header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Lithium-ion batterij recycling markt om opkomende trends van de komende jaren te verkennen 2023 – 2030

Jul 15, 2023 6:19 PM ET

Inzichten uit toekomstig marktonderzoek:

Tegen 2030 zal de markt voor het recyclen van lithium-ionbatterijen naar verwachting USD 24,31 miljard waard zijn, met een CAGR van 21,43%. (2023 – 2030). De wereldwijde markt voor het recyclen van lithium-ionbatterijen zal naar verwachting groeien naarmate het gebruik van elektrische voertuigen en geavanceerde draagbare gadgets toeneemt.

Demarkt voor het recyclen van lithium-ionbatterijen verwijst naar het verzamelen van lithium-ionbatterijen uit verschillende bronnen, zoals auto’s, industriële apparatuur, consumentengoederen en elektronische apparaten, evenals het terugwinnen van metalen of andere materialen door middel van recyclingprocedures.

De wereldwijde schatting van de markt omvat de inkomsten uit de verkoop van deze teruggewonnen metalen of elementen, ongeacht of ze worden gebruikt in aanvullende batterijrecycling of andere toepassingen die een tweede gebruik nodig hebben. Volgens rapporten wordt de meerderheid van de teruggewonnen metalen uitsluitend gebruikt om batterijen te maken.

Gratis voorbeeldrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10583

Overheidsbeperkingen, milieuveiligheid en bewustzijn van het publiek zullen allemaal een grote rol spelen in hoe de industrie zich ontwikkelt. De groei van de lithium-ion batterijrecyclingindustrie zal naar verwachting worden beperkt door een slechte scheiding van gevaarlijke elementen uit batterijen, onjuiste demontage en ongeschikt versnipperen.

Toepassingen voor lithium-ionbatterijtechnologie worden op grote schaal gebruikt en zullen naar verwachting blijven groeien, wat de recyclingverplichtingen onder druk zal zetten en de ontwikkeling van de technologie en infrastructuur die nodig is voor het recyclen van lithium-ionbatterijen zal stimuleren. De introductie van nieuwe functies, zoals batterij-installatie die toegankelijk is en de toevoeging van beschermende lagen om het gevaar van brand en kortsluiting te verminderen, zal naar verwachting nieuwe groeiperspectieven openen voor de wereldwijde markt voor het recyclen van lithium-ionbatterijen.

Belangrijkste spelers:

  • Umicore
  • Glencore International AG
  • Retriev Technologies Inc.
  • Raw Materials Company Inc. (RMC)
  • International Metals Reclamation Company
  • LLC (INMETCO)
  • Amerikaans mangaan Inc.
  • Sitrasa, Li-Cycle Corp.
  • Neometals Ltd
  • Recupyl Sas

Koop nu Premium Onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=10583

Regionale evaluatie

Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld zijn de regio’s waarin de markt voor het recyclen van lithium-ionbatterijen is onderverdeeld. De Verenigde Staten overheerst de markt voor lithium-ionbatterijen in Noord-Amerika. Van de andere landen heeft de VS het grootste marktaandeel. Voorspeld wordt dat de VS zich tijdens de projectieperiode het snelst zal ontwikkelen met een CAGR van meer dan 30,2%.

De belangrijkste drijfveren van de markt zijn de dalende prijzen van lithium-ionbatterijen, het toenemende gebruik van elektrische auto’s, de groeiende toepassing in de luchtvaartindustrie, de groeiende sector voor hernieuwbare energie en het stijgende verbruik van consumentenelektronica. De autosector wordt beschouwd als een van de belangrijkste eindgebruikers voor lithium-ionbatterijen. Het gebruik van elektrische voertuigen zal de sector van lithium-ionbatterijen naar verwachting een aanzienlijke impuls geven. Er wordt verwacht dat de stijgende verstedelijking en consumentenbestedingen de vraag naar deze batterijen verder zullen stimuleren.

Enkele van de belangrijkste oorzaken die de markt voor lithium-ionbatterijen in Europa hebben gestimuleerd, zijn het toenemende gebruik van elektrische auto’s, slimme draagbare gadgets en de groeiende netwerkopslag, evenals overheidssteun voor projecten op het gebied van hernieuwbare energie en infrastructuur voor elektrische voertuigen. Verder wordt verwacht dat de markt zal groeien als gevolg van de aanzienlijke uitgaven die worden gedaan in lithium-ionbatterijenfabrieken en -initiatieven, met de nadruk op elektrische auto’s en energieopslagsystemen.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (188 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) Lithium-ion batterij recycling markt -.

https://www.marketresearchfuture.com/reports/li-ion-battery-recycling-market-10583

Marktsegmentatie:

Na gebruik: De markt is onderverdeeld in automotive en niet-automotive segmenten op basis van eindgebruik. Voor de automobielsector wordt de hoogste CAGR-groei van alle segmenten voorspeld tijdens de projectieperiode. De belangrijkste motoren voor de groei van dit segment in 2020 zijn het toenemende gebruik van elektrische auto’s en het overheidsbeleid dat EV’s stimuleert.

gebaseerd op batterijchemie: De marktsegmenten lithium-nikkel-mangaan-kobalt (Li-NMC), lithium-ijzerfosfaat (LFP), lithium-mangaanoxide (LMO), lithium-titanaatoxide (LTO) en lithium-nikkel-kobalt-aluminiumoxide zijn gebaseerd op batterijchemie (NCA).

De mobiliteit van wielvoertuigen wordt verbeterd door de hoge energiedichtheid en het vermogen van de lichtgewicht lithium-ion batterijsystemen. Bovendien worden batterijsystemen de belangrijkste bron van aandrijfkracht voor militaire transport-, gevechts- en onbemande voertuigen naarmate deze overschakelen op volledig elektrische of hybride systemen.

Meer informatie:

OnderzoeksrapportWalstroommarkt Informatie per Installatie, per Aansluiting, per Component en per Regio – Marktvoorspelling tot 2032

Power Tinxdeepl68 D Equipment Market Research Report Informatie per type, toepassing en regio – marktvoorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport overde markt voor scheepskranen Informatie per hijscapaciteit, per type, per toepassing en per regio – marktvoorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contactgegevens:Contactgegevens: Contactgegevens: Contactgegevens: Contactgegevens: Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact Information:
Contact Information: Contact Information: Contact Information: Contact Information: Contact: Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 United States of America +1 628 258 0071 (US) +44 2035 002 764 (UK) Email: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Lithium-ion Battery Recycling,Lithium-ion Battery Recycling Market,Lithium-ion Battery Recycling Market Share,Lithium-ion Battery Recycling Market Research Report,Lithium-ion Battery Recycling Market Size,Lithium-ion Battery Recycling Market Trends