header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Omvang, aandeel, groei, trends en toekomstverwachting van de markt voor bandenspanningscontrolesystemen voor de auto-industrie

Jul 14, 2023 2:20 PM ET

Marktoverzicht:

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor bandenspanningscontrolesystemen naar verwachting een CAGR van ~8,53rom 2022 tot 2030 registreren en tegen 2030 een waarde van meer dan USD 2,88 miljard vertegenwoordigen.

Het bandenspanningscontrolesysteem is een elektronisch apparaat dat de temperatuur en luchtdruk van de band bijhoudt en deze waarden ook in real-time op het scherm weergeeft. Dit waarschuwt de bestuurder als er gevaar dreigt door een verandering in de bandenspanning. De daling van de bandenspanning wordt veroorzaakt door verschillende omstandigheden. Een kortere levensduur van de banden, verminderde prestaties van het voertuig, een lagere kilometrage en minder veiligheid zijn enkele van de belangrijkste oorzaken. Door het gebruik van dergelijke apparaten is het aantal ongevallen verminderd, wat een van de belangrijkste voordelen is van de introductie van een dergelijk systeem op de markt.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4636

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn Denso Corporation, Continental AG, The Goodyear Tire & Rubber Company, Hampton Automotive Technology Co. Ltd, ZF Friedrichshafen AG, VALEO, NIRA Dynamics AB, Sensata Technologies Inc, Pacific Industrial Co. Ltd, ZF Friedrichshafen AG.

Regionale analyse

Europa is een van de belangrijkste regio’s op de markt voor bandenspanningscontrolesystemen vanwege de overheidsvoorschriften in de ontwikkelde economieën. Van de andere regio’s zal APAC zich naar verwachting meer ontwikkelen tijdens de prognoseperiode als gevolg van het toenemende gebruik van dergelijke systemen daar en een stijgende auto-industrie daar als gevolg van een toename in de productie van voertuigen.

Segmentatie van de markt

De wereldwijde markt voor bandenspanningscontrolesystemen is onderverdeeld in technologie, voertuigtype en verkoopkanaal.

Op basis van de technologie is de markt onderverdeeld in Direct TPMS, Indirect TPMS.

Op basis van het voertuigtype is de markt onderverdeeld in personenauto’s, bedrijfswagens en vrachtwagens.

Op basis van het verkoopkanaal is de markt onderverdeeld in OEM, aftermarket.

Blader door het volledige verslag @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/tire-pressure-monitoring-system-market-4636

Inhoud

1 Samenvatting

2 Reikwijdte van het rapport

2.1 Marktdefinitie

2.2 Reikwijdte van de studie

2.2.1 Definitie

2.2.2 Onderzoeksdoelstelling

2.2.3 Veronderstellingen

2.2.4 Beperkingen

2.3 Onderzoeksproces

2.3.1 Primair onderzoek

2.3.2 Secundair onderzoek

2.4 Schatting van de marktomvang

2.5 Prognosemodel

3 Marktlandschap

3.1 Vijfkrachtenanalyse van Porter

3.1.1 Dreiging van nieuwkomers

3.1.2 Onderhandelingsmacht van kopers

3.1.3 Onderhandelingsmacht van leveranciers

3.1.4 Bedreiging van substituten

3.1.5 Segment rivaliteit

3.2 Analyse van de waardeketen/leveringsketen…..

Meest recente rapporten: –

Hybride Voertuig Markt@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/hybrid-vehicle-market-6025

Automotive Smart Display Market@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-smart-display-market-3877

Markt voor digitale instrumentenpanelen voor auto’s@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-digital-instrument-cluster-market-5710

Groene banden markt@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/green-tires-market-6340

Bandenmarkt met lage rolweerstand@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/low-rolling-resistance-tire-market-8277

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Marktonderzoek Toekomst (Deel van Wantstats Onderzoek en Media Private Limited)

Hudson Street 99,

5Th Floor New York,

NY 10013 Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https: //www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Tire Pressure Monitoring System Market,Tire Pressure Monitoring System Market size,Tire Pressure Monitoring System Market share,Tire Pressure Monitoring System Market growth,Tire Pressure Monitoring System Market trends,Tire Pressure Monitoring System Market report,Tire Pressure Monitoring System Market insights,Tire Pressure Monitoring System Market outlook