header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor industriële luchtcompressoren zal groeien volgens het laatste onderzoeksrapport voorspelling 2023 – 2030

Jul 15, 2023 5:54 PM ET

Marktanalyse

Market Research Future (MRFR) verwacht dat de wereldwijde markt voor industriële luchtcompressoren 63,9 miljard dollar zal bereiken met een CAGR van 7,02 van 2023 tot 2030 (prognoseperiode).

Meerdere factoren die de marktgroei bevorderen

De behoefte aan industriële luchtcompressoren op de wereldmarkt neemt toe als gevolg van het stijgende energieverbruik, de ontwikkeling van vloeibaarmakingsfaciliteiten en de stijgende vraag naar energiezuinige compressoren over de hele wereld. Het gebruik van perslucht in materiaalbehandeling, werktuigmachines, scheidingsapparatuur, verfspuiten en andere toepassingen om gemak en veiligheid te garanderen, stuwt de vraag op de markt.

Gratis Premium rapport aanvragen:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2075

Bovendien breidt de vraag naar industriële luchtcompressoren op de wereldmarkt zich snel uit, wat talloze potentiële vooruitzichten biedt tijdens de prognoseperiode. Het gebruik van de markt in zones met hoge explosie- en brandgevaar biedt een verscheidenheid aan potentiële vooruitzichten. Bovendien biedt technologische vooruitgang, in combinatie met een toenemende nadruk op energiebesparing, groeipotentieel voor de markt.

Belangrijkste spelers

  • Atlas Copco (Zweden)
  • Danfoss (Denemarken)
  • Ingersoll-Rbd Plc (Ierland)
  • GE Oil and Gas (VS)
  • Hitachi Ltd (Japan)
  • Sullair LLC (VS)
  • Gardner Denver (VS)
  • Elloitt Group Ltd. (VS)
  • Kirloskar Pneumatics Co. Ltd. Ltd. (India)
  • Sulzer AG (Zwitserland)

De wereldwijde markt herstelt zich te midden van de COVID-19 pandemie

Met de verspreiding van de wereldwijde pandemie van COVID-19 hebben bedrijven enorme verliezen geleden, waardoor economieën in een gedwongen recessie terecht zijn gekomen. De toenemende golf van de wereldwijde pandemie heeft het individu in de greep gehouden van financiële en gezondheidsproblemen. De “lockdown”-situatie heeft geleid tot de sluiting van de meeste industriële eenheden, waardoor de verkoopopbrengsten van de markt over de hele wereld aanzienlijk zijn gedaald. Toeleveringsnetwerken zijn ook aangetast, wat heeft geleid tot lagere winstmarges.

Koop nu het beste onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=2075

De wereldwijde markt voor industriële luchtcompressoren zal zich echter waarschijnlijk herstellen van de wereldwijde pandemie van COVID 19 door een effectieve strategie te ontwikkelen om aan de behoeften van hun klanten te voldoen. Er wordt ook voorspeld dat de markt zich zal herstellen tegen het einde van het derde kwartaal van dit jaar.

Markt Segmentatie

De wereldwijde markt voor industriële luchtcompressoren is onderverdeeld op basis van afdichting, druk, type en eindgebruiker.

Op basis van de afdichting is de wereldwijde markt voor industriële luchtcompressoren onderverdeeld in olievrije afdichting en oliegesmeerde afdichting.

Op basis van de druk is de wereldwijde markt voor industriële luchtcompressoren onderverdeeld in tot 20 bar, 20-100 bar en meer dan 100 bar.

Op basis van het type is de wereldwijde markt voor industriële compressoren onderverdeeld in dynamische compressoren en verdringercompressoren.

Op basis van de eindgebruikers is de wereldwijde markt voor industriële luchtcompressoren onderverdeeld in de verwerkende industrie, de chemische en petrochemische industrie, de olie- en gasindustrie en vele andere.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (110 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) Industriële luchtcompressor markt -.

https://www.marketresearchfuture.com/reports/industrial-air-compressor-market-2075

Regionale analyse

APAC regeert de wereldmarkt

De regio Azië-Pacific heeft het grootste marktaandeel door de toenemende groei van vloeibaarmaking en hervergassing in combinatie met industrialisatie, vooral in China, en de regio Azië-Pacific domineert de wereldwijde markt.

Meer rapport:

Onderzoeksrapport overde markt voor scheepsdieselmotoren per type, snelheid, slag, toepassing en regio – marktvoorspelling tot 2032

Wave and Tidal Energy Market Research Report Informatie per type, per technologie en per regio – marktvoorspelling tot 2032

Micro-Combined Heat and Power-marktonderzoeksrapport Informatie per capaciteit, per brandstof, per primaire energiebron, per toepassing en per regio – marktvoorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contactgegevens:Contactgegevens: Contactgegevens: Contactgegevens: Contactgegevens: Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact Information:
Contact Information: Contact Information: Contact Information: Contact Information: Contact: Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 United States of America +1 628 258 0071 (US) +44 2035 002 764 (UK) Email: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Industrial Air Compressor,Industrial Air Compressor Market,Industrial Air Compressor Market Share,Industrial Air Compressor Market Research Report,Industrial Air Compressor Market Size,Industrial Air Compressor Market Trends