header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Van natuurlijke oorsprong tot wereldwijde vraag: Verkenning van de groeiende markt voor vetalcohol

Jul 14, 2023 4:55 PM ET

De markt voor vetalcoholen zal naar verwachting groeien van USD 6,06 miljard in 2023 tot USD 7,77 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 3,68 tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2030). Voedingsmiddelen, weekmakers, cosmetica, persoonlijke verzorgingsproducten, smeermiddelen en geneesmiddelen maken allemaal op grote schaal gebruik van vetalcoholen. Tijdens de prognoseperiode zal de vetalcoholindustrie naar verwachting groeien als gevolg van het toenemende gebruik van vetzuren in verschillende eindgebruikerssectoren. Aan de andere kant wordt verwacht dat de productiekosten en de fluctuerende kosten van grondstoffen de uitbreiding van de markt tijdens de evaluatieperiode zullen beperken. Het wordt algemeen erkend als een cruciale factor die de markt tijdens de verwachte periode aanzienlijk zou kunnen stimuleren, namelijk de stijgende vraag naar oppervlakteactieve stoffen in persoonlijke verzorgingsproducten, conditioners, lippenstift, douchegel en antitranspiratiemiddelen. Ze zijn van nature biologisch afbreekbaar en kosteneffectief, wat naar verwachting de markt voor natuurlijke vetalcoholen tijdens de verslagperiode zal stimuleren.

Download gratis voorbeeldrapport – https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7722

Regionale analyse:

Vanwege de groeiende behoefte aan vetalcoholen in de sectoren persoonlijke verzorging en cosmetica, zal de APAC-regio naar verwachting de wereldwijde markt aanvoeren. Tijdens de evaluatieperiode zullen opkomende landen zoals India, China, Japan en andere naar verwachting het meest bijdragen aan de expansie van de regionale markt. De meest winstgevende markt voor vetalcoholen werd geïdentificeerd als Azië-Pacific in 2017, en er wordt voorspeld dat het gebied zal groeien met een CAGR van 7,29 nd tot een marktwaarde van USD 4.513,9 miljoen tegen het einde van 2023.

De Europese markt zal tijdens de beoordelingsperiode naar verwachting groeien met een CAGR van 6,07 en het op een na grootste marktaandeel verwerven. Door de strenge wetten die het gebruik van chemicaliën in wasmiddelen verbieden, zal de vraag naar natuurlijke vetalcoholen waarschijnlijk toenemen, wat de regionale handel zal verbeteren. Van alle landen behaalde Duitsland het grootste marktaandeel in 2017, goed voor 33%, en er wordt verwacht dat de markt tijdens de evaluatieperiode een CAGR van 6,13 zal kennen. Voor het Midden-Oosten en Afrika wordt een CAGR van 6,93% verwacht dankzij de groei van eindgebruikerssectoren zoals oppervlakteactieve stoffen, producten voor persoonlijke verzorging en cosmetica.

Praat met analist voor meer informatie – https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/7722

Analyse van de marktsegmenten

De markt voor vetalcoholen is onderverdeeld in typen en toepassingen.

De wereldwijde markt voor vetalcoholen is onderverdeeld in vier categorieën op basis van type: lange keten, hogere keten, zuiver en middellang, en korte keten. Verwacht wordt dat de zuivere en middellange sector tegen 2023 zal groeien met een CAGR van 6,58 nd en een marktwaarde van USD 4.510,3 miljoen zal bereiken. De lange keten zal zich naar verwachting echter het snelst ontwikkelen. Door de stijgende populariteit van huidlotions en -crèmes wordt deze alcoholklasse steeds bekender.

De markt voor vetalcoholen is onderverdeeld in categorieën voor voeding &, cosmetica & persoonlijke verzorging, wasmiddelen & reinigingsmiddelen, smeermiddelen, geneesmiddelen, weekmakers en andere op basis van de toepassing. Over het algemeen wordt verwacht dat het segment detergenten en reinigingsmiddelen zal groeien met een CAGR van 6,13 nd tot een marktwaarde van USD 3.152,3 miljoen tegen het einde van 2023. Er wordt echter verwacht dat de categorie voor cosmetica en persoonlijke verzorging de grootste CAGR van 7,29% zal kennen tijdens de onderzoeksperiode. Tijdens de projectieperiode wordt verwacht dat de vraag naar vetalcoholen zal toenemen door de snelle groei van de cosmetica- en persoonlijke verzorgingssector en de stijgende uitgaven voor huidverzorgingsproducten, vooral door mannen.

Belangrijkste spelers:

Sasol Limited (Afrika), Royal Dutch Shell Plc (Duitsland), Berg Schmidt GmbH & Co. KG (Europa), Emery Oleochemicals (Maleisië), BASF SE (Duitsland), P & G Chemicals (Verenigde Staten van Amerika), Wilmar International Ltd (Azië), Arkema SA (Parijs) en Godrej Industries Ltd. behoren tot de bedrijven die vertegenwoordigd zijn (India).

Nu kopen – https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=7722

Neem contact met ons opWantstats Research and Media Private Limited99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van AmerikaVerkoop: 1 628 258 0071(VS)

Contactgegevens:

Contact Us

Wantstats Research and Media Private Limited

99 Hudson Street,5Th Floor

New York, New York 10013

United States of America

Sales: +1 628 258 0071(US)
Keywords:  Fatty Alcohol Market,Fatty Alcohol