header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor micro-irrigatiesystemen groeit met USD 937,16 miljoen tegen 2030, CAGR van ~5,75 y 2022 tot 2030 met de belangrijkste spelers

Jul 17, 2023 6:00 PM ET

Micro Irrigatie Systeem Marktonderzoek Future Insights

Demarkt voor micro-irrigatiesystemen werd in 2021 geschat op USD 599,2 miljoen. De industrie van micro-irrigatiesystemen zal naar verwachting groeien van USD 633,65 miljoen in 2022 tot USD 937,16 miljoen in 2030, met een jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,75 tijdens de prognoseperiode (2022 – 2030).

De markt van micro-irrigatiesystemen verwijst naar de industrie die betrokken is bij de productie, distributie en installatie van irrigatiesystemen die water rechtstreeks aan de wortels van planten leveren, waardoor waterverspilling wordt geminimaliseerd en de efficiëntie wordt gemaximaliseerd. Micro-irrigatiesystemen omvatten druppelirrigatie- en beregeningstechnologieën die zorgen voor een nauwkeurige en gecontroleerde watertoepassing op gewassen.

De COVID-19 pandemie heeft gemengde effecten gehad op de markt voor micro irrigatiesystemen. Aan de ene kant benadrukte de pandemie het belang van voedselzekerheid en duurzame landbouw, wat leidde tot meer investeringen in landbouwtechnologieën, waaronder micro-irrigatiesystemen. Regeringen en boeren erkenden de noodzaak van efficiënt waterbeheer en verbeterde productiviteit, wat de vraag naar deze systemen deed toenemen. Aan de andere kant verstoorde de pandemie de toeleveringsketens, waardoor vertragingen ontstonden in de productie en levering van micro-irrigatiesystemen.

Gratis proefexemplaar – Krijg toegang tot een gratis exemplaar van ons rapport om de inhoud en inzichten te verkennen.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn Netafim Limited (Israël), The Toro Company (VS), Metro Irrigation (India), Lindsay Corporation (VS), PC Industries (India), Irritec (VS), Nelson Irrigation Corporation (VS), Rain Bird Corporation (VS), Microjet Irrigation Systems (Zuid-Afrika), T-L Irrigation (VS), Hunter Industries (VS), Chinadrip Irrigation Equipment Co.

Segmentatie van de markt

De wereldwijde markt voor micro-irrigatiesystemen is onderverdeeld in type en gewastype

Gebaseerd op type: Druppelirrigatie en Sprinklerirrigatie

Gebaseerd op gewastype: Plantagegewassen, akkerbouwgewassen, landschapgewassen en andere gewassen

Regionale analyse

De Noord-Amerikaanse markt voor micro-irrigatiesystemen is goed ontwikkeld, gedreven door de behoefte aan waterbesparing en duurzame landbouwpraktijken. De Verenigde Staten leveren de grootste bijdrage aan de markt door de toepassing van geavanceerde irrigatietechnologieën in regio’s met waterschaarste. Europa heeft een belangrijke markt voor micro-irrigatiesystemen, gedreven door de focus op efficiënt waterbeheer en ecologische duurzaamheid.

Landen als Spanje, Italië en Nederland leiden de markt vanwege hun uitgebreide landbouwsector en gunstig overheidsbeleid. De regio Azië-Pacific heeft een aanzienlijk marktaandeel vanwege de grote landbouwsector en de behoefte aan efficiënte irrigatieoplossingen. Landen als India, China en Australië leveren de grootste bijdrage en maken steeds meer gebruik van micro-irrigatiesystemen in zowel grootschalige als kleinschalige landbouw.

De markt voor micro-irrigatiesystemen in Latijns-Amerika groeit gestaag, gedreven door de noodzaak om waterschaarste aan te pakken en gewasopbrengsten te verbeteren. Landen als Brazilië, Mexico en Argentinië zien de toepassing van deze systemen toenemen, ondersteund door overheidsinitiatieven en investeringen in de landbouw. Deze regio heeft te kampen met grote waterschaarsteproblemen, waardoor micro-irrigatiesystemen cruciaal zijn voor de landbouwproductiviteit. Landen als Israël, Saoedi-Arabië en Zuid-Afrika lopen voorop bij de invoering van deze systemen, ondersteund door geavanceerde technologieën en stimuleringsmaatregelen van de overheid.

Blader door het rapport – Ontdek de inhoud van het rapport, de secties en de belangrijkste inzichten door door de gedetailleerde informatie te bladeren.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.comFollow Ons: LinkedIn | Twitter

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Follow Us: LinkedIn | Twitter
Keywords:  Micro Irrigation System Market,Micro Irrigation System Market Size,Micro Irrigation System Market Share,Micro Irrigation System Market Trend,Micro Irrigation System Market Analysis,Micro Irrigation System Market Growth,Micro Irrigation System Industry