header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor draadloze connectiviteit zal naar verwachting 220 miljard USD bereiken, met een CAGR van 16 van 2022 tot 2030

Jul 17, 2023 4:16 PM ET

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor draadloze connectiviteit naar verwachting een CAGR van 16rom 2022 tot 2030 registreren en tegen 2030 een waarde van meer dan 220 miljard USD vertegenwoordigen.

De wereldwijde markt voor draadloze connectiviteit verwijst naar de markt voor draadloze communicatietechnologieën en -oplossingen waarmee apparaten en systemen draadloos met elkaar kunnen worden verbonden en communiceren. Factoren die de groei van de wereldwijde markt voor draadloze connectiviteit stimuleren, zijn onder andere de toenemende vraag naar verbonden apparaten, de groeiende toepassing van IoT-toepassingen in verschillende sectoren, de behoefte aan snelle en betrouwbare draadloze communicatie, de vooruitgang in draadloze technologieën zoals 5G en de opkomst van slimme steden en verbonden infrastructuur.

De COVID-19 pandemie had aanzienlijke gevolgen voor de wereldwijde markt voor draadloze connectiviteit. De pandemie leidde tot een toename van werk op afstand, leren op afstand en telegezondheidsdiensten. Dit deed de vraag naar draadloze connectiviteit toenemen, omdat individuen en organisaties in grote mate afhankelijk waren van internetconnectiviteit om thuis te communiceren, samen te werken en toegang te krijgen tot diensten. De behoefte aan snelle en betrouwbare draadloze connectiviteit werd cruciaal tijdens de pandemie.

Ontvang een gratis voorbeeld van een PDF-brochure:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2148

Draadloze connectiviteitsmarkt belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • Cisco Systems Inc
  • STMicro-elektronica NV
  • Texas Instruments Inc.
  • Intel Corporation
  • Microchip Technologie Inc.
  • NXP Halfgeleiders
  • AT & T Inc.
  • QUALCOMM Inc.
  • Cypress Halfgeleider Corporation
  • Renesas Electronics Corporation

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (110 pagina’s) over Wireless Connectivity Market:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/wireless-connectivity-market-2148

Segmentatie van de markt

De wereldwijde markt voor draadloze connectiviteit is onderverdeeld in technologie, toepassing en toepassing.

Op basis van de technologie is de markt onderverdeeld in Bluetooth, Wi-Fi en GPS.

Op basis van de toepassing is de markt onderverdeeld in controleapparaten, gateways en cloud.

Op basis van de toepassing is de markt onderverdeeld in gezondheidszorg, auto-industrie en consumentenelektronica.

Regionale analyse

Noord-Amerika is van oudsher de grootste regio in de wereldwijde markt voor draadloze connectiviteit. De regio loopt voorop in de technologische vooruitgang en heeft een hoge adoptiegraad van draadloze connectiviteitsoplossingen in verschillende industrieën.

Noord-Amerika heeft een gevestigde infrastructuur voor draadloze connectiviteit, waaronder een wijdverspreide dekking van cellulaire netwerken, uitgebreide Wi-Fi-netwerken en een hoge mate van internetpenetratie. Deze infrastructuur vergemakkelijkt de inzet en het gebruik van draadloze connectiviteitsoplossingen in industrieën en huishoudens.

Koop nu het eersteklas onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=2148

Bovendien heeft de regio een sterke consumentenmarkt voor smartphones, tablets en andere verbonden apparaten, wat de vraag naar draadloze connectiviteit stimuleert. Noord-Amerika heeft ook een voortrekkersrol gespeeld bij de invoering van IoT, waarbij verschillende industrieën gebruik maken van IoT-toepassingen om de efficiëntie en productiviteit te verbeteren.

Gerelateerde rapporten:

  • Fiber Management Systems Market Research Report Information Per Component (Hardware, Software, en Diensten), Per Kabeltype (Single Mode en Multi-mode), Per Eindgebruiker (Telecommunicatie, Gezondheidszorg, Onderwijs, Overheid, Smart City, en Anderen), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032
  • Digital Workspace Market Research Report Information Per Component (Solution, Services), Per Organisatiegrootte (MKB, Grote Ondernemingen), Per Deployment Model (Cloud, On-premise), Per Vertical (BFSI, IT & Telecommunicatie, Retail & E-commerce, Gezondheidszorg, Productie, Overheid & Publieke Sector, Anderen), Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten & Afrika, en Zuid-Amerika) – Forecast tot 2032
  • Sub 6GHZ PTP en PTMP eigen marktonderzoeksrapport: Informatie per type oplossing (draadloze breedbandsystemen, microgolfsystemen, systemen voor vaste draadloze toegang (FWA), Small Cell-oplossingen, mesh-netwerksystemen, access points (AP) voor buitengebruik, andere), per antennetechnologie (oplossingen met één antenne, oplossingen met meerdere ingangen en meerdere uitgangen (MIMO), massieve MIMO-oplossingen), per capaciteit en doorvoer (oplossingen met lage capaciteit, oplossingen met gemiddelde capaciteit, oplossingen met hoge capaciteit) – marktvoorspelling tot 2032.

Blader door meer onderzoeksrapporten overhalfgeleiders en elektronica .

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Wireless Connectivity Market,Wireless Connectivity Market Size,Wireless Connectivity Market Share,Wireless Connectivity Market Trends,Wireless Connectivity Market Growth,Wireless Connectivity Industry,Wireless Connectivity Market Outlook,Wireless Connectivity Trends