header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De hydrocultuurmarkt groeit met een CAGR van ~20,3 y 2022 tot 2030 De sector bloeit wereldwijd met de belangrijkste spelers

Jul 17, 2023 8:00 PM ET

Hydroponics Marktonderzoek Future Insights

De omvang vande hydrocultuurmarkt werd in 2022 geschat op USD 2,5 miljard. De hydrocultuurmarkt zal naar verwachting groeien van USD 3,007 miljard in 2023 tot USD 9,11 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 20,3 tijdens de prognoseperiode (2023 – 2030).

De hydrocultuurmarkt verwijst naar de industrie die zich bezighoudt met het kweken van planten in een bodemloos systeem, waarbij planten worden gekweekt in voedselrijke wateroplossingen. Het is een landbouwmethode die een gecontroleerde en efficiënte plantengroei mogelijk maakt door de noodzakelijke voedingsstoffen rechtstreeks aan de plantenwortels te leveren. Hydroponics-systemen kunnen in verschillende omgevingen worden gebruikt, waaronder commerciële kassen, binnenboerderijen en tuinieren thuis. De COVID-19 pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de hydrocultuurmarkt. De lockdown maatregelen en verstoringen in de voedselvoorzieningsketen benadrukten het belang van lokale en duurzame voedselproductie. Dit leidde tot een toegenomen interesse in binnenkweek en hydrocultuur als middel om een constante aanvoer van verse producten te garanderen. De pandemie versnelde ook het gebruik van e-commerce en directe verkoopkanalen.

Gratis proefexemplaar – Krijg toegang tot een gratis exemplaar van ons rapport om de inhoud en inzichten te verkennen.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn Signify Holdings, American Hydroponics, Argus Control Systems, Grobo, Heliospectra AB, Logiqs B.V, Scotts Miracle Gro, Hydrodynamics International, American Hydroponics en LumiGrow.

Markt segmentatie

De wereldwijde hydrocultuurmarkt is onderverdeeld in type, input en apparatuur.

Gebaseerd op Type: Aggregaatsysteem en Vloeibare hydrocultuur

Gebaseerd op Input: Groeimedia, Voedingsstoffen en Andere

Gebaseerd op apparatuur: HVAC, irrigatiesysteem, LED kweeklampen en andere

Regionale analyse

Noord-Amerika is een van de leidende markten voor hydrocultuur, gedreven door de grote vraag naar lokaal geteelde en pesticidevrije producten. De VS en Canada zijn sterk vertegenwoordigd in de hydrocultuurindustrie, met een aanzienlijk aantal commerciële kassen en binnenboerderijen. Europa is een andere prominente markt voor hydroponie, gedreven door de focus op duurzame landbouw en de behoefte aan productie het hele jaar door. Landen als Nederland, Spanje en het Verenigd Koninkrijk zijn toonaangevend in hydroponics technologie en commerciële schaalvergroting.

De hydrocultuurmarkt in de regio Azië-Pacific maakt een snelle groei door, aangedreven door de toenemende bevolking, verstedelijking en beperkte landbouwgrond. Landen als China, Japan en Australië investeren in verticale landbouw en hydrocultuur om de voedselzekerheid te vergroten en hogere gewasopbrengsten te realiseren. In Latijns-Amerika wint hydrocultuur aan populariteit als levensvatbare oplossing voor landbouwuitdagingen, waaronder waterschaarste en beperkte beschikbaarheid van land.

Landen als Mexico, Brazilië en Chili zien de toepassing van hydroponie toenemen, vooral in stedelijke gebieden. De markt voor hydrocultuur in het Midden-Oosten en Afrika groeit als gevolg van waterschaarste en barre klimatologische omstandigheden in veel gebieden. Landen als de Verenigde Arabische Emiraten, Saoedi-Arabië en Zuid-Afrika investeren in hydrocultuur om zelfvoorzienend te worden op het gebied van voedsel en minder afhankelijk te worden van geïmporteerde producten.

Blader door het rapport – Ontdek de inhoud van het rapport, de secties en de belangrijkste inzichten door door de gedetailleerde informatie te bladeren.

Gerelateerd rapport


Onderzoeksrapport informatie over de markt voor oliezaden per categorie (conventioneel, genetisch gemodificeerd), per type oliezaad (sojabonen, zonnebloemzaad, katoenzaad, canolazaad), per biotechnologische eigenschap (resistent tegen insecticiden, tolerant voor herbiciden) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030.

Agrochemicals Market Research Report Information Per Type (Pesticiden en Meststoffen), Per Producttype (Kaliumhoudend, Stikstofhoudend en Fosfaathoudend), Per Gewastype (Graangewassen, Handelsgewassen, Plantagegewassen en Tuinbouwgewassen) en Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2030.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.comFollow Ons: LinkedIn | Twitter

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Follow Us: LinkedIn | Twitter
Keywords:  Hydroponics Market,Hydroponics Market Size,Hydroponics Market Share,Hydroponics Market Trend,Hydroponics Market Analysis,Hydroponics Market Growth,Hydroponics Market Outlook,Hydroponics Market Overview