header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wereldwijde Wi-Fi Chipset Marktanalyse per Type, Fabricagetechnologie, Matrijsgrootte, Toepassing en Regio

Jul 14, 2023 5:00 PM ET

Wi-Fi Chipset Marktinzichten

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor Wi-Fi-chipsets naar verwachting een CAGR van ~ 6,02 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde vertegenwoordigen van meer dan USD 35,91 miljard in 2030. De wereldwijde markt voor Wi-Fi-chipsets verwijst naar de markt voor geïntegreerde schakelingen of chips die draadloze communicatie mogelijk maken via Wi-Fi-technologie (Wireless Fidelity). Wi-Fi chipsets zijn essentiële onderdelen van verschillende apparaten, zoals smartphones, laptops, tablets, smart home apparaten en andere Internet of Things (IoT) apparaten. De markt voor Wi-Fi-chipsets heeft in de loop der jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt, gedreven door het toenemende gebruik van apparaten met Wi-Fi-functionaliteit en de groeiende vraag naar snelle draadloze connectiviteit. De omvang en groei van de markt worden beïnvloed door factoren zoals technologische vooruitgang, toenemende internetpenetratie, de toename van het aantal slimme apparaten en de behoefte aan naadloze draadloze communicatie.

Download een volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2733

Belangrijkste spelers

  • Mediatek Inc (Taiwan),
  • Qualcomm Technologies Inc (VS),
  • STMicroelectronics NV (Zwitserland),
  • Intel Corporation (VS),
  • Cypress Semiconductor Corporation (VS),
  • Global Foundries (VS),
  • Broadcom Inc (VS),
  • Taiwan Semiconductor Manufacturing Co. Ltd (Taiwan),
  • Quantenna Communications Inc (VS),
  • Marvell Technology Group Ltd (Bermuda),
  • Peraso Technologies Inc (Canada),
  • Samsung Electronics Co Ltd (Zuid-Korea),
  • Texas Instruments Inc (VS),
  • United Microelectronics Corporation (Taiwan)

Regionale analyse

Noord-Amerika is een van de leidende regio’s op het gebied van technologie-invoering en marktgroei voor Wi-Fi-chipsets. De regio heeft een sterke aanwezigheid van belangrijke spelers in de markt voor Wi-Fi-chipsets. De vraag naar Wi-Fi chipsets wordt gestimuleerd door de toenemende toepassing van slimme huizen, slimme steden en IoT-apparaten in verschillende industrieën. Belangrijke landen die bijdragen aan de groei van de markt zijn de Verenigde Staten en Canada.

Europa is een andere belangrijke markt voor Wi-Fi-chipsets vanwege de hoge penetratie van smartphones, technologische vooruitgang en de toenemende toepassing van IoT-apparaten. Landen als Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Italië leveren de grootste bijdrage aan de markt in deze regio. De aanwezigheid van grote halfgeleiderfabrikanten en de groeiende vraag naar verbonden apparaten stimuleren de groei van de markt.

Ontvang de volledige rapportgegevens@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/wi-fi-chipset-market-2733

Azië-Pacific is een snelgroeiende markt voor Wi-Fi-chipsets, gedreven door de toenemende bevolking, het stijgende besteedbare inkomen en de groeiende smartphone-penetratie. Landen als China, India, Japan, Zuid-Korea en Taiwan leveren een grote bijdrage aan de marktgroei. De regio is een centrum voor de productie van halfgeleiders, met verschillende belangrijke spelers in landen als Taiwan en Zuid-Korea. De groeiende consumentenelektronica-industrie en de stijgende vraag naar snelle internetverbindingen stimuleren de groei van de markt.

Koop nu het eersteklas onderzoeksrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=2733

Segmentatie van de markt

De wereldwijde Wi-Fi-chipsetmarkt is onderverdeeld in Type, Fabricagetechnologie, Matrijsgrootte, Toepassing

Type : Wi-Fi , Industrieel Wi-Fi

Technologie: FinFET, Fdsoi Cmos, Silicium op Isolator (SOI), Sige

Grootte: 28nm, 20nm, 14nm, 10nm

Toepassing: Smartphone, Tabletten, PC

Lees meer artikelen-

Onderzoeksrapportprogrammeerbare robots – Wereldwijde prognose tot 2027

Internet of Things (IoT) marktonderzoeksrapport – voorspelling tot 2030

Onderzoeksrapport over demarkt voor telepresence robots – Prognose tot 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UKEmail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  Wi-Fi Chipset Market,Wi-Fi Chipset Market Share,Wi-Fi Chipset Market Growth