header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Automotive infotainment achterbank markt recente trends, toekomstige groei analyse prognoses 2032

Jul 17, 2023 4:38 PM ET

Marktvooruitzichten:

De technologie en software waaruit infotainment voor de achterbank van auto’s bestaat, worden gebruikt om audio- en videoplezier en informatie in voertuigen te bieden. Entertainmentopties voor de achterbank omvatten een verscheidenheid aan multimediaspelers, waaronder dvd, tv en digitale radio. Dit systeem verbetert de passagierservaring door een hoge graad van geluidskwaliteit, een breed touchscreen display, smartphone mirroring en ondersteuning voor praktisch alle soorten entertainmentapparatuur. Entertainment-systemen voor achterin met aanpasbare vouwen, uitstekende video- en audiokwaliteit, een eenvoudige gebruikersinterface en geïntegreerde multimediabronnen zijn verkrijgbaar bij de grootste OEM’s van auto’s. Een voorbeeld hiervan is het “entertainmentsysteem” van Porsche. Een voorbeeld hiervan is het “Back Seat Entertainment” van Porsche, dat beschikt over twee 10-inch TFT-touchscreendisplays met hoge resolutie, een dvd-speler, twee USB-poorten, een SD-kaartpoort, een HDMI-interface en 32 GB intern flashgeheugen.

De belangrijkste drijfveer voor de expansie van de markt voor infotainment achterin de auto is de toename van de wereldwijde vraag naar en verkoop van voertuigen. De vraag naar infotainment voor de achterbank van auto’s op de wereldwijde markt zal naar verwachting worden beïnvloed door de stijgende vraag naar premium functies in personenauto’s, de toenemende interesse van consumenten in entertainment en de stijgende verkoop van luxe auto’s. Over-the-air (OTA) updates voor ingebouwde infotainmentsystemen, het gebruik van MOST-technologie (media-georiënteerd systeemtransport) en geavanceerde technologieën, zoals infotainmentsystemen op basis van OLED, zullen naar verwachting kansen bieden voor spelers die actief zijn op de wereldmarkt tijdens de prognoseperiode.

Klik hier voor het Premiumrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8727

De belangrijkste bedrijven op de markt voor infotainment achterin de auto zijn
Alpine Electronics Inc (Japan)
Continental AG (Duitsland)
Harman International (VS)
Panasonic Corporation (Japan)
Pioneer Electronics (VS)
Denso Corporation (Japan)
Garmin Ltd. (Zwitserland)
KENWOOD Corporation (Japan)
Delphi Automotive PLC (VK)
VOXX Electronics Corp (VS)
Visteon Corporation (VS)

Marktsegmentatie Automotive Infotainment Achterbank:

Automotive Infotainment Achterbank Besturingssysteem Vooruitzichten
QNX
Linux
Microsoft

Automotive Infotainment Achterbank Technologie Types
Multimediaspeler
Navigatiesysteem

Automotive Infotainment Achterbank Eindgebruiker Vooruitzichten
OEM
Aftermarket

De vier grootste producenten van entertainmentsystemen voor achterin de auto op de internationale markt zijn Continental AG, Harman International, Panasonic Corporation en Pioneer Electronics.

Zij houden zich voornamelijk bezig met de ontwikkeling van nieuwe producten en strategische partnerschappen met bedrijven die actief zijn op de Noord-Amerikaanse en Aziatisch-Pacifische auto-elektronicamarkten. Verwacht wordt dat deze ontwikkelingen in de projectieperiode het marktuitbreidingspotentieel zullen stimuleren en de investeringsmogelijkheden van fabrikanten zullen vergroten. De wereldwijde markt voor infotainment achterin de auto zal tijdens de prognoseperiode echter naar verwachting te maken krijgen met groeiproblemen als gevolg van de complexiteit van het ontwerp en de toenemende bezorgdheid over gegevensbeveiliging.

Bekijk de volledige rapportgegevens:

https:// www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-rear-seat-infotainment-market-8727

Regionale analyse :

Wereldwijd zijn er vier divisies van de wereldwijde infotainmentmarkt voor auto’s achterin, namelijk Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Als gevolg van de toegenomen vraag naar personenauto’s en een toename in onderzoek en ontwikkeling door producenten van entertainment achterin de auto, zal Noord-Amerika naar verwachting een aanzienlijk marktaandeel hebben tijdens de prognoseperiode. Dit zal naar verwachting de uitbreiding van het marktaandeel van deze regio voor entertainmentsystemen voor achterin de auto verder stimuleren. De VS is ook een van de grootste producenten van industriële en auto-onderdelen ter wereld, wat naar verwachting de vraag naar infotainment achterin de auto verder zal stimuleren.

Elektronische controllers, modules en sensoren voor auto’s waren in 2016 goed voor 77% van de vraag naar regionale elektronische aftermarket-onderdelen, volgens de Automotive Aftermarket Suppliers Association (AASA). Amerikaanse halfgeleiderbedrijven concentreren zich ook op het creëren van geavanceerde infotainmentsystemen voor voertuigen en op het bedienen van de wereldwijde aftermarket van de auto-industrie. Aan de andere kant zal Europa naar verwachting een consistente groei doormaken als gevolg van stijgende O&O-uitgaven en de groeiende automobielsector.

Meest toonaangevende rapporten: –

Off-Highway Diesel Common Rail Injectiesysteem Markt@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/off-highway-diesel-common-rail-injection-system-market-9573

Markt voor zijruitbeschermers voor auto’s@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-side-window-sunshades-market-10595

Markten voor batterijen@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/batteries-market-1895

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Marktonderzoek Toekomst (Deel van Wantstats Onderzoek en Media Private Limited)

Hudson Street 99,

5Th Floor New York,

NY 10013 Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https: //www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Automotive Rear-Seat infotainment Market,Automotive Rear-Seat infotainment Market size,Automotive Rear-Seat infotainment Market share,Automotive Rear-Seat infotainment Market growth,Automotive Rear-Seat infotainment Market trend,Automotive Rear-Seat infotainment Market outlook