header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Van geneeskunde tot productie: De groeiende invloed van de magnesiumoxide markt

Jul 14, 2023 5:39 PM ET

De Magnesium Oxide Markt zal naar verwachting groeien van USD 3,6869 miljard in 2023 tot USD 5,589949321 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,34 tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2032). Magnesium staat ook bekend als magnesia en is een hygroscopisch mengsel dat wordt gemaakt van magnetietertsen.

Concurrentielandschap

De stijgende magnesiumoxidemarkt is te danken aan de rol van de volgende marktspelers:

  • PremierMagnesia LLC (VS)
  • RHI Magnesita N.V.(Oostenrijk)
  • Ube Industries Ltd (Japan)
  • Xinyang Mineral Group (India)
  • Martin Marietta (VS)
  • Kumas Magnesite Industry Inc (Turkije)
  • Grecian Magnesite S.A. (Griekenland)

Download nu het gratis voorbeeldrapporthttps://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1983

Technologische analyse

De vraag vanuit de diervoedersector is toegenomen, wat een goede groei voor de markt betekent tijdens de voorspellingsperiode die eindigt in 2028.

De betrouwbare toename van de veestapel als gevolg van de massale wereldbevolking zal de omvang van de wereldwijde magnesiumoxidemarkt waarschijnlijk veranderen. De bijtende gecalcineerde magnesia is getuige van een enorme behoefte in de landbouwsector die waarschijnlijk zal toenemen en een 5 AGR zal bereiken in de prognoseperiode. Ook het verhoogde gebruik in Magnesium wallboard toepassingen zal gunstig blijken te zijn voor de markt. De stijgende vraag naar bouwmaterialen in de zich ontwikkelende regio’s als gevolg van de toenemende verstedelijking in deze regio’s zal naar verwachting op korte termijn het marktaandeel van magnesiumoxide vergroten.

Doelstellingen van de studie

  • Het rapport over de magnesiumoxide-markt is bedoeld om de potentiële financiële investeerders in de markt en deskundigen te helpen de variabelen te begrijpen die aanleiding zullen geven tot de verschillende redenen die hen zullen helpen bij het voorzien van het markttempo van de CAGR-groei, gevolgd door de factoren die een gigantische inkomsten- en omzetmarktschaal zullen bevorderen door de marktinspanningen en spelers tijdens de prognoseperiode die zal eindigen in 2028.
  • Het wereldwijde marktrapport heeft betrekking op de factoren en marktelementen zoals de drijvende krachten, beperkingen, kansen en moeilijkheden die de ontwikkeling van de markt tijdens de periode zullen beïnvloeden. Verder heeft het marktrapport het over de premisse van de wereldwijde marktporties die zal helpen bij het creëren van marktscenario’s volgens de opkomende behoeften van het wereldwijde doelpubliek. Vervolgens onderzoekt het rapport de factoren die helpen bij het vergroten van de kans op een betere omzet voor de marktperiode die eindigt in 2028.
  • Het marktrapport legt ook de aandacht op de toenemende concurrentie tussen de marktspelers die de kansen op een betere ontwikkeling en uitbreiding zal opbouwen, gevolgd door de recente marktontwikkelingen die door de marktspelers zijn ondernomen tijdens de prognoseperiode van 2021-2028.

Klik voor meer informatie op de link – https://www.marketresearchfuture.com/reports/magnesium-oxide-market-1983

Segment Overzicht

De groei van de magnesiumoxide markt is het gevolg van de drijvende marktsegmenten die functioneel zijn in verschillende wereldwijde locaties die als volgt zijn:

Naar type

Het DBM-segment van de markt zal naar schatting de magnesiumoxidemarkt domineren in de prognoseperiode vanwege de uitstekende hittebestendigheid. Dit zal leiden tot een wijdverspreide toepassing in de wereldwijde markt. Dit segment zal naar schatting een wereldwijde CAGR van 5,06% bereiken.

Naar toepassing

Het segment vuurvaste toepassingen, als onderdeel van de markt, zal naar verwachting naar voren komen als het leidende segment omdat er uitgebreid gebruik van wordt gemaakt in vuurvaste toepassingen vanwege hun uitstekende temperatuurbestendigheid.

Naar eindgebruiker

De segmenten ijzer& staal- en glasindustrie als onderdeel van de markt zullen naar verwachting een positieve invloed hebben op de ontwikkeling van de magnesiumoxidemarkt in de komende jaren, als onderdeel van de voorspellingsperiode.

Praat met onze analisten om de impact van COVID-19 op uw bedrijf te begrijpenhttps://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/1983

Regionale analyse

De APAC-regio zal waarschijnlijk de maximale marktgroei bereiken en is getuige van de opkomst van factoren zoals industriële financiering, industriële automatisering en industriële ontwikkeling die deze regio tijdens de prognoseperiode hebben vergroot. De regio Azië-Pacific ontpopt zich als de belangrijkste regio die groeit in termen van waarde in de voorspellingsperiode die eindigde in 2019. Er wordt verwacht dat deze regio zich zal ontwikkelen en een wereldwijde CAGR van 5,64 y zal bereiken aan het einde van de periode in 2028.

Recente ontwikkelingen

November 2021 – LIG Assets, een investeringsmaatschappij in vastgoed, kondigde een aanzienlijke investering aan in Foreverboard, Inc. voor de gezamenlijke ontwikkeling van uitbreidingsfabrieken van Foreverboard. Foreverboard is ontwikkeld om een hoogwaardige Magnesium Oxide wandplaat te bouwen en produceren die gezonder, lichter en sterker is dan conventionele gipswandplaten met hogere schimmel- en brandwerende eigenschappen.
LIG Assets richt zich op de ontwikkeling van zijn primaire expansiefaciliteit in Noord-Indiana. Aangezien de verkoop van Foreverboard vooral gericht zal zijn op de markt voor duurzame woningen, liggen de mogelijkheden om het product te distribueren op de markt voor campers en industriële woningen binnen bereik. Deze locatie ligt dicht bij de camperhoofdstad van de wereld. Verdere details over deze deal zullen in de komende jaren bekend worden gemaakt.

Snel kopen – https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=1983

Neem contact met ons opWantstats Research and Media Private Limited99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van AmerikaVerkoop: 1 628 258 0071(VS)

Contactgegevens:

Contact Us

Wantstats Research and Media Private Limited

99 Hudson Street,5Th Floor

New York, New York 10013

United States of America

Sales: +1 628 258 0071(US)
Keywords:  Magnesium Oxide Market,Magnesium Oxide