header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktgrootte, marktaandeel en groei van de inlaatluchtkoeler in de auto zullen naar verwachting meer dan 6,8 AGR bedragen in de periode 2023-2030

Jul 14, 2023 11:46 PM ET

Marktvooruitzichten:

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde Automotive Charge Air Cooler Market naar verwachting een CAGR van ~ 6,8 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan ~USD 4.078 miljoen in 2030.

Als gevolg van significante technische verbeteringen binnen de sector, heeft de automobielsector een booming veilingvooruitzichten gezien in de afgelopen jaren. Om de prestaties van voertuigen te verbeteren, heeft de auto-industrie verschillende technologieën ontwikkeld, waaronder auto charge air coolers. Deze warmtewisselaar, of luchtkoeler, wordt tussen de verbrandingsmotor en de turbocompressor geplaatst om de lucht af te koelen voordat deze de motor bereikt. Het thermisch beheer van de aandrijflijn van een voertuig speelt een cruciale rol bij het leveren van optimale prestaties. Laadluchtkoelers voor auto’s zijn bedoeld om de luchttemperatuur te verlagen van 220 °C naar 40 °C, wat de volumetrische efficiëntie van het voertuig verbetert.

Klik hier voor een voorbeeld van een premium rapport:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11090

Belangrijkste spelers:

MAHLE Gmbh (Duitsland)

Delphi Technologieën

Dana Limited

Vestas Aircoil a/s (Denemarken)

Bell Intercoolers (VS)

Rad Co. Ltd. (Japan)

Valeo (Frankrijk)

Spectra Premium

Conflux Technologie

Modine Manufacturing Company (VS)

Segmentatie van de markt:

De wereldwijde Automotive Charge Air Cooler-markt is onderverdeeld in type, motortype, ontwerp, voertuigtype, materiaal en verkoopkanaal.

Opbasis van het type is de wereldwijde Automotive Charge Air Cooler-markt onderverdeeld in luchtgekoelde inlaatluchtkoelers en vloeistofgekoelde inlaatluchtkoelers.

Op basis vanhet motortype is de wereldwijde Automotive Charge Air Cooler-markt onderverdeeld in benzinemotoren en dieselmotoren.

Op basis van het ontwerp is de wereldwijde Automotive Charge Air Cooler-markt onderverdeeld in vinnen & buis, staaf & plaat

Opbasis van het voertuigtype is de wereldwijde Automotive Charge Air Cooler markt onderverdeeld in personenauto’s en bedrijfswagens.

Op basisvan materiaal is de wereldwijde markt voor luchtkoelers voor de auto-industrie onderverdeeld in aluminium, roestvrij staal, koper en andere.

Op basisvan het verkoopkanaal, de wereldwijde Automotive Charge Air Cooler markt is gesegmenteerd in OEM, aftermarket

Belangrijkste factor op de markt van de Automotive Charge Air Cooler:

Een belangrijke factor in de Automotive Charge Air Cooler-markt is de groeiende vraag naar betere motorprestaties en brandstofefficiëntie. Omdat autofabrikanten ernaar streven te voldoen aan strenge emissievoorschriften en aan de verwachtingen van klanten, is er behoefte aan technologieën die de motorprestaties optimaliseren en tegelijkertijd het brandstofverbruik verlagen. Laadluchtkoelers spelen een cruciale rol bij het bereiken van deze doelstellingen door de perslucht te koelen voordat deze de motor binnenkomt. Dit koelproces verhoogt de luchtdichtheid, wat leidt tot een betere verbranding en een hogere efficiëntie van de motor. Door de efficiëntie van het verbrandingsproces te verbeteren, dragen laadluchtkoelers bij aan een lager brandstofverbruik en lagere emissies.

