header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor biowetenschappelijke en analytische instrumenten zal tegen 2032 een omvang van 133,2882929 miljard dollar bereiken met 7,00 AGR 2023-2032 | MRFR

Jul 17, 2023 4:59 PM ET

Onderzoeksrapport over de markt voor Life Science & Analytische instrumenten: Informatie per type (microscopie, chromatografie, celtelling, spectroscopie, PCR, elektroforese, flowcytometrie, centrifuges, next-generation sequencing, andere), per toepassing (klinische en diagnostische toepassingen, onderzoekstoepassingen, andere), per eindgebruiker (farmaceutische en biotechnologische bedrijven, ziekenhuizen en diagnostische laboratoria, andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Volgens de analyse van MRFR zal de omvang van de markt voor biowetenschappelijke en analytische instrumenten naar verwachting groeien van 77,575 miljard dollar in 2023 tot 133,2882929 miljard dollar in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 7,00 tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

Biowetenschappen is een tak van wetenschap die levende organismen en hun interacties met elkaar en hun omgeving bestudeert. Het omvat verschillende gebieden zoals biologie, biochemie, genetica, fysiologie en ecologie. Biowetenschappelijk onderzoek is cruciaal voor het begrijpen van ziekten, het ontwikkelen van nieuwe medicijnen en het verbeteren van de menselijke gezondheid.

Analytische instrumenten zijn apparaten die worden gebruikt om verschillende kenmerken van biologische, chemische en fysische stoffen te analyseren en te meten. Deze instrumenten worden gebruikt door onderzoekers en wetenschappers op verschillende gebieden zoals farmaceutica, biotechnologie en academisch onderzoek.

Download gratis PDF-brochurevoorbeelden @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/825

De COVID-19 pandemie had een aanzienlijke impact op de markt voor biowetenschappelijke en analytische instrumenten. In het beginstadium van de pandemie was er een tekort aan belangrijke benodigdheden en reagentia die gebruikt worden bij COVID-19-tests, wat uitdagingen opleverde voor bedrijven in de markt voor biowetenschappelijke en analytische instrumenten. Veel bedrijven draaiden echter snel bij om aan de vraag naar COVID-19 testen en onderzoek te voldoen door nieuwe producten te ontwikkelen en de productie van bestaande producten op te schalen.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • PerkinElmer Inc. (VS)
  • General Electric Company (VS)
  • Danaher (VS)
  • Thermo Fisher Scientific (VS)
  • Agilent Technologies Inc. (VS)
  • Qiagen (Duitsland)
  • Shimadzu Corporation (Japan)
  • Becton Dickinson and Company (VS)
  • Merck KGAA (Duitsland)

Markt Segmentatie

De markt voor biowetenschappelijke en analytische instrumenten is onderverdeeld in type, toepassing en eindgebruiker.

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in microscopie, chromatografie, celtelling, spectroscopie, PCR en elektroforese.

Op basis van de toepassing is de markt onderverdeeld in klinische en diagnostische toepassingen en onderzoekstoepassingen.

Op basis van de eindgebruiker is de markt onderverdeeld in farmaceutische en biotechnologische bedrijven en ziekenhuizen en diagnostische laboratoria.

Regionale analyse

Noord-Amerika is momenteel de grootste regio voor de markt van biowetenschappelijke en analytische instrumenten. De regio is de thuisbasis van veel van de toonaangevende bedrijven in de life science en analytische instrumentenindustrie, evenals een groot aantal onderzoeksinstellingen en academische centra.

Vooral de Verenigde Staten leveren een belangrijke bijdrage aan de groei van de markt voor life science en analytische instrumenten in Noord-Amerika. Het land heeft een grote biotechnologische industrie, die wordt ondersteund door overheidsinvesteringen in onderzoek en ontwikkeling, en een sterke farmaceutische industrie. Daarnaast hebben de Verenigde Staten een goed gevestigd regelgevend kader voor de goedkeuring van nieuwe medicijnen en medische hulpmiddelen, wat heeft geholpen om de innovatie in de industrie te stimuleren.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (78 pagina’s) over Life Science & analytische instrumenten: https://www.marketresearchfuture.com/reports/life-science-analytical-instruments-market-825

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Chromatografiesystemen Marktinformatie, per type (gaschromatografie, vloeistofchromatografie en andere), per eindgebruiker (farmaceutische en biotechnologische industrie, ziekenhuis- en onderzoekslaboratoria, landbouw- en voedingsindustrie en andere) – Prognose tot 2030

Onderzoeksrapportover de markt voor Drug Discovery Services Informatie per type geneesmiddel (kleine moleculegeneesmiddelen, biologische geneesmiddelen), per type (DMPK, farmaceutische diensten, andere), per therapeutisch gebied (oncologie, andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030.

OnderzoeksrapportCryogene diepvriezers Markt informatie per producttype (Tunnelvriezer, IQF-vriezer, Dompelvriezer, Spiraalvriezer en anderen), per toepassing (bedrijfslaboratoria, ziekenhuizen en bloedcentra, universiteiten en onderzoeksinstellingen en anderen), per eindgebruiker (voeding en dranken, medisch en gezondheidszorg, farmaceutica, chemicaliën en anderen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]
Keywords:  Life Science & Analytical Instruments Market,Life Science & Analytical Instruments Market trends,Life Science & Analytical Instruments Market Size,Life Science & Analytical Instruments Market Share,Life Science & Analytical Instruments Market growth,Life Science & Analytical Instruments Market Demand,Life Science & Analytical Instruments Market Forecast,Life Science & Analytical Instruments Market Analysis,Life Science & Analytical Instruments Market Insights