header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De Function as a Service-markt zal naar verwachting USD 11.932,95 miljoen bereiken met een CAGR van 28,9 tot 2027

Jul 17, 2023 4:00 PM ET

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), “Function as a Service Market by User Type, Vertical, Service Type, Deployment, Application, and Region- Forecast 2027, zal de markt tegen het einde van 2027 naar verwachting een waarde van ongeveer USD 11.932,95 miljoen bereiken. De rapporten voorspellen verder dat de markt zal floreren met een robuuste CAGR van meer dan 28,9 tijdens de beoordelingsperiode.

Functie-as-a-Service marktoverzicht:

Function-as-a-Service (FaaS) verwijst naar het nieuwste idee waarbij de server minder bewerkingen uitvoert en minder infrastructuur produceert. Het is een procedure waarbij de cloudservice serverloze applicatieontwikkeling mogelijk maakt en het hele proces afhandelt. Met Function as a service is het haalbaar om te beslissen over de organisatie, omdat dit de beschikbaarheid van de wisselkoersgegevens vergemakkelijkt. Een FaaS-klant voert zijn programmeertaal uit zonder dat hij moeite hoeft te doen om zijn servers op te zetten. De wereldwijde Function as a Service-markt heeft onlangs een enorme expansie laten zien. Het belangrijkste aspect dat een toename in de prestaties van de markt veroorzaakt, is het gemak waarmee het kan worden ingezet, bediend en beheerd.

Bovendien wordt voorspeld dat de groei van de markt in het voorspelde tijdperk zal worden gestimuleerd door de groei van gehoste diensten en de overgang van DevOps naar serverless computing. De function-as-a-service markt wordt aanzienlijk gestimuleerd door aspecten zoals architecturale moeilijkheden en overdraagbaarheid van applicaties tussen verschillende cloudomgevingen. Bovendien biedt de inzet van microservices een kans die de groei van de markt de komende jaren waarschijnlijk zal katalyseren.

Download gratis een PDF-brochure:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3324

Analyse van de concurrentie:

De catalogus voor toonaangevende deelnemers in de wereldwijde Function as a Service-markt bevat spelers zoals:

  • Infosys Limited
  • Amazon Web Services Inc.
  • Tibco Software Inc
  • Dynatrace LLC
  • Internationale Machines Corporation
  • Fiorano Software En Filialen
  • Google Inc
  • Flowgear
  • Manjrasoft BV
  • Microsoft Corporation
  • Rogue Wave Limited
  • SAP
  • Sixsq

Functie als een Service Markt USP behandeld:

Markt Drivers

De groei van de markt wordt toegeschreven aan aspecten zoals een toename in de introductie van nieuwe applicaties, een toename in het gebruik van de applicatie en eenvoudig hergebruik van de code.

Beperkingen van de markt

Aan de andere kant kunnen de verspreiding van de pandemie en de overdraagbaarheid naar de cloud de prestaties van de markt beperken.

Functie-als-dienst-markt COVID-19 Impact

De wereldwijde markt voor Functie-as-a-Service heeft tijdens de pandemie een aantal aanzienlijke tegenslagen gekend, maar tegen het einde van 2020 heeft de markt het tempo weer opgepakt. Met de wereldwijd groeiende vraag zal de wereldwijde markt voor Functie-as-a-service de komende jaren naar verwachting een hoge groei laten zien.

Functie-as-a-Service-marktsegmentanalyse

Van alle typen zal het ontwikkelaargerichte FaaS-segment naar verwachting de leidende positie innemen in de wereldwijde markt voor Function as a Service tijdens de evaluatieperiode. Ontwikkelaars maken steeds meer gebruik van het FaaS-platform voor codering vanwege de kostenbesparende voordelen. Bovendien bieden ze meer toegankelijke technieken voor codering, niet zoals andere monolithische architecturen. Deze diensten hebben wereldwijd bijgedragen aan het marktaandeel van de function-as-a-service markt.

