header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Laptop Tables Marktomvang $ 11,2 Miljard tegen 232 met 7,40 AGR – Rapport van MRFR

Jul 14, 2023 10:31 AM ET

Overzicht van de markt voor laptoptafels:

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor laptoptafels naar verwachting een CAGR van ~7,40 registreren van 2023 tot 2032 en een waarde vertegenwoordigen van meer dan USD 11,2 miljard in 2032.

Laptoptafels, ook wel laptopstandaarden of schootdesks genoemd, zijn draagbare oppervlakken die zijn ontworpen om laptopgebruikers een comfortabele en ergonomische werk- of computerervaring te bieden. Ze zijn in hoogte en hoek verstelbaar voor verschillende gebruikersvoorkeuren en bevorderen een betere werkhouding tijdens het gebruik van een laptop. De COVID-19 pandemie heeft een aanzienlijke invloed gehad op de markt voor laptoptafels. Met de wijdverspreide toepassing van werken op afstand en online leren is er een toename geweest in de vraag naar thuiskantoormeubilair en -accessoires, waaronder laptoptafels. Veel mensen wilden thuis een eigen werkruimte creëren om de productiviteit en het comfort te verhogen.

Daarnaast leidde de sluiting van scholen en universiteiten tot een grotere afhankelijkheid van laptops voor virtuele lessen en online onderwijs. Dit stimuleerde op zijn beurt de vraag naar laptoptafels omdat studenten en docenten ergonomische oplossingen zochten om thuis te studeren en les te geven. De pandemie beïnvloedde ook het ontwerp en de eigenschappen van laptoptafels. Fabrikanten introduceerden innovaties zoals ingebouwde koelventilatoren, kabelbeheersystemen en extra opbergvakken om tegemoet te komen aan de veranderende behoeften van externe werknemers en studenten. De pandemie verstoorde echter ook de toeleveringsketens en veroorzaakte uitdagingen op het gebied van productie en logistiek, met mogelijke vertragingen en tekorten op de markt tot gevolg. Economische onzekerheden en financiële beperkingen waarmee sommige consumenten werden geconfronteerd, kunnen van invloed zijn geweest op de discretionaire uitgaven voor niet-essentiële items zoals laptoptafels.

Klik hier voor voorbeelden van gerelateerde grafieken van het rapport @: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10538

Belangrijkste spelers:

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn PWR (VS), HUANUO (China), Portronics (India), Kantek Inc. (VS), Griffin Technology LLC. (VS), Rain Design Inc. (VS), Kurtzy (India), Ergotron Inc. (VS), Roost (VS) en Com Inc. (Amazon Basics) (VS).

Segmentatie van de markt:

De wereldwijde markt voor laptoptafels is onderverdeeld in distributiekanaal, product en materiaal.

Naar distributiekanaal: Winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd.

Naar product: Laptop verstelbare tafels en Laptop vaste tafels

Op materiaal: Acryl, Hout, Aluminium en Andere

Koop het volledige rapport op: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=10538

Regionale analyse:

Noord-Amerika en Europa zijn prominente markten voor laptoptafels, gedreven door de wijdverspreide toepassing van werken op afstand en online leren. Deze regio’s hebben een hoge concentratie professionals en studenten die ergonomische oplossingen zoeken voor hun thuiskantoor of studieruimte. In Azië-Pacific groeit de markt voor laptoptafels aanzienlijk door de toenemende digitalisering, de toenemende penetratie van laptops en tablets en de groeiende cultuur van werken op afstand. Landen als China, India en Zuid-Korea zien een toename in de vraag naar laptoptafels. Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika zijn opkomende markten voor laptoptafels. Het groeiende bewustzijn over de voordelen van ergonomische werkplekken en de invoering van werken op afstand stimuleren de vraag in deze regio’s.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de consumenten- en detailhandelindustrie door Market Research Future:

OnderzoeksrapportLaptopvellen Markt: Informatie per producttype (Palm Palm Rest Skin, Touch Pad Skin, Top & Bottom Cover Skin, en Full Body Skin), per laptopformaat (12,5 in & kleiner, 13 in – 15 in, en groter dan 15 in), per distributiekanaal (Offline en Online) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

OnderzoeksrapportGaming Laptop Markt Informatie Per Eindgebruiker (casual gamers, hardcore gamers en professionele gamers, anderen), Per Component (RAM-grootte, opslag, grafische kaarten, schermgrootte, randapparatuur en processors) – Prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldberoemd marktonderzoeksbureau dat een breed scala aan diensten aanbiedt, compleet met nauwkeurige en precieze analyses over diverse markten, deelmarkten en doelgroepen. Onze aanpak is een combinatie van uitgebreide informatie en meerdere gegevensbronnen die helpen de klant een uitputtend begrip te geven van de laatste belangrijke ontwikkelingen, naast toekomstige gebeurtenissen en welke maatregelen en beslissingen er op basis daarvan genomen moeten worden.

Ons snelgroeiende marktonderzoeksbureau is gewapend met een deskundig team van onderzoeksanalisten dat zich richt op het verzamelen van bruikbare gegevens en analyses op het gebied van economische en technologische vooruitgang. Onze deskundige analisten voeren industriële bezoeken uit in een poging om betrouwbare en nauwkeurige informatie van gevestigde marktdeelnemers te verkrijgen. Een van onze belangrijkste doelstellingen is om de klant goed op de hoogte te houden van alle lucratieve kansen en uitdagingen rondom verschillende wereldwijde markten. We bieden onze klanten een stapsgewijze begeleiding door middel van consulting en strategische diensten, zodat ze tot een praktische en doeltreffende beslissing kunnen komen.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),99 Hudson Street, 5Th Floor,New York, New York 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071Email: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com/

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor,
New York, New York 10013
United States of America
+1 628 258 0071
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com/
Keywords:  Laptop Tables Market,Laptop Tables Market Size,Laptop Tables Market Share,Laptop Tables Market Growth,Laptop Tables Market Trends,Laptop Tables Market Analysis,Laptop Tables Market Overview,Laptop Tables Market Outlook,Laptop Tables Market Insights