header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor homomorfe versleuteling zal tussen 2022 en 2030 een CAGR van 7,2 realiseren en in 2030 ongeveer 303,2 miljoen USD bereiken – Eindrapport van MRFR

Jul 17, 2023 10:00 PM ET

Overzicht van de markt:

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), “Homomorphic Encryption Market Information by Type, By Application, and Region – Forecast till 2030″, zou de Homomorphic Encryption Market kunnen groeien met een snelheid van 7,2 etween 2022 and 2030. De marktomvang zal tegen het einde van het jaar 2030 ongeveer USD 303,2 miljoen bedragen.

Marktsynopsis:

Homomorfe versleuteling is een geavanceerde cryptografische techniek waarmee berekeningen kunnen worden uitgevoerd op versleutelde gegevens zonder dat ontsleuteling nodig is. Met homomorfe versleuteling kunnen gevoelige gegevens worden verwerkt met behoud van privacy, omdat de gegevens tijdens het hele berekeningsproces versleuteld blijven. Deze technologie krijgt steeds meer aandacht op het gebied van gegevensbeveiliging en privacy, omdat het veilige berekeningen en analyses mogelijk maakt zonder de onderliggende gegevens bloot te leggen.

Homomorfe versleuteling vindt toepassingen in verschillende sectoren, waaronder financiën, gezondheidszorg, overheid en cloud computing. Het maakt veilige gegevensuitbesteding, veilig machinaal leren, veilige cloudopslag en veilig delen van gegevens mogelijk. Door berekeningen op versleutelde gegevens toe te staan, kunnen organisaties profiteren van de voordelen van cloud computing en big data analytics en tegelijkertijd de vertrouwelijkheid van gevoelige informatie waarborgen.

Klik hier voor het Premium-rapport:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1144

Concurrentielandschap van de markt:

De toonaangevende bedrijven in de Homomorfe encryptie-industrie zijn onder andere.

  • IBM
  • Microsoft
  • SAP
  • Oracle
  • Intel
  • Google LLC
  • Cosmian Technologie
  • Crypto
  • Experts SAS
  • Duality Technologies Inc.
  • Enveil Inc.
  • Inpher, Inc.
  • Netskope, Inc.
  • Thales Groep

Mei 2023

Microsoft heeft aangekondigd dat het met succes een homomorf encryptiesysteem heeft geïmplementeerd voor zijn Azure cloudplatform. Dankzij deze vooruitgang kunnen gebruikers berekeningen uitvoeren op versleutelde gegevens die zijn opgeslagen in Azure, waardoor de beveiliging en privacy van gevoelige informatie worden verbeterd.

Koop dit rapport (140 pagina’s PDF met inzichten, grafieken, tabellen en afbeeldingen):
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=1144

Behandelde markt USP:

Markt Drivers:

De homomorfe encryptiemarkt wordt gedreven door verschillende factoren. Ten eerste zet de toenemende bezorgdheid over de privacy en veiligheid van gegevens organisaties ertoe aan om geavanceerde versleutelingstechnieken te gebruiken. Ten tweede is er door het toenemende gebruik van cloud computing en big data analytics behoefte aan veilige berekeningen van gevoelige gegevens. Tot slot moedigen strenge overheidsvoorschriften en compliance-eisen het gebruik van homomorfe encryptie aan om vertrouwelijke informatie te beschermen.

Beperkingen op de markt:

De markt voor homomorfe encryptie heeft ook te maken met bepaalde beperkingen. De complexiteit en rekenoverhead die gepaard gaan met homomorfe versleutelingstechnieken beperken de praktische implementatie ervan. Bovendien vormt het gebrek aan bewustzijn en geschoolde professionals in dit domein een uitdaging voor de groei van de markt.

