header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Draagbare generatormarkt laatste trends, vraag, groei, kansen & vooruitzichten tot 2030

Jul 15, 2023 4:49 PM ET

Marktoverzicht

Volgens recente informatie bedraagt de omvang van de wereldwijde markt voor draagbare generatoren USD 3,63 miljard in 2021 en zal deze markt naar schatting USD 6,26 miljard bereiken met een CAGR van 6,20%.

Draagbare generatoren zijn speciaal ontworpen verbrandingsmotoren die wisselstroom leveren voor niet-hardwired en stand-alone toepassingen. Deze generatoren genieten de voorkeur wanneer tijdelijke stroom nodig is. Wanneer de stroom uitvalt door zware weersomstandigheden zoals ijs of windstormen, vormen deze generatoren een betrouwbare reservebron van stroom.

De snelle groei in de bouwsector en de stijgende vraag naar elektriciteit over de hele wereld zullen de groei van de markt naar verwachting stimuleren. De meeste elektrische gereedschappen zoals aandrijvingen, compressoren, boormachines en luchthamers worden gebruikt in de bouw.

Gratis Premium rapport aanvragen:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5854

Deze draagbare generatoren worden voornamelijk gebruikt in de bouw waar ‘s nachts meer wordt gewerkt in situaties waar stroom uit het elektriciteitsnet niet beschikbaar is. De stijgende vraag naar energie in combinatie met constante innovatieve technologieën zal naar verwachting de groei van de markt stimuleren. In de afgelopen jaren is er een toename in het verbruik van elektrische energie in verschillende sectoren, zoals de auto-industrie, olie, gas, lucht- en ruimtevaart, defensie, IT, telecommunicatie en landbouw.

De toenemende bewustwording van de mensen met betrekking tot de opwarming van de aarde leidt tot een stijgende vraag naar draagbare generatoren op basis van een duurzame energiebron, biobrandstof. Biobrandstof en brandstoffen op basis van aardolie hebben vergelijkbare chemische eigenschappen en kunnen worden gebruikt als directe vervanging voor dieselbrandstof. Door gebruik te maken van conglomeraten en gevestigde bedrijven zal de markt naar verwachting groeien.

De kansen op de markt voor draagbare generatoren nemen toe en de vraag naar generatoren op biobrandstof zal de marktgroei naar verwachting doen escaleren.

De belangrijkste bedrijven op de markt voor draagbare generatoren zijn

  • Honda Motor Corporation (Japan)
  • Westinghouse Electric Corporation (VS)
  • Duromax (VS)
  • Cummins, Inc (VS)
  • Champion Power Equipment (VS)
  • WEN Corporation (VS)
  • Yamaha Motor Corporation (Japan)
  • Generac Power Systems Inc (VS)
  • Harbor Freight Tools (VS)
  • Wacker Neuson SE (Duitsland)
  • Pulsar Products Inc. (VS)
  • Energizer Holding Inc (VS)
  • Caterpillar Inc. (VS)
  • Atlas Copco (India) Ltd. (Zweden)

Koop nu het beste onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=5854

Marktsegmentatie

Op basis van recent onderzoek wordt de markt voor draagbare generatoren geanalyseerd in brandstoftype, vermogen, toepassing en eindgebruiker.

Segmentatie per toepassing: De markt voor draagbare generatoren per toepassing is onderverdeeld in verschillende vormen, zoals basislast, stand-byvermogen en piekscheren.

Segmentatie brandstoftype: Op basis van het brandstoftype wordt de markt voor draagbare generatoren geanalyseerd in diesel, gas en andere.

Segmentatie eindgebruiker: De markt voor draagbare generatoren per eindgebruiker is onderverdeeld in industrieel, commercieel en residentieel.

Segmentatie vermogensklasse: Op basis van het vermogen is de markt onderverdeeld in minder dan 3KW, 3KW-10KW en meer dan 10KW.

Regionale analyse

Op basis van de laatste updates is de wereldwijde markt voor draagbare generatoren regionaal onderverdeeld in vier grote regio’s: Azië-Pacific, Europa, Noord-Amerika en de rest van de wereld. Van deze regio’s heeft Noord-Amerika het grootste marktaandeel vanwege de frequente stroomonderbrekingen door verouderende substructuren van het elektriciteitsnet en natuurrampen. Bovendien stimuleert de voortdurend stijgende vraag vanuit de industriële sector de marktgroei in deze regio. De VS leveren de grootste bijdrage aan de markt voor draagbare generatoren in deze regio. Vanwege de voortdurende groei van bouw- en ontwikkelingsactiviteiten zal de regio Azië-Pacific naar verwachting groeien met een aanzienlijke CAGR in de beoordelingsperiode.

De belangrijkste spelers op de markt voor draagbare generatoren zijn Honda Motor Co., Ltd, Briggs & Stratton Corporation, Yamaha Motor Corporation, Siemens AG, Honeywell International Inc. en anderen.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (100 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) Portable Generator Market -.

https://www.marketresearchfuture.com/reports/portable-generator-market-5854

Industrieel nieuws

Volgens de laatste updates geeft de marktvoorspelling voor draagbare generatoren aan dat dit product de komende jaren een enorme groei in de markt zal doormaken vanwege de toenemende verstedelijking, industriële ontwikkeling, fusies, uitbreidingen, investeringen en innovatieve productlanceringen.

Meer rapport:

Onderzoeksrapport Informatie Markt voorThermische Energieopslag Per Technologie, Per Opslagmateriaal, Per Eindgebruiker En Per Regio – Marktvoorspelling Tot 2030

Offshore ontmanteling Marktonderzoeksrapport Informatie per Type, per Type dienstverlening, per Toepassing en per Regio – Marktvoorspelling tot 2030

OnderzoeksrapportDiesel Generator Markt Informatie per Vermogen, per Draagbaarheid, per Eindgebruiker en per Regio – Marktvoorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contactgegevens:Contactgegevens: Contactgegevens: Contactgegevens: Contactgegevens: Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact Information:
Contact Information: Contact Information: Contact Information: Contact Information: Contact: Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 United States of America +1 628 258 0071 (US) +44 2035 002 764 (UK) Email: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Portable Generator,Portable Generator Market,Portable Generator Market Share,Portable Generator Market Research Report,Portable Generator Market Size,Portable Generator Market Trends