header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markt voor calciumcarbonaat: Aansturen van duurzame oplossingen in verschillende sectoren

Jul 14, 2023 4:10 PM ET

Markt

De calciumcarbonaatmarkt zal tegen 2030 een waarde van 51.568,6 miljoen dollar vertegenwoordigen en een AGR van 4,24 tussen 2022 en 2030 optekenen, aldus MRFR (Market Research Future).

Marktstimulansen en beperkingen

De toegenomen vraag naar calciumcarbonaat vanuit de papier- en kunststofindustrie is gunstig voor de wereldwijde markt. Calciumcarbonaat wordt gebruikt als coatingpigment en vulstof vanwege de witmakende en drukeigenschappen. De toenemende vraag naar volumineuzer en helderder papier is een belangrijke reden voor het uitgebreide gebruik van calciumcarbonaat in de papierindustrie.

Calciumcarbonaat heeft tal van gunstige eigenschappen, zoals een pH-stabiliserende werking, een lage abrasiviteit en een laag elektrolytgehalte, terwijl het de anticorrosie-, reologische en weerbestendigheidseigenschappen verbetert. Het product wordt ook gebruikt als vulmiddel in hoogglanzende coatings in poedercoating. Bovendien helpt de toevoeging van calciumcarbonaat de kosten te drukken en is het een milieuvriendelijk product dat minder zware metalen nodig heeft, onder andere voor speelgoed en kinderwagens. Het verhoogt verder de eigenschappen van verschillende soorten poedercoating door de poedersnelheid en het sproeigebied van de verf te vergroten.

Download nu een voorbeeldrapport – https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5383

Kansen

Momenteel wordt calciumcarbonaat vooral gebruikt in plastic, papier, kleefstoffen & afdichtingsmiddelen en verven & coatings. Er zijn echter een paar potentiële toepassingen van nano-calciumcarbonaat die voortdurend worden onderzocht door de toonaangevende bedrijven.

Nano-calciumcarbonaat heeft de interesse gewekt van onderzoekers, vooral voor therapeutische toepassingen. Onderdelen en materialen op basis van calciumcarbonaat hebben biocompatibele en biologisch afbreekbare eigenschappen, die perfect zijn voor gebruik als slimme drager van enzymen, medicijnen en genen. Wereldwijd wordt onderzoek gedaan naar het gebruik van deze nanodeeltjes in verschillende therapeutische toepassingen, zoals antibacterieel middel om kankercellen aan te pakken voor genafgifte, en ook voor medicijnafgifte bij kanker. Deze nieuwe toepassingen bieden de komende jaren zakelijke kansen voor de calciumcarbonaatmarkt.

Analyse per segment

De producttypes die in het onderzoek naar de calciumcarbonaatindustrie worden beschouwd, zijn zowel gemalen calciumcarbonaat (GCC) als geprecipiteerd calciumcarbonaat (PCC). Hiervan is gemalen calciumcarbonaat het belangrijkste producttype op de markt, goed voor meer dan 70% in het jaar 2020. Gemalen calciumcarbonaat wordt over het algemeen gebruikt als een industrieel mineraal in papier, plastic vulmiddelen en verven en coatings. GCC wordt ook gebruikt in cement en helpt de pH in water en grond te verhogen. Het wordt ook gebruikt om verbrandingsdampen te neutraliseren. Daarom stimuleren de vele voordelen van GCC de groei van dit producttype segment. Geprecipiteerd calciumcarbonaat daarentegen zal tussen 2020 en 2027 de hoogste groei van meer dan 4 et bereiken.

De belangrijkste eindgebruiksectoren in de wereldwijde markt zijn de bouw, verven & coatings, papier, kleefstoffen & afdichtingsmiddelen, kunststoffen en andere. Het papiersegment heeft het grootste aandeel in de wereldwijde markt. Calciumcarbonaat wordt ingezet als kosteneffectief alternatief voor houtvezelvulstof in de papierindustrie.

Praat met analist voor meer informatie – https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/5383

Regionale vooruitzichten

In 2019 was Azië-Pacific goed voor meer dan 40% van de wereldwijde markt en het is ook op weg om de snelste groei te bereiken in de komende periode. China, Indonesië, India, Nieuw-Zeeland en Australië creëren golven op de wereldmarkt, wat de positie van APAC op de wereldmarkt versterkt. De goed gevestigde papierindustrie in combinatie met de grootschalige productie van verven en coatings en de bouw in Japan en China begunstigen de APAC-markt. Dankzij het stijgende aantal overheidsmaatregelen ten gunste van verbrandingsmotoren en de bloeiende verkoop van elektrische voertuigen in Japan, India en China, zal de vraag naar calcimumcarbonaat de komende jaren naar verwachting snel toenemen.

Grote bedrijven

Zhejiang Jiande Longhua plastics Ltd. (China), FUJIAN SANMU NANO CALCIUM CARBONATE CO., LTD. (China), Mineral Technologies Inc. (VS), MARUA CALCIUM CO., LTD. (Japan), Omya AG (Zwitserland), Huber Engineered Materials (V.S.), Imerys Pigments, Inc. (V.S.), GLC Minerals, LLC (V.S.), Calchem (India), Graymont Limited (V.S.), United Mining Investments Co. (Saoedi-Arabië), Yuncheng Chemical Industrial CO., Ltd. (Taiwan) zijn de belangrijkste ontwikkelaars van CALBONAAT. (Taiwan) zijn de belangrijkste ontwikkelaars van calciumcarbonaat in de wereldwijde industrie.

Nu kopen – https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=5383

Neem contact met ons opWantstats Research and Media Private Limited99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van AmerikaVerkoop: 1 628 258 0071(VS)

Contactgegevens:

Contact Us

Wantstats Research and Media Private Limited
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
Keywords:  calcium carbonate market,calcium carbonate