header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor privacybeheersoftware zal naar verwachting groeien met 40,20 AGR, tot USD 29,8 miljard in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Jul 17, 2023 6:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige Inzichten

Volgens de analyse van MRFR zal de omvang van de Privacy Management Software-markt naar verwachting toenemen van USD 2,8 miljard in 2022 tot USD 29,8 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 40,20% tijdens de voorspellingsperiode van vijf jaar (2022 – 2030). De groeiende hoeveelheid persoonlijke gegevens, de toenemende behoefte aan naleving van de privacywetgeving en de toenemende geavanceerdheid van cyberaanvallen zijn de belangrijkste drijfveren van de markt.

Door het aanbieden van een gecentraliseerd platform voor het beheren van privacybeleid, het uitvoeren van privacyeffectanalyses en het reageren op verzoeken van betrokkenen, helpt privacybeheersoftware bedrijven bij het naleven van de privacywetgeving.

Klik hier om het Premiumrapport van Pattern te ontvangen op:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7400

Marktsamenvatting

Door het aanbieden van een gecentraliseerd platform voor het beheren van privacybeleid, het uitvoeren van privacyeffectanalyses en het reageren op verzoeken van betrokkenen, helpt privacybeheersoftware bedrijven bij het beheren van hun naleving van de privacywetgeving.

De markt is onderverdeeld naar type implementatie, organisatiegrootte, sector en geografische regio. On-premises en cloudgebaseerde implementatietypes zijn onderverdeeld in het segment implementatietype. Kleine en middelgrote bedrijven (MKB) en grote ondernemingen zijn verder onderverdeeld in categorieën binnen de categorie organisatiegrootte. Het industriesegment is verder onderverdeeld in de volgende categorieën: overheid, financiële dienstverlening, detailhandel en gezondheidszorg. Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en Latijns-Amerika zijn verder onderverdeeld in het segment regio’s.

Tijdens de prognoseperiode zal het segment met de grootste CAGR naar verwachting het cloudgebaseerde implementatietype zijn. Dit is het gevolg van het feit dat organisaties meer cloud-gebaseerde technologieën gaan gebruiken, omdat deze een aantal voordelen bieden, zoals schaalbaarheid, flexibiliteit en kosteneffectiviteit.

Concurrentielandschap van de markt:

  • Nymity Inc.
  • OneTrust LLC
  • SIMBUS LLC.
  • BigID Inc.
  • Internationale Machines Corporation
  • Protiviti Inc.
  • Proteus-Cyber Ltd.
  • 2B Advies LLC

Koop dit rapport (100 pagina’s PDF met inzichten, grafieken, tabellen en afbeeldingen):
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=7400

Behandelde markt USP:

Drijfveren voor de markt:

Naarmate bedrijven op zoek gaan naar manieren om de persoonlijke informatie van hun klanten en werknemers te beveiligen, stijgt de vraag naar naleving van de privacyregels in een groot aantal sectoren. Door het aanbieden van een gecentraliseerd platform voor het beheren van privacybeleid, het uitvoeren van privacyimpactanalyses en het reageren op verzoeken van betrokkenen, kan privacybeheersoftware bedrijven helpen bij het beheren van hun naleving van de privacywetgeving. Organisaties verzamelen en bewaren steeds meer persoonlijke gegevens. Dit is een gevolg van het feit dat mensen steeds meer gebruik maken van digitale technologieën zoals mobiel en cloud computing. Door een uniform platform te bieden voor het opslaan en bijhouden van persoonlijke gegevens, kan privacybeheersoftware bedrijven helpen bij het beheren van deze groeiende hoeveelheid persoonlijke gegevens.

Beperkingen in de markt:

Software voor privacybeheer kan prijzig zijn, vooral voor kleine en middelgrote ondernemingen. Dit kan bepaalde bedrijven ervan weerhouden de technologie te gebruiken. Het implementeren en gebruiken van tools voor privacybeheer kan een uitdaging zijn. Dit kan bepaalde bedrijven ervan weerhouden de technologie te gebruiken. Bedrijven begrijpen nog steeds niet het belang van privacybeheersoftware. De invoering van privacybeheersoftware kan hierdoor worden vertraagd. Bij het gebruik van privacybeheersoftware lopen bedrijven tegen een aantal nalevingsproblemen aan. Bedrijven moeten er bijvoorbeeld voor zorgen dat ze alle toepasselijke privacywetten naleven.

Krijg de volledige rapportgegevens:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/privacy-management-software-market-7400

Regionaal inzicht

De grootste markt voor privacybeheersoftware bevindt zich in Noord-Amerika, gevolgd door Europa. De grootste markt in Noord-Amerika bevindt zich in de Verenigde Staten, gevolgd door Canada. De toenemende vraag naar naleving van de privacywetgeving, de groeiende hoeveelheid persoonlijke gegevens en de toenemende complexiteit van cyberaanvallen zijn de belangrijkste factoren die de groei van de markt voor privacybeheersoftware in Noord-Amerika stimuleren.

De op één na grootste markt voor software voor privacybeheer bevindt zich in Europa. De drie grootste markten in Europa zijn Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. De wens om de privacy na te leven, de hoeveelheid persoonlijke gegevens en de geavanceerdheid van cyberaanvallen zijn allemaal factoren die de groei van de softwaremarkt voor privacybeheer in Europa stimuleren.

De regio die tijdens de verwachte periode het snelst zal groeien, is Azië-Pacific. De grootste markten in de regio Azië-Pacific zijn China en India. De versnelde economische expansie in de regio, die de toepassing van nieuwe technologieën zoals software voor privacybeheer aanmoedigt, is een belangrijke factor die de groei van de markt voor software voor privacybeheer in Azië-Pacific stimuleert.

Meest recente rapporten: –

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

We lanceren “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Privacy Management Software Market,Privacy Management Software Size,Privacy Management Software Vehicle,Privacy Management Software Industry Share