header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor biobrandstoffen zal tegen 2030 een indrukwekkende groei vertonen

Jul 15, 2023 4:22 PM ET

Market Research Future Insights:

Tegen 2030 zal de omvang van de wereldwijde markt voor biobrandstoffen naar verwachting 330,21 miljard dollar bedragen, wat neerkomt op een CAGR van 10,14% tijdens de prognoseperiode.

Omdat biodiesel gerecycled kan worden, zal de wereldwijde markt voor biobrandstoffen naar verwachting snel groeien tijdens de periode die we hier bespreken. Overheidsprogramma’s, beleid en regelgeving die de ontwikkeling van biobrandstoffen ondersteunen, zorgen voor een groei van de markt. De behoefte aan hernieuwbare biobrandstoffen is ook een gevolg van de uitputting van fossiele brandstoffen. Het wereldwijd toenemende gebruik van biobrandstoffen als brandstof voor voertuigen draagt ook bij aan de expansie van de markt.

Gratis Premium rapport ontvangen:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2933

De vraag naar biobrandstoffen zal profiteren van het toenemende gebruik van ruwe glycerine uit de productie van biodiesel, omdat het verschillende toepassingen heeft, waaronder stofonderdrukking en bescherming van kolen tegen bevriezing. Aangezien verschillende grondstoffen echter verschillende marktprestaties hebben, zou een gebrek aan geschikte aanvoer van verschillende soorten grondstoffen, zoals algen, zetmeel en suiker, de groei van de markt belemmeren. De onzekere prijzen van de grondstoffen, de opbrengst en de kapitaalintensiteit van het project zouden de uitbreiding van de markt echter kunnen beperken.

Belangrijkste spelers:

  • Archer Daniels Midland Company
  • Aceites Manuelita S.A.
  • INEOS Groep AG
  • Neste Corporation
  • Renewable Energy Group Inc.
  • BlueFire Renewables
  • Cosan
  • Biowanze S.A.
  • GLENCORE Magdeburg GmbH
  • Cargill en anderen

Koop nu het beste onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=2933

Regionale analyse:

Vier belangrijke regio’s werden onderzocht in de wereldwijde regionale bedrijfsanalyse: Azië-Pacific, Noord-Amerika, Europa en de rest van de wereld. Noord-Amerika heeft het grootste aandeel in de wereldwijde biobrandstoffenmarkt vanwege het uitgebreide door de overheid ondersteunde beleid, waaronder fiscale stimuleringsmaatregelen van de overheid. Door zijn agressieve regelgeving en stimuleringsmaatregelen om de productie, het gebruik en het onderzoek van hernieuwbare brandstoffen in innovatieve technologieën te bevorderen, is de VS wereldleider op het gebied van biodiesel. Zuid-Amerika is na Noord-Amerika de grootste producent van biobrandstoffen. Een of twee van de belangrijkste katalysatoren voor de groei van biobrandstoffen in Brazilië zijn de hoge olieprijzen en het stijgende olieverbruik.

Opwaartse trends in de biobrandstoffenmarkt:

Toenemende overheidssteun: Regeringen over de hele wereld voeren beleid en regelgeving in om het gebruik van biobrandstoffen te stimuleren als onderdeel van hun inspanningen om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen en klimaatverandering tegen te gaan. Deze steun omvat stimuleringsmaatregelen zoals belastingkredieten, subsidies en normen voor hernieuwbare brandstoffen.

Ontwikkeling van geavanceerde biobrandstoffen: Onderzoeks- en ontwikkelingsinspanningen zijn gericht op geavanceerde biobrandstoffen, die worden gemaakt van non-food grondstoffen zoals algen, landbouwafval of cellulosehoudende biomassa. Deze brandstoffen hebben het potentieel om een hogere energieopbrengst te leveren, de uitstoot te verlagen en de concurrentie met de voedselproductie te verminderen.

Toenemend gebruik van biodiesel: Biodiesel, dat voornamelijk is afgeleid van plantaardige oliën of dierlijke vetten, is een van de meest gebruikte biobrandstoffen. Het kan worden gemengd met aardoliediesel of worden gebruikt als pure brandstof in dieselmotoren. De toenemende vraag naar biodiesel wordt gedreven door de compatibiliteit met bestaande infrastructuur en het lagere emissieprofiel vergeleken met fossiele diesel.

Marktsegmentatie:

Het soort brandstof, het type grondstof en de geografische regio werden gebruikt om de wereldwijde markt voor biobrandstoffen te segmenteren. Op basis van het soort brandstof is de wereldwijde markt onderverdeeld in de segmenten biodiesel en ethanol. Het ethanolmarktsegment zal naar verwachting de wereld domineren. Dit kan worden toegeschreven aan de stijgende vraag naar bio-ethanol als brandstof voor auto’s om de uitstoot van broeikasgassen te verlagen vanwege de groene eigenschappen. Afhankelijk van het type grondstof wordt de wereldmarkt opgesplitst in de eerste, tweede en derde generatie.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (111 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) Biobrandstoffen Markt -.

https://www.marketresearchfuture.com/reports/bio-fuels-market-2933

Tijdens de prognoseperiode zal het segment van de eerste generatie naar verwachting de grootste groei vertonen. Dit komt doordat het minder verzadigd vet bevat, waardoor het eenvoudiger te verwerken is en de totale productiekosten lager liggen. Bovendien is de grondstof die nodig is voor de productie van plantaardige oliën gemakkelijker toegankelijk dan cellulose en algen.

Meer informatie:

Power Quality Equipment Marktonderzoeksrapport Informatie per Apparatuur, Fase, Eindgebruiker en Regio – Voorspelling tot 2030

Onderzoeksrapport overoptimalisatie van de scheepsbrandstofmarkt Informatie per proces, per toepassing, per technologie en per regio – marktvoorspelling tot 2032

Gasgeïsoleerd Schakelmateriaal Markt onderzoeksrapport Informatie per Spanning, Installatie, Eindgebruiker en Regio – Wereldwijde prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contactgegevens:Contactgegevens: Contactgegevens: Contactgegevens: Contactgegevens: Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact Information:
Contact Information: Contact Information: Contact Information: Contact Information: Contact: Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 United States of America +1 628 258 0071 (US) +44 2035 002 764 (UK) Email: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Biofuels,Biofuels Market,Biofuels Market Share,Biofuels Market Research Report,Biofuels Market Size,Biofuels Market Trends