Daarnaast heeft de toenemende trend naar kleinere motoren en turbo-oplading in de auto-industrie de vraag naar laadluchtkoelers gestimuleerd. Motoren met turbolading genereren meer warmte door de verhoogde luchtcompressie, waardoor effectieve koeling essentieel is. Laadluchtkoelers voeren de warmte efficiënt af en zorgen ervoor dat de motor binnen het optimale temperatuurbereik werkt.

Regionale analyse

Naar verwachting zal de regio Azië-Pacific de markt voor laadluchtkoelers voor auto’s domineren, terwijl Noord-Amerika en Europa naar verwachting aanzienlijk zullen bijdragen aan de wereldmarkt. De groeiende vraag naar zeer efficiënte voertuigen door een optimaal brandstofverbruik is de belangrijkste kracht die de markt in ontwikkelde regio’s aanjaagt. Groeiende uitgaven voor de aanschaf van nieuwe voertuigen in ontwikkelingslanden zullen de markt tijdens de geschatte periode waarschijnlijk doen bloeien. Azië-Pacific trekt de aandacht van de bouwers van laadluchtkoelers omdat de regio de grootste producent & is van voertuigen.

Landen als China, India, Japan, Zuid-Korea en Australië leveren de grootste bijdrage aan de regionale markt. Andere regio’s zoals het Midden-Oosten & Afrika en Zuid-Amerika zullen naar verwachting aanzienlijke kansen creëren op de wereldwijde markt voor laadluchtkoelers voor auto’s tijdens de geschatte periode.

INHOUDSOPGAVE

1. SAMENVATTING

1.1. ANALYSE VAN DE AANTREKKELIJKHEID VAN DE MARKT

1.1.1. WERELDWIJDE MARKT VOOR LAADLUCHTKOELERS VOOR AUTO’S, PER TYPE

1.1.2. WERELDWIJDE MARKT VOOR LAADLUCHTKOELERS VOOR AUTO’S, PER MOTORTYPE

1.1.3. WERELDWIJDE MARKT VOOR LAADLUCHTKOELERS VOOR AUTO’S, NAAR ONTWERP

1.1.4. WERELDWIJDE MARKT VOOR LAADLUCHTKOELERS VOOR AUTO’S, PER VOERTUIGTYPE

1.1.5. WERELDWIJDE MARKT VOOR LAADLUCHTKOELERS VOOR AUTO’S, NAAR MATERIAAL

1.1.6. WERELDWIJDE MARKT VOOR LAADLUCHTKOELERS VOOR AUTO’S, PER VERKOOPKANAAL

1.1.7. WERELDWIJDE MARKT VOOR LAADLUCHTKOELERS VOOR AUTO’S, PER REGIO

2. MARKTINTRODUCTIE

2.1. DEFINITIE

2.2. OMVANG VAN HET ONDERZOEK

2.3. MARKTSTRUCTUUR

3. ONDERZOEKSMETHODE

3.1. ONDERZOEKSPROCES

3.2. PRIMAIR ONDERZOEK

3.3. SECUNDAIR ONDERZOEK

3.4. SCHATTING VAN DE MARKTGROOTTE

3.5. TOP-DOWN EN BOTTOM-UP BENADERING

3.6. FORECAST-MODEL

3.7. LIJST VAN AANNAMES …….

Volledige rapportgegevens doorbladeren:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-charge-air-cooler-market-11090

Meest recente rapporten: –

Automotive Inlaatspruitstuk Markt@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-intake-manifold-market-11531

Markt voor motorkoelsystemen voor auto’s@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-engine-cooling-system-market-11529

Markt voor alternatieve brandstofvoertuigen@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/alternative-fuel-vehicles-market-11589

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Marktonderzoek Toekomst (Deel van Wantstats Onderzoek en Media Private Limited)

Hudson Street 99,

5Th Floor New York,

NY 10013 Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https: //www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Automotive Charge Air Cooler Market,Automotive Charge Air Cooler Market size,Automotive Charge Air Cooler Market share,Automotive Charge Air Cooler Market growth,Automotive Charge Air Cooler Market trends,Automotive Charge Air Cooler Market report