,8%.

Segmentatie van de markt:

De markt voor elektrische bedrijfsvoertuigen is als volgt onderverdeeld:

Naar voertuigtype:

Dit omvat het soort voertuigen dat wordt toegewezen en is veranderd in elektrische partners.

  • Transport
  • Vrachtwagen
  • Voertuigen
  • Motorfietsen
  • Overige


Per onderdeel:

Het omvat een breed scala aan onderdelen die essentieel zijn voor de verbetering van een elektrisch voertuig, en daarom is het zijn eigen onderdeel.

  • Elektromotor
  • Batterij elektrisch voertuig
  • Waterstof Brandstofcel
  • Andere


Op aandrijving:

Dit omvat alle soorten elektrische voertuigen die gemaakt zijn en beschikbaar zijn op de markt, met differentiatie wat betreft hun oplaadvaardigheden.

  • Batterij Elektrisch Voertuig (BEV)
  • Half en half elektrisch voertuig (HEV)
  • Module hybride elektrisch voertuig (PHEV)
  • Vermogensmodule Elektrisch Voertuig (FCEV)


Regionale analyse:

De patronen van de markt voor elektrische bedrijfsvoertuigen stijgen in elke regio over de hele wereld. De interesse in elektrische voertuigen is toegenomen vanwege de groenere innovatie en het streven naar een schoner klimaat. De eerste ontwikkelingen hebben zich voorgedaan in het Aziatisch-Pacifisch gebied, waar landen als Japan, Korea, China en India een enorme markt voor elektrische voertuigen hebben gecreëerd.

Noord-Amerika en Europa hebben ook buitengewone upgrades laten zien na de sluiting, zoals in landen als de VS, Canada en Duitsland, met betrekking tot gecoördineerde operaties voertuigen en voor het openbaar vervoer voertuigen, dus het geven van een overhand aan deze locale voor zover de strategieën te ondersteunen.

Blader door alle details van het rapport:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/electric-commercial-vehicle-market-6921

Nieuws uit de sector:

  1. In april 2021 meldde elektrische vrachtwagen-expert Tevva een gezamenlijke organisatie met de Europese energieorganisatie Vattenfall en beweegt zich momenteel in de richting van het creëren van elektrische voertuigen met zero-emanation.
  2. In 2021 meldde Rivian, een producent van elektrische voertuigen, dat het Samsung SDI-batterijcellen zou betrekken bij zijn aanstaande trucks en SUV’s, wat nog een organisatieproject tussen twee mechanische bedrijven is.
  3. In 2020 presenteerde BYD een geavanceerde batterij die een verbetering was die de zorgen over de veiligheid van batterijen in elektrische voertuigen wegnam.
  4. Volgens een rapport zouden er in 2020 ongeveer 1,3 miljoen vrij te gebruiken laders zijn geïntroduceerd, waarvan 30 snelladers. Zo kunnen particulieren hun voertuigen ook onderweg opladen.

Toprapporten: –

Automotive Koelvloeistof Aftermarket@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-coolant-aftermarket-11836

Off-highway markt voor elektrische voertuigen@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/off-highway-electric-vehicle-market-11845

Markt van koppelingsplaten@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/clutch-friction-plate-market-11860

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Marktonderzoek Toekomst (Deel van Wantstats Onderzoek en Media Private Limited)

Hudson Street 99,

5Th Floor New York,

NY 10013 Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https: //www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Electric Commercial Vehicle Market,Electric Commercial Vehicle Market size,Electric Commercial Vehicle Market share,Electric Commercial Vehicle Market growth,Electric Commercial Vehicle Market trends,Electric Commercial Vehicle Market report,Electric Commercial Vehicle Market insights,Electric Commercial Vehicle Market outlook