COVID 19-analyse:

De COVID-19 pandemie heeft inderdaad een gemengde impact gehad op de homomorfe encryptiemarkt. Aan de ene kant hebben de toegenomen cultuur van werken op afstand en de toename van online activiteiten de vraag naar veilige oplossingen voor gegevensverwerking en -opslag versneld. Nu meer werknemers op afstand werken en gevoelige gegevens via het internet worden verzonden, maken organisaties zich steeds meer zorgen over de beveiliging van gegevens en privacy. Homomorfe versleuteling, die berekeningen op versleutelde gegevens mogelijk maakt zonder deze te ontsleutelen, biedt een veelbelovende oplossing om gevoelige informatie te beschermen tijdens gegevensverwerking op afstand en cloudopslag. Als gevolg hiervan heeft de pandemie geleid tot een verhoogd bewustzijn van de behoefte aan robuuste encryptietechnologieën, waardoor de vraag naar homomorfe encryptieoplossingen is toegenomen.

Aan de andere kant hebben de economische neergang en budgetbeperkingen waarmee bedrijven tijdens de pandemie werden geconfronteerd, investeringen in geavanceerde encryptietechnologieën, waaronder homomorfe encryptie, vertraagd. Door de onzekerheid rond het bedrijfsklimaat en de kostenbesparende maatregelen die veel organisaties hebben doorgevoerd, is er een voorzichtige aanpak ten aanzien van het invoeren van nieuwe technologieën en het doen van aanzienlijke investeringen. Als gevolg hiervan hebben sommige bedrijven hun plannen voor het implementeren van homomorfe encryptieoplossingen uitgesteld of teruggeschroefd, wat heeft geleid tot een tijdelijke vertraging van de marktgroei.

Verkrijg de volledige rapportgegevens:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/homomorphic-encryption-market-1144

Segmentatie van de markt:

Naar type

Het type omvat Volledig, Additief, Gedeeltelijk en Multiplicatief

Naar toepassing

De toepassingen zijn onder andere banken en financiën, gezondheidszorg, overheid en industrie

Regionaal inzicht

Noord-Amerika is een prominente regio op de markt voor homomorfe encryptie en heeft een aanzienlijk marktaandeel. Dit kan worden toegeschreven aan de aanwezigheid van grote technologiebedrijven en de toenemende investeringen in cyberbeveiliging in de regio. Met name de Verenigde Staten is een centrum voor technologische innovatie en heeft een toename gezien in de toepassing van homomorfe encryptie in verschillende sectoren. De strenge regelgeving op het gebied van gegevensprivacy en de noodzaak om gevoelige informatie te beschermen zijn belangrijke drijfveren voor de groei van de markt in Noord-Amerika.

Europa is ook getuige van een aanzienlijke groei op de markt voor homomorfe encryptie. De regio staat bekend om zijn strenge regelgeving op het gebied van gegevensbescherming, zoals de General Data Protection Regulation (GDPR), die organisaties heeft aangespoord om geavanceerde versleutelingstechnieken te gebruiken. De GDPR schrijft de bescherming van persoonlijke gegevens voor en legt zware straffen op voor datalekken. Als gevolg hiervan maken bedrijven in Europa steeds vaker gebruik van homomorfe encryptie om naleving van de regelgeving te waarborgen en de gegevens van hun klanten te beschermen.

Blader door de Japanse versie van de Homomorfe Encryptiemarkt

Azië-Pacific zal naar verwachting uitgroeien tot een lucratieve markt voor homomorfe encryptie. De regio heeft te maken met snelle digitalisering in verschillende sectoren en een aanzienlijke toename in het gebruik van cloudservices. Naarmate bedrijven in Azië-Pacific de digitale transformatie omarmen, wordt de behoefte aan veilige gegevensverwerking en -opslag steeds groter. Homomorfe encryptie biedt een haalbare oplossing voor organisaties om de privacy van gegevens te handhaven en tegelijkertijd de voordelen van cloud computing en big data analytics te benutten. Het groeiende bewustzijn over gegevensbeveiliging en privacy, samen met de toenemende investeringen in cyberbeveiliging, stimuleren de vraag naar homomorfe encryptie in de regio.

Toprapporten: –

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Homomorphic Encryption Market Size,Homomorphic Encryption Market Share,Homomorphic Encryption Market,Homomorphic Encryption Market Growth,Homomorphic Encryption,Homomorphic Encryption Industry