header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor kunstplanten groeit met 4,15 AGR met als belangrijkste spelers Green House, Treelocate Ltd, Sharetrade Artificial Plant

Jul 17, 2023 7:00 PM ET

Kunstplanten Marktonderzoek Future Insights

Demarkt voor kunstplanten werd in 2022 geschat op 0,7 miljard dollar. De kunstplantenindustrie zal naar verwachting groeien van USD 0,73 miljard in 2023 tot USD 0,93 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 4,15 tijdens de prognoseperiode (2023 – 2030).

De wereldwijde markt voor kunstplanten is in de loop der jaren gestaag gegroeid, gedreven door verschillende factoren zoals toenemende verstedelijking, veranderende consumentenvoorkeuren en de voordelen die kunstplanten in bepaalde situaties bieden ten opzichte van echte planten. Kunstplanten vinden toepassingen in verschillende sectoren, waaronder residentieel, commercieel, industrieel en institutioneel. Ze worden veel gebruikt voor interieurdecoratie in huizen, kantoren, hotels, restaurants en andere openbare ruimtes. Kunstplanten zijn ook populair in de detailhandel, waar ze worden gebruikt voor visual merchandising en winkeldisplays.

Gratis proefexemplaar – Krijg toegang tot een gratis exemplaar van ons rapport om de inhoud en inzichten te verkennen.

Segmentatie van de markt

De wereldwijde kunstplantenmarkt is onderverdeeld in producttype en bedieningsplatform.

Type : Stam Bloemen , Hele Planten & Bomen , Hout & Takken , Gras

Type materiaal : Zijde, Plastic, Rubber, Papier

Eindgebruik : Commercieel , Woon

Distributiekanaal : Winkelgebaseerd , Niet winkelgebaseerd

Belangrijkste spelers

The Green House (India), Treelocate Ltd. (Verenigd Koninkrijk), Sharetrade Artificial Plant and Tree Co. (UK), Sharetrade Artificial Plant and Tree Co. (China), International Plantworks (VS), Nearly Natural (VS) en J. S. Flower Company Limited (Thailand).

Regionale analyse

De kunstplantenmarkt in Noord-Amerika wordt gedreven door de toenemende vraag naar onderhoudsarme decoraties voor binnen en buiten. De Verenigde Staten en Canada leveren de grootste bijdrage aan de markt in deze regio. De toenemende verstedelijking, drukke levensstijlen en de behoefte aan esthetisch aantrekkelijke ruimtes dragen bij aan de groei van de markt. Tot de belangrijkste spelers in deze regio behoren Nearly Natural, Inc., National Tree Company en Commercial Silk Int’l.

Europa heeft een aanzienlijk marktaandeel in de kunstplantenindustrie. De markt wordt gedreven door de toenemende toepassing van kunstplanten in commerciële ruimtes zoals kantoren, hotels en restaurants. Het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk en Italië zijn enkele van de prominente markten in deze regio. Consumenten in Europa geven ook de voorkeur aan kunstplanten vanwege hun duurzaamheid en lage onderhoudskosten. Belangrijke spelers in Europa zijn Verdissimo, NDI en Geko Products.

De markt voor kunstplanten in Azië-Pacific maakt een aanzienlijke groei door als gevolg van factoren zoals de snelle verstedelijking en het stijgende besteedbare inkomen in landen als China, Japan en India. De toenemende voorkeur van consumenten voor kunstplanten als kosteneffectief en duurzaam alternatief voor echte planten stimuleert de groei van de markt. Daarnaast dragen de horeca en het toerisme in de regio bij aan de vraag naar kunstplanten voor decoratieve doeleinden. Belangrijke spelers in deze regio zijn onder andere Sharetrade Artificial Plant and Tree Co, Ltd, Planters Artificial en Dongguan Ronda Artificial Plants Company Limited.

Blader door het rapport – Ontdek de inhoud van het rapport, de secties en de belangrijkste inzichten door door de gedetailleerde informatie te bladeren.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.comFollow Ons: LinkedIn | Twitter

Contactgegevens:


Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Follow Us: LinkedIn | Twitter
Keywords:  Artificial Plants Market,Artificial Plants Market Size,Artificial Plants Market Share,Artificial Plants Market Growth,Artificial Plants Market Analysis,Artificial Plants Market Trend,Artificial Plants Industry,Artificial Plants Market Outlook,Artificial Plants Market Overview