header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Technologische vooruitgang en innovaties wakkeren de snelle groei van de markt voor thermische spray aan

Jul 14, 2023 8:00 PM ET

Markt Overzicht

Volgens het meest recente rapport is de wereldwijde markt voor thermisch spuiten in 2021 gewaardeerd op USD 10,23 miljard en zal deze naar verwachting groeien met een significante CAGR van 8,00 lang met een marktomvang van USD 17,63 miljard tijdens de prognoseperiode 2021-2027.

Thermisch spuiten is een coatingproces waarbij substraten in halfgesmolten en gesmolten toestand worden gevormd. Het biedt dikke coatings tot 20 mm over een groot oppervlak en depositiesnelheid in vergelijking met andere coatings. Deze worden gebruikt voor een beschermende of decoratieve coating in verschillende substraten zoals keramiek, metalen, polymeren, intermetallische, carbiden, slijtvaste en andere. Ze hebben superieure eigenschappen, zoals een langere houdbaarheid, aanzienlijke technische prestaties en lage kosten, waardoor ze een betere vervanger zijn dan andere coatings. Thermisch spuiten is corrosiebestendig en biocompatibel voor de biomedische industrie, waardoor het ideaal is voor gebruik in biokeramische coatings bij de productie van implantaten. De Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) heeft dit spuitproces toegepast in orthopedische hulpmiddelen zoals hydroxyapatiet (HA), plasma-gespoten titanium (Ti) coatings en ook dubbele Ti/HA coatings.

Dit spuiten is zeer gewild in verschillende eindgebruikerssectoren, zoals de auto-industrie, lucht- en ruimtevaart, staalindustrie, olie- en gasindustrie, medische industrie en drukkerijen, wat de groei van de markt versnelt. Een breed scala aan toepassingen in industrieën zoals bescherming tegen slijtage en corrosie, elektrische weerstand, dikte en lage toxische gasemissies nemen toe en zullen naar verwachting de marktgroei stimuleren. Deze coatings worden toegepast in biomedische en chirurgische apparatuur, waardoor de slijtvastheid van de apparatuur toeneemt en de biocompatibiliteit van prothesen en tandheelkundige implantaten toeneemt.

De marktkansen van thermisch spuiten zijn de stijgende toepassing van metalen in verschillende sectoren, wat de vraag naar coatings stimuleert en de marktgroei verder vergroot.

Download hier de link naar het gratis voorbeeldrapport @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5561

Segmentatie van de markt

De markt voor thermische sprayproducten is onderverdeeld in drie segmenten: producttype, toepassing en technologie.

Segmentatie producttype: De markt voor thermisch spuiten op basis van het producttype is onderverdeeld in verschillende vormen, zoals metalen, keramiek, intermetallische materialen, polymeren, carbiden, schuurbare materialen en andere.

Segmentatie in toepassingen: Per toepassing is de markt voor thermisch spuiten onderverdeeld in verschillende typen, zoals auto’s, lucht- en ruimtevaart, industriële gasturbines, medische apparatuur, drukkerijen, olie, gas, staal, pulp, papier en andere.

Segmentatie technologie: Op basis van de technologie is de markt voor thermisch spuiten onderverdeeld in koud spuiten, spuiten met een vlam, plasmaspuiten, HVOF, elektrisch boogspuiten en andere.

NU KOPEN Rapport Link Hier @

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=5561

Regionale analyse

Op basis van recent onderzoek is de wereldwijde markt voor thermische spray geanalyseerd in vijf grote regio’s, zoals Azië-Pacific, Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Europa en het Midden-Oosten & Afrika. Van deze regio’s zal Azië-Pacific naar verwachting de snelst groeiende regio zijn vanwege de stijgende bevolking en het groeiende besteedbare inkomen per hoofd van de bevolking in de ontwikkelingslanden. Ondertussen is er in India en China een grote toename in de lucht- en ruimtevaart en de auto-industrie, wat de groei van de markt bevordert. Daarnaast stimuleert de stijgende vraag van de olie-industrie in opkomende landen zoals India en China de groei van de markt in deze regio. Noord-Amerika heeft het grootste marktaandeel dankzij de ontwikkelde industrieën zoals de auto-, lucht- en ruimtevaart- en farmaceutische industrie.

De belangrijkste concurrenten op de markt voor thermische spray zijn Flame Spray Coating Company, A & A Thermal Spray Coatings, Praxair Surface Technologies, Inc, Plasma tec, Inc, en anderen.

Nieuws uit de industrie

Volgens de laatste updates zal de thermische sproeimarkt naar verwachting een enorme groei doormaken in de beoordelingsperiode als gevolg van hun superieure eigenschappen en de stijgende vraag naar deze coatings in een breed scala aan toepassingen, zoals medische apparatuur, auto’s, lucht- en ruimtevaart. Bovendien werken fabrikanten hard aan de ontwikkeling van de markt voor thermische spray door middel van verschillende uitbreidingen, investeringen, overnames en productlanceringen.

Blader door meer actuele marktrapporten:

Kunstgrasmarkt https://www.marketresearchfuture.com/reports/artificial-turf-market-7159


Thermische sproeimarkt https://www.marketresearchfuture.com/reports/thermal-spray-market-5561


Markt voor biobrandstofadditieven https://www.marketresearchfuture.com/reports/biofuel-additives-market-10626


Cyclohexaan Markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/cyclohexane-market-1090


Butyl kleefstof markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/butyl-adhesive-market-4164


Ester markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/ester-market-5531

Market Research Future® 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, New York 10013Verenigde Staten van Amerika Telefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK)E-mail: [email protected]


Keywords:  Thermal Spray Market trends,Thermal Spray Market analysis,Thermal Spray Market overview,Thermal Spray Market type,Thermal Spray Market research,Thermal Spray Market forecast,Thermal Spray Market demand,Thermal Spray Market growth,Thermal Spray Market opportunity,Thermal Spray Market,Thermal Spray Market share,Thermal Spray Market size