Van alle diensten zal het segment van de automatiserings- en integratieservices naar verwachting de toppositie innemen in de wereldwijde Function-as-a-Servicemarkt tijdens de evaluatieperiode. Voorspeld wordt daarentegen dat de microservice monitoring- en beheerservice de grootste groei zal vertonen tijdens de evaluatieperiode. Bedrijven zullen verschillende servicetypes nodig blijven hebben om hen te helpen bij het beheren van verschillende platforms en het verbeteren van microservices, wat de groei van de markt in de komende jaren waarschijnlijk zal stimuleren.

Van alle implementatiemodellen wordt voorspeld dat het segment voor publieke cloudimplementatie de toppositie zal innemen in de wereldwijde Function as a Service-markt in het voorspelde tijdperk. Daarentegen wordt verwacht dat het segment van de hybride cloud-implementatiestrategie de hoogste groeisnelheid zal laten zien tijdens de evaluatieperiode. Snellere implementatie en gemakkelijke toegang worden beschouwd als de belangrijkste parameters die de groei van het publieke cloudsegment ondersteunen. Bovendien zal de toegenomen behoefte aan flexibiliteit, betrouwbaarheid en schaalbaarheid de groei van het segment in de komende jaren waarschijnlijk katalyseren.

Van alle eindgebruikers zal het segment gezondheidszorg naar verwachting de komende jaren de toppositie innemen in de wereldwijde Function as a Service-markt. Factoren zoals lagere kosten, medisch onderzoek, verbeterd gegevensgebruik en de stijgende vraag naar betere gezondheidszorg over de hele wereld worden beschouwd als de belangrijkste parameters die de groei van het segment ondersteunen. Daarnaast wordt ook verwacht dat de verbetering van de levenskwaliteit de prestaties van het segment tijdens de evaluatieperiode zal stimuleren.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (100 pagina’s) over de Function as a Service-markt:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/function-as-a-service-market-3324

Functie-as-a-Service-markt regionale analyse:

De wereldwijde Function as a Service-markt wordt geanalyseerd voor vijf belangrijke geografische gebieden: Azië-Pacific, Noord-Amerika, Europa, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten & Afrika.

Volgens de analyserapporten van MRFR heeft de Noord-Amerikaanse regio de toppositie in de wereldwijde markt voor Function as a Service in het jaar 2020 veiliggesteld. Het rapport verwacht verder dat de regionale markt aanzienlijk zal groeien met een robuuste CAGR van ongeveer 13 tijdens de beoordelingsperiode. De groei van de regionale markt is te danken aan aspecten zoals de kosteneffectieve aard en de vooruitgang in technologie in de regio. Bovendien is de hoge beschikbaarheid van de belangrijkste spelers een andere cruciale parameter die de prestaties van de regionale markt ondersteunt.

De regionale functie-als-service-markt in Azië-Pacific zal naar verwachting de komende jaren het hoogste groeipercentage laten zien. MRFR verwacht dat de markt aanzienlijk zal groeien tijdens de evaluatieperiode met een CAGR van ongeveer 4%. De groei van de regionale markt is te danken aan aspecten als de groeiende bevolking, de toepassing van cloud-technologie en de ontwikkeling in veel sectoren na de pandemie.

Gerelateerde rapporten:

M2M-communicatiemarkt zal naar verwachting 27,41 miljard USD bereiken met een AGR van 8,32 in 2030

De markt voor gegevenscodering zal naar verwachting een waarde bereiken van 38,5 miljard USD in 2030, met een groei van 16,3 AGR.

Cloud Robotics-markt zal naar verwachting USD 15,36 miljard verdienen in 2032, met een CAGR van 23,20%.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak datagestuurde beslissingen met Wantstats.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

ContactMarket Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  function as a service market,function-as-a-service market,function as a service (faas) market,function as a service market analysis,function-as-a-service (faas) market,function as a service market growth