header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktgrootte, vraag, groei, trends en inkomsten uit voertuigvolgsystemen tot 2032

Jul 14, 2023 2:53 PM ET

Marktoverzicht voertuigvolgsysteem:

De wereldwijde markt voor voertuigvolgsystemen zal tegen 2032 naar schatting 65,57 miljard dollar waard zijn, met een AGR van 14,23 tijdens de voorspellingsperiode (2023-2032). Een voertuigvolgsysteem is een verdedigingssysteem voor het voertuig tegen kwaadaardige, externe bedreigingen om het voertuig op alle mogelijke manieren te bewaken. Het systeem omvat reactie, preventie en risicodetectie met behulp van talrijke technologieën zoals radiofrequentie-identificatie, ultrasoon, GLONASS en GPS. Het belangrijkste voordeel van dit soort volgsysteem is dat het de veiligheid en beveiliging van voertuigen, de prestatiebewaking en het communicatiemedium bevordert.

De groei wordt gestimuleerd door de toename van wagenparkactiviteiten in opkomende landen, in combinatie met overheidsvoorschriften voor het installeren van voertuigvolgsystemen in personen- en bedrijfsvoertuigen. Bovendien heeft de toenemende populariteit van autoleasing en -verhuur verhuurbedrijven gedwongen om volgsystemen te integreren om hun diensten te verbeteren, wat de groei van de markt stimuleert. De toename van het aantal verkeersongevallen heeft ertoe geleid dat wagenparkbeheerders en overheidsinstanties hebben toegezegd om volgapparatuur in alle voertuigen te installeren om hun locatie en snelheid verplicht te volgen. Daarnaast wordt verwacht dat de toenemende invoering van het intelligente transportsysteem en de komst van 5G in de voertuigconnectiviteit de groei van de markt zullen stimuleren. De toenemende vraag naar semi-autonome en autonome voertuigen draagt ook bij aan de vraag naar geavanceerde en standaard voertuigvolgsystemen.

Klik hier voor het Premiumrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7947

Regionale analyse van de markt voor voertuigvolgsystemen :

De wereldwijde markt voor voertuigvolgsystemen is onderverdeeld in vijf regio’s: Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

Noord-Amerika was in 2021 goed voor het grootste marktaandeel van 32,4% en zal naar verwachting het groeitempo tijdens de prognoseperiode handhaven. De stijgende vraag naar nieuwe bedrijfsvoertuigen en het toenemende aantal voertuigdiefstallen in de regio zullen ook groei in de regio mogelijk maken.

Azië-Pacific zal naar verwachting groeien met een CAGR van 17,4% tijdens de prognoseperiode. Factoren zoals technologische stimulering in netwerken, een boost in de verkoop van commerciële en passagiersvoertuigen, strenge overheidsmandaten en de groeiende populariteit van de e-commerce sector in de regio, en de stijgende handelsactiviteiten zijn de drijvende krachten achter de groei van de markt.

De rest van de wereld omvat regio’s zoals Zuid-Amerika en het Midden-Oosten & Afrika. Het Midden-Oosten & Afrika is getuige van een duidelijke groei in de markt als gevolg van de stijgende uitgaven en uitbreiding van internationale spelers. Zuid-Amerika is een van de opkomende regio’s, als gevolg van de snelle integratie van technologische veranderingen in de beveiliging van voertuigen.

Segmentatie van de markt voor voertuigvolgsystemen:

Voertuigvolgsysteem markt per type

  • Personenauto’s
  • Lichte bedrijfsvoertuigen
  • Zware bedrijfsvoertuigen


Voertuigvolgsysteem markt door eindgebruik

  • Transport & Logistiek
  • Bouw & Productie
  • Luchtvaart
  • Detailhandel
  • Overheid & Defensie
  • Andere


Voertuigvolgsysteem markt door technologie

  • GPS/Satelliet
  • GPRS/Cellulair netwerk
  • Dubbele modus


Voertuigvolgsysteem markt door Component

  • Hardware
    • OBD-apparaat/ Tracker en Advance Tracker
    • Standalone Tracker
  • Software
    • Prestatiemanagement
    • Voertuig diagnostiek
    • Vlootanalyse & Rapportage
    • Bewaking van rijgedrag
    • Overige


Voertuigvolgsysteem marktleiders:

De belangrijkste spelers op de Global Vehicle Tracking System Market zijn AT & T Inc. (VS), Cartrack Holdings Limited (Zuid-Afrika), Continental AG (Duitsland), Robert Bosch GmbH (Duitsland), Verizon Communications Inc. (VS), Spireon, Inc. (VS), Geotab Inc. (Canada), Inseego Corp. (VS), US Fleet Tracking (VS), en TRACK Group (VS).

Bekijk de volledige rapportgegevens:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/vehicle-tracking-system-market-7947

Meest recente rapporten: –

Off-Highway Diesel Common Rail Injectiesysteem Markt@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/off-highway-diesel-common-rail-injection-system-market-9573

Automotive zijruit zonneschermen markt@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-side-window-sunshades-market-10595

Markten voor batterijen@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/batteries-market-1895

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Marktonderzoek Toekomst (Deel van Wantstats Onderzoek en Media Private Limited)

Hudson Street 99,

5Th Floor New York,

NY 10013 Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https: //www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Vehicle Tracking System Market,Vehicle Tracking System Market size,Vehicle Tracking System Market share,Vehicle Tracking System Market growth,Vehicle Tracking System Market trends,Vehicle Tracking System Market report,Vehicle Tracking System Market insights