header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor bedrijfssoftware zal tegen 2030 naar verwachting USD 625,2 miljard bereiken met een gezonde CAGR van 9,50%.

Jul 17, 2023 4:00 PM ET

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), “Enterprise Software Market, By Type, Vertical, Organization Size, and Region- Forecast 2030″, zal de markt tegen het einde van 2030 naar verwachting een waarde van ongeveer 625,2 miljard dollar vertegenwoordigen. De rapporten voorspellen verder dat de markt zal floreren met een robuuste CAGR van meer dan 9,50 tijdens de beoordelingsperiode.

Overzicht van de markt voor bedrijfssoftware:

Bedrijfssoftware wordt gebruikt om de efficiëntie en productiviteit te verhogen. Het wordt gebruikt door organisaties van alle groottes, zoals groot, middelgroot en klein, in verschillende industriële sectoren. Telecom, financiën, detailhandel, reclame, media, medisch en productie zijn enkele van de eindgebruiksectoren. Met de groei van de wereldwijde kennis en concurrentie op het gebied van bedrijfssoftware bereikt de wereldwijde markt nieuwe niveaus. De industrie is de laatste jaren getuige geweest van verschillende technologische ontwikkelingen. De markt heeft ook te maken gehad met een brede adoptie van nieuwe software die af en toe van kracht wordt. Het belangrijkste aspect dat de groei van de markt voor bedrijfssoftware veroorzaakt, zijn de groeiende technologiegedreven projecten en verbeterende IT-budgetten in organisaties over de hele wereld. De technologische tendens in de richting van het stimuleren van bedrijfsstandaarden, normen en toegankelijkheid van gegevens zal naar verwachting leiden tot een focus op datacentrische oplossingen. Er wordt ook voorspeld dat dit de groei van de markt voor bedrijfssoftware tijdens de evaluatieperiode zal beïnvloeden. Bedrijfssoftware verhoogt de nauwkeurigheid en verhoogt de nettoproductiviteit van een bedrijf, waardoor het gebruik van deze software wereldwijd toeneemt. Bedrijfssoftware wordt onderverdeeld in business intelligence, web conferencing collaboration, customer relationship management software, enterprise planning system, supply chain management en enterprise resource planning. CRM-software helpt bedrijven met een consistente boodschap over klantinzichten door de meest actuele gegevens over een lead op te bouwen. Bovendien wordt verwacht dat de grootschalige goedkeuring voor de IT-projecten van verschillende bedrijven de groei van de markt in het evaluatietijdperk zal katalyseren.

Download gratis een PDF-brochure:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2442

Analyse van de concurrentie:

De lijst van prominente deelnemers op de wereldwijde markt voor bedrijfssoftware omvat spelers zoals:

  • Com, Inc. (VS)
  • Microsoft Corporation (VS)
  • P. (VS)
  • VMware, Inc. (V.S.)
  • Symantec Corporation (Verenigde Staten)
  • A. Technologies, Inc. (Verenigde Staten)
  • Oracle Corporation (Verenigde Staten)
  • IBM Corporation (Verenigde Staten)
  • EMC Corporation (Verenigde Staten)
  • Sap Se (Duitsland)

Behandelde markt USP:

Marktstuwers voor bedrijfssoftware

De wereldwijde markt voor bedrijfssoftware heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt, onder andere door de behoefte aan een goede klantervaring, een toename in digitalisering en marketing via sociale media.

Beperkingen van de markt:

Aan de andere kant kunnen de hoge implementatiekosten de groei van de markt beperken.

COVID-19 Impact

De wereldwijde gezondheidscrisis in de vorm van COVID-19 heeft een enorme impact gehad op de meeste industriële sectoren over de hele wereld. De reisbeperkingen en sociale afstandsnormen die door regeringen over de hele wereld werden opgelegd, hebben geleid tot een enorme verstoring van de toeleveringsnetwerken. Net als alle andere marktsectoren werd ook de wereldwijde markt voor bedrijfssoftware tijdens de pandemie geconfronteerd met een aantal onverwachte uitdagingen. Aan de andere kant trok de wereldwijde markt voor bedrijfssoftware tegen het einde van 2020 weer aan, gezien de snelle adoptie van deze software. Nu alle financiële en industriële activiteiten wereldwijd weer normaal verlopen, wordt verwacht dat de wereldwijde markt voor bedrijfssoftware de komende jaren aanzienlijk zal groeien.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (100 pagina’s) over de markt voor bedrijfssoftware :
https://www.marketresearchfuture.com/reports/enterprise-software-market-2442

