header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor robotbesturingssystemen zal naar verwachting groeien met 7,30 AGR, tot USD 0,7 miljard in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Jul 17, 2023 5:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige Inzichten

Volgens de analyse van MRFR zal de markt voor Robotbesturingssystemen naar verwachting groeien met een CAGR van 7,30 tussen 2022 en 2030. In 2030 zal de markt USD 0,7 miljard waard zijn. Een besturingssysteem is slechts één onderdeel van een robotbesturingssysteem (ROS). Het bestaat ook uit een set van robot middleware, een verzameling van software frameworks en setup tools voor robotsystemen. Het voegt een laag van gestructureerde communicatie toe bovenop het host besturingssysteem in een gemengd computercluster.

ROS werkt op de berichtenlaag. Dat wil zeggen, het bestaat uit zowel de infrastructuur die nodig is om de code uit te voeren, zoals berichten die tussen processen worden overgedragen, als programmeertools en programma’s die de projector helpen bij het uitvoeren van de code die nodig is om zijn functie uit te voeren. ROS is ontworpen om te functioneren met een verscheidenheid aan componenten en subsystemen die zijn geschreven in verschillende programmeertalen. Door de toenemende prevalentie van industriële automatisering in commerciële operaties wereldwijd, is er veel vraag naar ROS.

Klik hier voor het Premium rapport op:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7593

Marktsamenvatting

De markt wordt gedreven door de groeiende behoefte aan robots in verschillende sectoren, waaronder productie, gezondheidszorg en logistiek.

Het softwareframework ROS biedt een standaardplatform voor het maken en gebruiken van robots. Het wordt geleverd met een enorme selectie aan tools en frameworks die het eenvoudig maken om geavanceerde robottoepassingen te maken. ROS is bovendien open-source en biedt ontwerpers van robots een praktische en betaalbare optie.

Naarmate organisaties op zoek gaan naar manieren om hun activiteiten te automatiseren en de efficiëntie te verhogen, neemt de vraag naar robots in een groot aantal industrieën toe. De ontwikkeling van robots voor een reeks toepassingen is bij uitstek geschikt voor het gevestigde en volwassen ROS-softwareframework. Omdat ROS een open-source softwareframework is, is het een praktische en aanpasbare keuze voor robotontwikkelaars. Als gevolg daarvan is er nu een aanzienlijke en levendige gemeenschap van ROS-ontwikkelaars die het framework regelmatig bijwerken. Google, Amazon en IBM, drie grote bedrijven in de robotica-sector, hebben allemaal ROS geadopteerd. Dit moedigt andere bedrijven aan om ROS te gaan gebruiken.

Concurrentielandschap van de markt:

  • Microsoft Corporation,
  • ABB Ltd,
  • KUKA AG,
  • Fanuc Corporation,
  • Yaskawa Electric Corporation,
  • iRobot Technologies,
  • Omron Corporation,
  • Husarion, Inc,
  • Clearpath Robotics,
  • Cyberbotics Ltd, en
  • Rethink Robotics

Koop dit rapport (100 pagina’s PDF met inzichten, grafieken, tabellen en afbeeldingen):
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=7593

Behandelde markt USP:

Markt Drivers:

Naarmate organisaties op zoek gaan naar manieren om hun activiteiten te automatiseren en de efficiëntie te verhogen, neemt de vraag naar robots in een groot aantal industrieën toe. De ontwikkeling van robots voor een reeks toepassingen is bij uitstek geschikt voor het gevestigde en volwassen ROS-softwareframework. Omdat ROS een open-source softwareframework is, is het een praktische en aanpasbare keuze voor robotontwikkelaars. Als gevolg hiervan is er nu een aanzienlijke en levendige gemeenschap van ROS ontwikkelaars die het framework regelmatig bijwerken.Robotica technologie heeft de laatste jaren grote vooruitgang geboekt, wat heeft geresulteerd in de creatie van steeds geavanceerdere en effectievere robots. Deze robots kunnen worden gebouwd met behulp van ROS, omdat het een standaardplatform biedt voor de integratie van verschillende hardware- en software-elementen.

Beperkingen in de markt:

Het kan een uitdaging zijn om ROS te begrijpen en te gebruiken omdat het een ingewikkeld softwareframework is. Dit kan bepaalde bedrijven ervan weerhouden om de technologie te gebruiken. Omdat ROS niet over één standaard beschikt, kan het een uitdaging zijn om te communiceren tussen verschillende op ROS gebaseerde robots. Aangezien ROS een open-source softwareframework is, heeft iedereen toegang tot de broncode. Aangezien kwaadwillende actoren mogelijk gebruik kunnen maken van coderingsfouten, kan dit veiligheidsproblemen veroorzaken. ROS-gebaseerde robotontwikkeling kan duur zijn vanwege de unieke kennis en vaardigheden die nodig zijn. Dit kan bepaalde bedrijven ervan weerhouden om de technologie te gebruiken.

Verkrijg de volledige rapportgegevens:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/robot-operating-system-market-7593

Regionaal inzicht

De grootste markt voor ROS bevindt zich in Noord-Amerika, gevolgd door Europa. De grootste markt in Noord-Amerika bevindt zich in de Verenigde Staten, gevolgd door Canada. De stijgende behoefte aan robotica in de productiesector, de gezondheidszorg en de logistieke sector stimuleert de expansie van de ROS-markt in Noord-Amerika.

Europa: De op een na grootste markt voor ROS bevindt zich in Europa. De drie grootste markten van Europa zijn Duitsland, Frankrijk en het VK. De stijgende behoefte aan robotica in de productiesector, de gezondheidszorg en de logistieke sector stimuleert de expansie van de ROS-industrie in Europa.

Azië-Pacific: Tijdens de verwachte periode zal Azië-Pacific naar verwachting het snelst groeien. De grootste markten in de regio Azië-Pacific zijn China en India. De stijgende behoefte aan robots in de productiesector, de gezondheidszorg en de logistieke sector stimuleert de expansie van de ROS-markt in Azië-Pacific.

Toprapporten: –

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

We lanceren “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Robot Operating System Size,Robot Operating System Service,Robot Operating System Market,Robot Operating System Care Trends