header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Automotive Cyber Security-markt: omvang, aandeel, groei, trends en toekomstverwachting voor de industrie

Jul 17, 2023 5:16 PM ET

Marktvooruitzichten Automotive Cyber Security:

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde Automotive Cyber Security-markt naar verwachting een CAGR van ~18,5 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde vertegenwoordigen van meer dan USD 2,36 miljard in 2022 tot USD 8,94 miljard in 2030. De markt voor cyberbeveiliging in de auto-industrie verwijst naar de maatregelen die worden genomen om voertuigen te beschermen tegen cyberaanvallen en ongeautoriseerde toegang tot gevoelige gegevens of systemen. Met de toenemende connectiviteit van voertuigen met het internet en andere apparaten, is de behoefte aan sterke cyberbeveiligingsmaatregelen van het grootste belang geworden om de veiligheid en privacy van de inzittenden van voertuigen te waarborgen.

De COVID-19 pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de auto-industrie, waaronder de markt voor cyberbeveiliging voor auto’s. De pandemie heeft geleid tot een afname van de vraag naar nieuwe voertuigen, wat ook invloed heeft gehad op de behoefte aan cyberbeveiligingsmaatregelen. Naarmate de wereld zich echter begint te herstellen en de vraag naar nieuwe voertuigen toeneemt, zal de behoefte aan sterke cyberbeveiligingsmaatregelen naar verwachting ook groeien. Met de toenemende adoptie van elektrische en autonome voertuigen is de behoefte aan robuuste cyberbeveiligingsmaatregelen bovendien nog groter.

Klik hier voor het Premiumrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2970

De belangrijkste bedrijven in de Automotive Cyber Security-markt zijn
Intel Corporation (VS)
Escrypt Embedded Systems (Duitsland)
Secunet AG (Duitsland)
Cisco Systems Inc. (VS)
Harman International Industries Inc. (VS)
NNG Software Developing and Commercial LLC. (Hongarije)
Argus Cyber Security (Israël)
Intel Corporation (VS)
NXP Halfgeleiders N.V. (Nederland)
Karamba Security (Israël)

Regionale analyse

De markt voor cyberbeveiliging voor de auto-industrie zal naar verwachting groeien in alle regio’s, waaronder Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Noord-Amerika en Europa zullen naar verwachting het grootste marktaandeel hebben door de aanwezigheid van grote autofabrikanten en technologiebedrijven in deze regio’s. Azië-Pacific zal naar verwachting de hoogste groeisnelheid hebben door de toenemende adoptie van verbonden auto’s en de aanwezigheid van grote autofabrikanten in landen als China, Japan en Zuid-Korea.

Segmentatie van de markt

De wereldwijde markt voor Automotive Cyber Security is onderverdeeld in beveiligingstype, type en toepassing.

Op basis van beveiligingstype: de markt voor cyberbeveiliging voor de auto-industrie is onderverdeeld in de segmenten netwerkbeveiliging, endpointbeveiliging, applicatiebeveiliging, draadloze beveiliging en cloudbeveiliging.

Op basis van types: Gegevens over de automotive cyber security markt is onderverdeeld in personenauto’s en commerciële vrachtwagens op basis van het soort voertuig.

Op basis van toepassingen: de markt voor cyberbeveiliging in de auto-industrie is onderverdeeld in de segmenten telematica, boorddiagnose (OBD), infotainment, communicatiekanalen, aandrijflijn, veiligheidssystemen en overige.

Bekijk de volledige rapportgegevens:

https:// www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-cyber-security-market-2970

Toprapporten: –

LED mistlampenmarkt@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/led-fog-lamp-market-8219

Markt voor slimme mobiliteit@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/smart-mobility-market-10893

Markt voor veiligheid voor de bestuurder@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/driver-safety-market-2007

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Marktonderzoek Toekomst (Deel van Wantstats Onderzoek en Media Private Limited)

Hudson Street 99,

5Th Floor New York,

NY 10013 Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https: //www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Automotive Cyber Security Market,Automotive Cyber Security Market size,Automotive Cyber Security Market share,Automotive Cyber Security Market growth,Automotive Cyber Security Market trends,Automotive Cyber Security Market report,Automotive Cyber Security Market innsights,Automotive Cyber Security Market outlook