header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Automotive Battery Thermal Management markt nieuwste trends en prognose tot 2030

Jul 17, 2023 4:17 PM ET

Overzicht van de Automotive Battery Thermal Management Market:

Het rapport van Market Research Future over de wereldwijde Automotive thermisch beheersysteem voor accu’s legt de nadruk op de drijvende krachten en uitdagingen waarmee autofabrikanten worden geconfronteerd voor de periode van 2022 tot 2030 (prognoseperiode). Gedurende de verwachte periode zal de markt voor thermisch beheersystemen voor autobatterijen naar verwachting groeien met een CAGR van ongeveer 13,02%. De ontwikkeling van elektrische auto’s als praktisch alternatief voor benzinevoertuigen kan helpen om aan de marktvraag te voldoen. De markt kan profiteren van de prestaties van EV’s en hybride elektrische auto’s en de levensduur van de batterij. Voor de beste rijomstandigheden geeft BTMS de batterijgezondheid weer en berekent het de acceleratie van EV’s.

Thermisch beheer van de batterij is een cruciaal aspect van elektrische voertuigtechnologie omdat het een directe invloed heeft op de prestaties, efficiëntie en levensduur van de batterij. Batterijen zijn gevoelig voor temperatuurschommelingen en extreme hitte of koude kan leiden tot verminderde efficiëntie, versnelde degradatie en potentiële veiligheidsrisico’s. Om deze uitdagingen het hoofd te bieden, integreren autofabrikanten steeds vaker thermische beheersystemen in hun EV-ontwerpen.

Klik hier voor het Premium rapport:

https:// www.marketresearchfuture.com/sample_request/5728

Concurrentie

Mahle, Robert Bosch, Calsonic Kansei, CapTherm Systems, Hanon Systems, Continental, VOSS Automotive, Valeo, GenTherm, DANA, Samsung SDI en LG Chem zijn belangrijke fabrikanten in de wereldwijde industrie van thermische beheersystemen voor autobatterijen.

Bewustwording van emissienormen, subsidies voor de aanschaf van EV’s en de ontwikkeling van thermo-elektrische koelers kunnen de BTMS-markt voor auto’s stimuleren. De stille en betrouwbare aard van thermo-elektrische koelers kan warmte gemakkelijk omzetten in elektriciteit, waardoor EV’s probleemloos kunnen functioneren.

Het vloeibare koelmiddel in deze koelers kan warmte afvoeren tijdens actieve werking en er worden verschillende simulaties uitgevoerd van deze systemen om hun precisie te garanderen. Bovendien kan de verschuiving van verbrandingsmotoren naar elektrische voertuigen in het voordeel van de markt werken. Het BTMS (Battery Thermal Management System) is geïntegreerd in elektrische voertuigen om de levensduur van lithium-ionbatterijcellen te verlengen. De evolutie van elektrische voertuigen in combinatie met strenge normen voor emissiebeheersing kan het verplicht maken om BTMS aan de aandrijflijn te koppelen.

Segmentatie

Op basis van het voertuigtype wordt de markt onderverdeeld in bedrijfsvoertuigen en passagiersvoertuigen. Dit laatste type zal naar verwachting de wereldwijde industrie van thermisch managementsystemen voor auto’s domineren vanwege de populariteit van EV’s en subsidies van landen om de verkoop ervan te garanderen. Aan de andere kant kan het segment bedrijfsvoertuigen een aanzienlijk marktaandeel veroveren door de vraag naar lichte vrachtwagens en bussen die op batterijen rijden.

Op basis van technologie wordt het segment onderverdeeld in thermo-elektrisch, faseveranderingsmateriaal (PCM), luchtsysteem en vloeibaar systeem. De segmenten luchtsysteem en vloeibaar systeem zullen naar verwachting de markt aanvoeren tot het einde van de prognoseperiode.

Qua aandrijving is de markt onderverdeeld in PHEV, BEV, HEV en FCV. Het BEV-segment zal waarschijnlijk de markt aanvoeren. Dit wordt toegeschreven aan de maximale subsidies die voor deze voertuigen worden aangeboden en het toenemende aantal BEV’s dat door autofabrikanten wordt aangeboden. Dalingen in batterijprijzen en kortere oplaadtijden voor batterijen kunnen de vraag van het segment in de wereldwijde BTMS-markt voor auto’s stimuleren.

Blader door de volledige rapportgegevens:

https:// www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-battery-thermal-management-system-market-5728

Regionale analyse

De markt is onderverdeeld in Amerika, Azië-Pacific, Europa en de rest van de wereld. Verwacht wordt dat Azië-Pacific de markt zal domineren tegen het einde van de prognoseperiode als gevolg van overheidsplannen voor elektrische voertuigen. Chinese bedrijven zoals BYD Co. en BAIC Motor Corp. en Japanse bedrijven zoals Nissan en Mitsubishi investeren bijvoorbeeld enorme bedragen in elektrische voertuigen. Stimuleringsmaatregelen voor klanten en de elektrificatie van transportmodi kunnen veelbelovend zijn voor de markt.

Noord- en Zuid-Amerika nemen de tweede positie in op de wereldmarkt voor thermisch managementsystemen voor batterijen. Het gebruik van lithium-ionbatterijen zal naar verwachting de vraag op de markt tijdens de prognoseperiode vergemakkelijken. Onlangs heeft Hyundai Kona Electrics besloten om warmtepompsystemen op te nemen om warmte om te zetten in stroom voor haar EV-rijdende klanten in de VS.

Meest recente rapporten: –

Automotive Smart Display Market@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-smart-display-market-3877

Automotive Digital Instrument Cluster Market@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-digital-instrument-cluster-market-5710

Groene banden markt@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/green-tires-market-6340

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Marktonderzoek Toekomst (Deel van Wantstats Onderzoek en Media Private Limited)

Hudson Street 99,

5Th Floor New York,

NY 10013 Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https: //www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Automotive Battery Thermal Management Market,Automotive Battery Thermal Management Market trend,Automotive Battery Thermal Management Market growth,Automotive Battery Thermal Management Market size,Automotive Battery Thermal Management Market share,Automotive Battery Thermal Management Market insights,Automotive Battery Thermal Management Market outlook