header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Luchtvaartsoftwaremarkt met een opvallende CAGR van 9,15% ontketent het potentieel tegen 2032

Jul 14, 2023 10:00 AM ET

Toekomstige marktinzichten

Verwacht wordt dat de markt voor luchtvaartsoftware van 2022 tot 2030 een CAGR van ~9,15 zal registreren en tegen 2030 een waarde van meer dan USD 7,69 miljard zal vertegenwoordigen.

De wereldwijde luchtvaart softwaremarkt verwijst naar de wereldwijde markt voor softwareoplossingen en technologieën die specifiek zijn ontworpen voor de luchtvaartindustrie. De markt omvat een breed scala aan softwaretoepassingen en -systemen die worden gebruikt door luchtvaartmaatschappijen, luchthavens, vliegtuigfabrikanten, onderhouds- en reparatieorganisaties (MRO’s) en andere luchtvaartgerelateerde bedrijven.

De groei van de wereldwijde luchtvaart softwaremarkt wordt gedreven door factoren zoals het toenemende luchtverkeer, de stijgende vraag naar efficiënte operaties en passagiersdiensten, de vooruitgang in technologie en de behoefte aan verbeterde veiligheids- en nalevingsmaatregelen.

De COVID-19 pandemie had een aanzienlijke impact op de wereldwijde luchtvaart softwaremarkt. Veel luchtvaartmaatschappijen en luchtvaartorganisaties werden tijdens de pandemie geconfronteerd met ernstige financiële beperkingen, wat leidde tot een daling van hun IT-budgetten en investeringen in nieuwe softwareoplossingen. Investeringen in softwareprojecten werden vaak uitgesteld of uitgesteld, wat de groei van de markt beïnvloedde.

Gratis sample @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/9618

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn GE Aviation (V.S.), Rolls-Royce (V.K.), Pratt and Whitney (V.S.), Lufthansa Technik (Duitsland), Safran Aircraft Engines (Parijs), SIA Engineering Company (Singapore), Air France Industries KLM Engineering and Maintenance (Frankrijk), MTU Aero Engines (Duitsland), ST Aerospace (Singapore), Delta Tech-Ops (V.S.).

Marktsegmentatie

De wereldwijde luchtvaart softwaremarkt is onderverdeeld in type en toepassing.

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in managementsoftware, analysesoftware, ontwerpsoftware, simulatiesoftware en MRO-software.

Op basis van de toepassing is de markt onderverdeeld in luchthavens en luchtvaartmaatschappijen.

Regionale analyse

De grootste regio in de wereldwijde luchtvaart softwaremarkt is Noord-Amerika. Noord-Amerika is sterk vertegenwoordigd in de luchtvaartindustrie, met verschillende grote luchtvaartmaatschappijen, luchthavens en leveranciers van luchtvaartdiensten in de regio. De markt in Noord-Amerika wordt gedreven door factoren zoals een geavanceerde technologische infrastructuur, aanzienlijke investeringen in onderzoek en ontwikkeling en een hoge mate van digitalisering in de luchtvaartsector.

Volledig rapport raadplegen @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/aviation-software-market-9618

Vooral de Verenigde Staten spelen een cruciale rol in de markt voor software voor de luchtvaart. Het land heeft een groot aantal luchtvaartmaatschappijen, waaronder grote maatschappijen, evenals talrijke luchthavens en luchtvaartgerelateerde bedrijven. De vraag naar softwareoplossingen voor de luchtvaart in de Verenigde Staten wordt gedreven door factoren zoals de behoefte aan efficiënte operaties, naleving van regelgeving, passagiersbeheer en veiligheidsmaatregelen.

Gerelateerde rapporten:

Aircraft Environmental Control Systems Market Research Report Information By End-User Industry (Defense and Commercial), By Platform (Fixed Wing, Commercial Fixed Wing Aircraft Type, Defense Fixed Wing Aircraft Type, and Rotary Wing), By System (Air Supply & Management System, Thermisch beheersysteem & en kajuitdrukbeheersysteem &), per onderdeel (temperatuurregelaar, drukregelaar, warmtewisselaar, kleppen en waterscheider) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling 2030

Onderzoeksrapport overCrashworthy Vliegtuigstoelen Informatie per Type (Bemanning, Passagier, Anderen), per Eindgebruiker (Commercieel, Militair), per Platform (Vaste Vleugel, Draaivleugel), en per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld) -Marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en uitgebreide en nauwkeurige analyses biedt met betrekking tot verschillende markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Ons marktonderzoek per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stelt onze klanten in staat om meer te zien, meer te leren en meer te doen, en helpt zo uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.comFollow Ons: LinkedIn | Twitter

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Follow Us: LinkedIn | Twitter

Keywords:  Aviation Software Market,Aviation Software Market Share,Aviation Software Industry,Global Aviation Software Market,Aviation Software Market Research,Aviation Software Market Analysis,Aviation Software Market Size,Aviation Software Market Research Report,Aviation Software Market Forecast,Aviation Software Market Trends