header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktgrootte, aandeel, belangrijkste trends, onderzoeksanalyse en toekomstvoorspelling voor PV-montagesystemen 2023 – 2030

Jul 14, 2023 6:10 PM ET

Marktoverzicht:

De omvang vande markt voor Solar PV montagesystemen zal naar verwachting 24.026,70 miljoen dollar bedragen in 2030 en zal zich naar verwachting ontwikkelen met 7,60 AGR ergens tussen 2023 en 2030. De toenemende belangstelling voor energie en de ontwikkeling van speculatie in de richting van verschillende regelingen van verschillende duurzame ontwikkelingen, met name op basis van zonlicht, zal de ontwikkeling van de business aanzienlijk stimuleren.

De omvang van de Solar PV Mounting Systems-industrie zal een royale vraag waarnemen vanwege de strenge richtlijnen om de bijproducten van fossiele brandstoffen in verschillende landen te controleren. De presentatie van deze administratieve strategieën en plannen ter ondersteuning van de ontvangst van zonne-energie zal van invloed zijn op de ontwikkelingspatronen van de markt.

Gratis Premium rapport ontvangen:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4619

De markt voor montagesystemen voor zonnepanelen ziet een kritieke ondergang in 2020, af te leiden uit de voortdurende COVID-19-noodtoestand. Om de besmetting te verhelpen, hebben staten over de hele wereld verschillende vergrendelingssystemen uitgevoerd, waardoor de weinige zonne-energiebedrijven zijn gestopt. Bijgevolg is er een enorm gat in de rentebron aan het ontstaan, wat de ontwikkeling van verschillende gebieden, waaronder zonne-energie, zal beïnvloeden.

De belangrijkste bedrijven in de markt voor PV-montagesystemen voor zonne-energie zijn:

  • Schletter Group (Duitsland)
  • Unirac Inc (VS)
  • SolarWorld AG (Duitsland)
  • K2 Systems GmbH (Duitsland)
  • Esdec (Nederland)
  • Tata International Ltd (Zwitserland)
  • Land Power Solar Technology Co. Ltd (China)
  • RBI Solar Inc (VS)
  • Mounting System GmbH (Duitsland)
  • Xiamen Grace Solar Technology (China)
  • Clenergy (China)
  • Xiamen Universe Solar Technology (China)
  • Xiamen Corigy New Energy Technology Co. Ltd. Ltd. (China)
  • PV Racking (VS)

Koop nu het beste onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=4619

Segmentoverzicht:

Op basis van het product is de markt voor montagesystemen voor zonnepanelen onderverdeeld in dakmontagesystemen en grondmontagesystemen. Het op de grond gemonteerde deel heeft het grootste deel van de taart in handen en wordt beoordeeld als de meest verhoogde CAGR tijdens het tijdsbestek.

De componenten die kunnen worden toegeschreven aan de ontwikkeling van deze hoge limiet grond gemonteerde taken hebben versneld de zonne-PV montagesystemen marktvraag, die wordt beschouwd als een dwingende component van een specifieke fotovoltaïsche ontwerp dat is het versnellen van de rente voor de grond gemonteerde deel.

Op basis van toepassing is de markt onderverdeeld in residentieel, commercieel en utiliteit. Het utiliteitsgedeelte heeft het grootste aandeel in de totale industrie tijdens het tijdsbestek van het cijfer. Het utiliteitsgedeelte bevat activiteiten met een groot salaris die afhankelijk zijn van de lagere levelled cost of energy (LCOE) voor het inkomen, waardoor er behoefte is aan de organisatie van zonne-energiebedrijven met een hoge effectiviteit en lage functionele kosten.

Geografisch gezien heeft Azië-Pacific het grootste marktaandeel. De toenemende vestiging van zonne-energie in de particuliere en zakelijke sector door sterke overheidsmaatregelen ondersteunen de lokale markt. Grote overheidsmaatregelen als Feed for Tariff, net-metering, plannen voor eigen gebruik, risicodragende schenkingen en andere vergelijkende veranderingen hebben de innovatieontvangst drastisch gevoed. Dit zal de markt in de APAC-regio ondersteunen.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (128 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) Solar PV Mounting Systems Market -.

https://www.marketresearchfuture.com/reports/solar-pv-mounting-systems-market-4619

Regionale analyse:

Azië-Pacific (APAC) neemt een enorm deel van 43,02% van de totale markt voor zongestuurde PV-montagesystemen voor zijn rekening en zal naar verwachting een CAGR van 11,24 creëren tijdens de beoordeelde periode. APAC heeft een kolossale bevolking die afhankelijk is van het creëren.

In die hoedanigheid groeit ook de belangstelling voor financieel verstandige energie. Schone brandstofbronnen worden steeds aantrekkelijker in het licht van het creëren van hulp voor onschadelijk aan het ecosysteem macht verenigingen door het inschakelen van spelplannen en regels met zorg campagnes.

Industrieel nieuws:

  • In februari 2019 kreeg Canadian Solar drie zonnekrachtcontracten met het ministerie van Infrastructuur van Alberta. De overeenkomst was voor een 94MW PV portfolio in het zuidoosten van Alberta, Canada. Het beste aan deze opdracht is dat het 55% van de stroombehoefte van de provinciale overheid van Alberta levert.
  • In februari 2019 hebben Risen Energy en DTEK Renewables zich gevestigd op de meest recente zonne-energiecentrale van Oekraïne. Deze taak geeft een kritieke inzet om de energiedoelstelling van Oekraïne te bereiken.

Gerelateerd rapport

OnderzoeksrapportZonnepaneelrecyclingmarkt per type, proces en regio – marktvoorspelling tot 2030

Onderzoeksrapport overde markt voor slimme meters, per type, per technologie, per toepassing en per regio – marktvoorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport over deverhuurmarkt van olieveldapparatuur Informatie per booruitrusting, per druk- en debietregeling en per regio – marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contactgegevens:Contactgegevens: Contactgegevens: Contactgegevens: Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact Information:
Contact Information: Contact Information: Contact Information: Contact: Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 United States of America +1 628 258 0071 (US) +44 2035 002 764 (UK) Email: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Solar PV Mounting Systems,Solar PV Mounting Systems Market,Solar PV Mounting Systems Market Share,Solar PV Mounting Systems Market Research Report,Solar PV Mounting Systems Market Size,Solar PV Mounting Systems Market Trends