Segmentanalyse van de markt voor bedrijfssoftware

Van alle typen zal het segment voor supply chain management naar verwachting de toppositie innemen op de wereldwijde markt voor bedrijfssoftware tijdens de evaluatieperiode. De belangrijkste reden voor de groei van het segment is de cloudgebaseerde Supply Chain Management (SCM)-oplossingen die door organisaties worden gebruikt om nieuwe digitale bedrijfsmodellen mogelijk te maken om de supply chain en winstgevendheid sneller te stimuleren door de kosten te verlagen. Cloud-gebaseerde SCM-applicaties zijn ontwikkeld om te kunnen inspelen op de eisen van wereldwijd verspreide partners en leveranciers, waardoor het bedrijf sneller kan reageren op vragen uit de markt.

Van alle organisatiegroottes zal het segment van grote ondernemingen naar verwachting de leidende positie innemen op de wereldwijde markt voor bedrijfssoftware tijdens de evaluatieperiode. De belangrijkste reden voor de groei van het segment zijn de toenemende investeringen in de ontwikkeling en centralisatie van IT-infrastructuur door grote IT-bedrijven.

Voorspeld wordt dat van alle eindgebruikerssectoren het bankwezen, de financiële dienstverlening en de verzekeringssector de komende jaren de toppositie op de wereldwijde markt voor bedrijfssoftware zullen innemen. de groeiende communicatie-overhead is de belangrijkste reden voor de groei van het segment. Bedrijven en BFSI segmenten vullen cloud service providers aan in vergelijking met andere eindgebruiksectoren van wereldwijde bedrijfssoftware in het evaluatietijdperk.

Regionale analyse van de markt voor bedrijfssoftware:

De wereldwijde markt voor bedrijfssoftware wordt geanalyseerd in vijf grote regio’s: Azië-Stille Oceaan, Latijns-Amerika, Noord-Amerika, Europa en het Midden-Oosten & Afrika.

Volgens de analyserapporten van MRFR wordt voorspeld dat de Noord-Amerikaanse regio de wereldwijde markt voor bedrijfssoftware zal domineren tijdens de evaluatieperiode. De regio heeft de VS en Canada als belangrijkste groeibijdragers. De trend met betrekking tot big data analytics is het belangrijkste aspect dat zorgt voor een toename in de groei van de regionale markt. Daarnaast is het gebruik van cloud computing-diensten een andere belangrijke parameter die de groei van de regionale markt in de beoordelingsperiode ondersteunt. Bovendien zullen aspecten zoals de introductie van moderne technologie, de opkomst van verbeterde & faciliteiten en snel groeiende cloud computing-programma’s de groei van de regionale markt in de komende jaren waarschijnlijk stimuleren.

Ga voor korting naar
https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2442

De regionale Aziatisch-Pacifische markt voor bedrijfssoftware zal naar verwachting de snelste groei vertonen tijdens de beoordelingsperiode. De grote vraag naar bedrijfsanalyses is de belangrijkste reden voor de groei van de regionale markt. Bovendien is de vraag naar intelligentietoepassingen een andere parameter die de groei van de regionale markt in de beoordelingsperiode stimuleert.

Gerelateerde rapporten:

VSAT-markt voor ondernemingen zal naar verwachting USD 14,39 miljard bereiken met een AGR van 9,24 tegen 2032

De markt voor Analytics-as-a-Service zal naar verwachting USD 40,1 miljard bereiken met een AGR van 27,82 tegen 2032

De omzet van deBIM-softwaremarkt zal tegen 2032 de 25,61 miljard dollar overtreffen: Een overzicht van de industrie

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt van diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak datagestuurde beslissingen met Wantstats.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

ContactMarket Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  enterprise asset management software market,enterprise asset management software market size,enterprise software market,enterprise software market size,enterprise application software market,cloud enterprise application software market,enterprise social software market,enterprise software market trends,global enterprise software market,enterprise market research software,education enterprise resource planning erp software market,enterprise software market size 2023,enterprise collaboration software market size,enterprise content management software market share analysis,healthcare enterprise software market,enterprise software market research,enterprise software market share,enterprise content management software market,scm enterprise software market,enterprise search software market