header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De Infrastructure-as-a-Service-markt zal naar verwachting 119,82 miljard USD bereiken met een AGR van 24,10 in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Jul 17, 2023 8:00 PM ET

Marktoverzicht:

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), “Infrastructure as a Service Market Information By Solution, By Deployment Type, By End Users, and Region – Forecast till 2030″, zou de Infrastructure as a Service-markt kunnen groeien met een snelheid van 24,10 etween 2022 and 2030. De marktomvang zal tegen het einde van het jaar 2030 ongeveer 119,82 miljard USD bedragen.

Marktsynopsis:

Infrastructure as a Service (IaaS) verwijst naar een cloud computing-model waarbij gebruikers toegang hebben tot gevirtualiseerde computerbronnen via het internet en deze kunnen beheren. In dit model is de serviceprovider verantwoordelijk voor het onderhoud van de onderliggende infrastructuur, waaronder servers, opslag en netwerken, terwijl de gebruikers controle hebben over besturingssystemen, toepassingen en gegevens. IaaS biedt bedrijven schaalbaarheid, flexibiliteit en kostenefficiëntie, zodat ze de kosten en complexiteit van het bouwen en beheren van hun eigen fysieke infrastructuur kunnen vermijden.

IaaS wordt toegepast in verschillende sectoren en use cases. Bedrijven maken gebruik van IaaS om websites en webapplicaties te hosten, grote gegevens op te slaan en te analyseren, virtuele desktops te draaien en ontwikkel- en testomgevingen te ondersteunen. Het biedt de basis voor het bouwen van cloud-gebaseerde oplossingen en stelt organisaties in staat zich te richten op hun kerncompetenties zonder zich zorgen te maken over de aanschaf van hardware, onderhoud en schaalbaarheid. IaaS is met name gunstig voor starters en kleine bedrijven omdat het een kosteneffectieve manier biedt om toegang te krijgen tot bedrijfsinfrastructuur en -middelen.

Klik hier voor het Premium-rapport:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5910

Concurrentielandschap van de markt:

De toonaangevende bedrijven in de Infrastructure as a Service (IaaS)-industrie zijn onder andere.

  • Medtronic Inc
  • Abbott Laboratories
  • Stryker Corporation
  • DePuy Synthes
  • Braun Melsungen AG
  • NuVasive, Inc
  • Zimmer Biomet
  • Orthofix
  • Globus Medical.

April 2023:

Medtronic Inc, een toonaangevend bedrijf op het gebied van medische technologie, heeft aangekondigd IaaS te gaan gebruiken voor zijn digitale gezondheidsplatform. Door gebruik te maken van IaaS wil Medtronic de schaalbaarheid en flexibiliteit van zijn platform vergroten, waardoor zorgverleners efficiënter toegang krijgen tot digitale gezondheidsoplossingen en deze efficiënter kunnen gebruiken. Deze ontwikkeling laat de groeiende toepassing van IaaS in de gezondheidszorg zien om digitale transformatie mogelijk te maken en de patiëntenzorg te verbeteren.

Koop dit rapport (100 pagina’s PDF met inzichten, grafieken, tabellen en afbeeldingen):
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=5910

Behandelde markt USP:

Marktdrivers:

De drijvende factoren voor de Infrastructure as a Service (IaaS) markt zijn onder andere de toenemende vraag naar schaalbare en flexibele computing resources, de toenemende adoptie van cloud-native applicaties en de behoefte aan kostenoptimalisatie in IT-infrastructuur. Bedrijven in verschillende sectoren hebben een schaalbare infrastructuur nodig om groeiende datavolumes en onvoorspelbare workloads aan te kunnen. IaaS biedt de flexibiliteit om resources op basis van de vraag op- of af te schalen en zorgt zo voor optimale prestaties en kostenefficiëntie. Bovendien stimuleert de verschuiving naar cloud-native toepassingen, die zijn ontworpen om de voordelen van cloud computing te benutten, de vraag naar IaaS. Cloud-native toepassingen vereisen een schaalbare en elastische infrastructuur, die IaaS-platforms bieden. Bovendien willen organisaties de kosten van de IT-infrastructuur en de operationele complexiteit verminderen door gebruik te maken van het pay-as-you-go model van IaaS, waardoor investeringen in hardware en onderhoud overbodig worden.

Beperkingen in de markt:

Een marktbeperking voor de Infrastructure as a Service (IaaS)-markt is de bezorgdheid over gegevensbeveiliging en privacy. Omdat bedrijven vertrouwen op cloudinfrastructuur en hun gevoelige gegevens toevertrouwen aan serviceproviders, is er behoefte aan robuuste beveiligingsmaatregelen ter bescherming tegen datalekken en ongeautoriseerde toegang. Organisaties moeten de beveiligingscontroles en compliance-standaarden die IaaS-aanbieders implementeren zorgvuldig evalueren om gegevensbescherming te garanderen. Daarnaast kunnen de kosten voor gegevensoverdracht en de netwerklatentie uitdagingen vormen voor bepaalde toepassingen die real-time gegevensverwerking vereisen of hoge eisen stellen aan de bandbreedte. Organisaties moeten rekening houden met de mogelijke beperkingen van IaaS op het gebied van gegevensoverdracht en latentie om optimale prestaties voor hun toepassingen te garanderen.

COVID 19-analyse:

De COVID-19 pandemie had een aanzienlijke impact op de Infrastructure as a Service (IaaS)-markt. Toen bedrijven overschakelden op werken op afstand en virtuele activiteiten, nam de vraag naar cloudinfrastructuur en IaaS-oplossingen toe. Organisaties hadden een schaalbare en flexibele infrastructuur nodig om teams op afstand te ondersteunen en bedrijfscontinuïteit te garanderen. IaaS-platforms boden naadloze toegang op afstand tot computerresources, samenwerkingstools en gegevensopslag, waardoor werken op afstand werd vergemakkelijkt en dienstverlening op afstand mogelijk werd. Na de pandemie zal de IaaS-markt naar verwachting blijven groeien omdat bedrijven de voordelen van cloudinfrastructuur erkennen op het gebied van flexibiliteit, schaalbaarheid en kostenoptimalisatie. De pandemie versnelde de invoering van cloudcomputing en organisaties zullen waarschijnlijk blijven investeren in IaaS om hun initiatieven op het gebied van digitale transformatie en werken op afstand te ondersteunen.

Ontvang de volledige rapportgegevens:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/infrastructure-as-a-service-market-5910

Marktsegmentatie:

Naar oplossing

Per oplossing in de markt omvat Managed Hosting Services, Storage As A Service, High-Performance Computing As A Service, Disaster Recovery As A Service, en anderen.

Inzetbaarheidstype

Het type installatie op de markt omvat publieke cloud, private cloud en hybride cloud

Per eindgebruiker

Per eindgebruiker in de markt omvat het MKB en grote ondernemingen IT & Telecom, BFSI, Gezondheidszorg, Retail en E-commerce, Overheid & Defensie, en anderen

Regionaal inzicht

Noord-Amerika domineert de IaaS-markt door de aanwezigheid van grote cloudproviders en geavanceerde technologische infrastructuur. De regio heeft een goed gevestigd cloud computing ecosysteem, met prominente spelers zoals Amazon Web Services (AWS), Microsoft Azure en Google Cloud Platform (GCP) die robuuste IaaS-oplossingen aanbieden. De sterke nadruk in Noord-Amerika op digitale transformatie, in combinatie met de hoge adoptie van clouddiensten in verschillende sectoren, stimuleert de groei van de IaaS-markt. Daarnaast dragen de sterk ontwikkelde IT-infrastructuur van de regio en gunstige overheidsinitiatieven ter ondersteuning van cloudadoptie verder bij aan de marktdominantie.

Europa is ook een belangrijke markt voor IaaS, gedreven door de toenemende vraag naar schaalbare en flexibele computerbronnen. Europese landen, waaronder het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk en Nederland, hebben een toename gezien in het gebruik van de cloud in sectoren zoals productie, gezondheidszorg en financiële diensten. De strenge regelgeving in de regio op het gebied van gegevensbescherming, zoals de General Data Protection Regulation (GDPR), heeft de behoefte aan een veilige en compliant cloudinfrastructuur aangewakkerd, wat heeft geleid tot de groei van de IaaS-markt. Bovendien wordt verwacht dat de focus van de Europese Unie op digitale transformatie en initiatieven zoals het European Cloud Initiative en het Gaia-X-project de toepassing van IaaS-oplossingen in de regio zullen versnellen.

Blader door de Japanse versie van de Infrastructure as a Service-markt

Meest recente rapporten: –

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Infrastructure as a Service Market,Infrastructure as a Service Market Size,Infrastructure as a Service Market Share,Infrastructure as a Service Market Growth,Infrastructure as a Service Market Demands,Infrastructure as a Service,Infrastructure as a Service Industry